PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Bruk

ocenił(a) serial na 4

zerżnęło całe stado Foresterów , a jej jeszcze mało.

ocenił(a) serial na 3
Jezykoznawca

Brooke prześpi się jeszcze ze Stephanie. Zobaczysz xD

ocenił(a) serial na 8
____10

ja bym się nie zdziwił...może jaka lesba z tej Brooke wyjdzie jeszcze;>

ocenił(a) serial na 10
Jezykoznawca

daj Ty spokój, przecież ostatnio gach zrócił ją z wieży Ajfla. odpokutowała za swe grzechy!

ocenił(a) serial na 2
mara_daga

No ale nawet z Deconem się puści.To dopiero będzie ciekawe.Nawet własnej córce poderwie męża

ocenił(a) serial na 10
anitab_22

Wlasnej corce poderwie meza... dwa razy. xD
Brooke najpierw sie przespala z Deaconem, a potem z drugim mezem Bridget, Nickiem Marone.

ocenił(a) serial na 2
Mikao6

Z tego co gdzieś czytałam to za tego Nicka chyba nawet wyjdzie zamąż.Chyba że chodziło o innego Nicka ale nie sądzę.

ocenił(a) serial na 8
Jezykoznawca

to niech mi ktoś odpowie teraz na pytanie: ile razy brooke wychodziła za mąż, za kogo i ile razy? po 5000 odcinkach to mogłaby chyba zostać rekordzistką z wpisem do księgi rekordów guinnessa. hahaha

ocenił(a) serial na 10
Przemek

Rzeczywiscie Brooke w ciagu tych dwudziestu lat wychodzila za maz z wielka czestotliwoscia i obecnie walczy z Erica Kane z All My Children o miano najczesciej wychodzacej za maz kobiety w operach mydlanych (na razie Bruka wygrywa xD). xDDDDD

Malzenstwa Brooke:
Eric Forrester Sr. - 2 razy (1991 - 1993 i 2005 - 2006 (rozwod w obu przypadkach))
Ridge Forrester Sr. - 4 razy (1995 - 1996 (niewazne), 1998 (anulowane), 2003 - 2004 (niewazne), 2004 (niewazne))
Grant Chambers - 1 raz (1996 - 1997 (niewazne))
Thorn Forrester - 1 raz (2001 (niewazne))
Whipple Jones III - 1 raz (2002 (anulowane))
Dominick Marone - 1 raz (2006 - 2007 (rozwod))

ocenił(a) serial na 1
Mikao6

Brooke już tak przelecona, że ja się dziwię jak ona jeszcze jest w stanie chodzić... <lol>. Ale stare porzekadło się sprawadza
"Kiedy ma się dużo, chce się mieć więcej" - ona chyba uwielbia harcore

<lol>

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 3
akira894

Wklejcie sobie ten link. To apropo tematu Brooke and Deacon. http://pl.youtube.com/watch?v=s3VdU-Ys6ho&mode=related&search=

ocenił(a) serial na 3
akira894

http://pl.youtube.com/watch?v=s3VdU-Ys6ho&mode=related&search=
Ten link dotyczy wcześniej wspomnianego tematu Bruke i Deacona.....

użytkownik usunięty
ttoommeekk_92

sie nie zdziwie jak w przyszłości Bruke zgwałci małego Eryka lub tego dzieciaka Ridga, (sie zapomniałam jak ten dzieciak sie nazywa xD) bo bedzie w nim Ridga widziała, ja wam to mówie xD