PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Końca nie widać,nie widać, nie widać......!Mamy dosyć już tego serialu ,którego i tak nikt nie ogląda ! On zaśmieca tylko telewizje i chyba nigdy się nie skończy ! To i tak od dawna jest już dziadowe ! Po co to jeszcze puszczają ?!

ocenił(a) serial na 6
Julcia1259

Może chcą ustanowić rekord guinessa w najdłuższym serialu. I cały czas podnoszą poprzeczkę :)

ocenił(a) serial na 1
kruk6666

Kruk6666 masz całkowitą racje ; )

ocenił(a) serial na 2
kruk6666

Do rekordu im daleeeko. http://www.filmweb.pl/serial/All+My+Children-1970-95517 Aż oniemiałam widząc ilość odcinków. Sami zobaczcie.

ocenił(a) serial na 6
jenny777

Wow! Rzeczywiście dużo, ale już skończyli produkcję, więc Moda na Sukces nadal może walczyć o rekord:)

jenny777

tam nie ma jakiegoś błędu? Jeżeli rzeczywiście to ma tyle odcinków i każdy rzeczywiście trwa godzinę... to potrzeba ponad roku ciągłego, nieprzerwanego oglądania żeby to całe poznać o_0

ocenił(a) serial na 2
MegaSzczota

No nie ma błędu :) Od 1970 od poniedziałku do piątku, ciągle trwa - nazbierało się :) Sama początkowo nie dowierzałam.
http://www.tvrage.com/All_My_Children/episodes/1065079189 :)

ocenił(a) serial na 2
jenny777

Pomyłka, zakończony w 2011 :) Zobaczymy czy Moda na sukces przewyższy :)

ocenił(a) serial na 3
Julcia1259

Ależ oglądają go przede wszystkim starsze panie takie +50. Wiem bo moja babcia ogląda. Ale musze przyznac ze ten serial - jak dla mnie - ma jedną zalete = jak obejrzysz 189 odc. i przegapisz kolejne 100 odc. to nie martw się bo w 290-tym odcinku fabuła się nie zmieni ;)

Julcia1259

Szczerze mówiąc, jedyna Moda na Sukces to nic przy naszych Miłościach, Julkach itd. Może i grają fatalnie, ale lepiej od naszych polskich produkcji więc xD

ocenił(a) serial na 2
Julcia1259

Jakby nikt nie oglądał, zapewniam że emisja skończyłaby się dawno temu. Wystarczy poprzeglądać kanały w czasie antenowym, w którym leci Moda. Nic szczególnego nie ma. Dodaj do tego osoby, które mają dostęp tylko do podstawowych kanałów.

Julcia1259

kurcze wstyd może ale moja mama to ogląda :) wiekowa jest i to jedyny serial który ogląda, troszkę z przymrużeniem oka, ale wciągnęła się, więc niechaj trwa!