PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28802
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Moda na Su(c)kes odc...492555000 :) Czy on nie czuje się wtedy zmęczony?

Co czuje lektor (Stanisław Olejniczak)? Na 1000% jest zmęczony. Na jego miejscu bym rzucił czytanie tego cholerstwa. To właśnie przez to wyrobił sobie złą opinie ;/ Apeluję od P. Olejniczaka: Uciekaj chłopie pókiś jesteś jeszcze młody, bo zmarnujesz sobie życie. Pieniądze to nie wszystko.

makintosz

dokładnie :)
Albo w końcu zrezygnuje,albo będzie skazany na czytanie do tego serialu do poźźźźźnej starości

Taa, ten serial chyba nigdy się nie skończy, więc do końca życia będzie czytał o modzie na sukces xDD wycofuj się człowieku ;)

Speak_

Dokładnie jak usłyszę jego głos od razu mi się kojarzy z tym filmem.
Więc jak skacze po kanałach i jest Moda na sukces to od razu przełączam... Bo niektóre filmy mi się podobają co akurat on czyta, więc Bold and the Beautiful, nigdy nie oglądam dłużej niż 2 sekundy ;]

Pewnie szedł do psychiatry żeby się odstresować .

Ruben_fw

Facet powinien dożywotnio uczęszczać na konsultacje psychiatryczno-psychologiczne po 20 latach czytania tych głupot :D. Idę o zakład,że ludzie się z niego nabijają,że obejrzał wszystkie odcinki tego tasiemca, chociaż to jest mit.

Lektorów mogło być kilku przecież.

Ruben_fw

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/TVP1

Ruben_fw

W tym przypadku lektorem od samego początku był Olejniczak. Tłumaczył dialogi z angielskiego na polski we wszystkich odcinkach wyemitowanych w Polsce na TVP1 w latach 1994-2014. Stąd też powstał mit,że obejrzał wszystkie co jest nieprawdą,bo Moda zaczęła być emitowana od 216 odcinka. Ja tam mu współczuję czytania tych głupot przez 20 lat.