PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Większość z was którzy tu piszą na tym forum i krytykują wszystko co żywe tak naprawdę ma kompleksy i nie macie własnego życia dlatego jedyną waszą podnietą jest skrytykowanie kogoś lub czegoś na forum , byle nie na żywo bo byście wyłapali tchórze , aha i nauczcie się pisać analfabeci.

ocenił(a) serial na 5
sexycat

Tak, oczywiście. Bo teraz o niczym nie można się wyrazić krytycznie, bo albo ten ktoś zazdrości, albo ma kompleksy. Żałosny/a jesteś

ocenił(a) serial na 1
sexycat

Niezły łach hehe,nie znamy sie a juz wiem że jestes debilką,sprawdzcie jej oceny filmów-zadnej oceny ponizej 10/10 nawet moda na sukces ma taka ocene,litościiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sexycat

Wasze odpisywanie na mojego posta tylko potwierdza to o czym mówię - to wszystko ode mnie .

ocenił(a) serial na 1
sexycat

tak masz racje co pisałas w poście,mam kompleksy-nabawiłem sie po obejrzeniu serialu Mody na Sukces,i tez jestem tchórzem-bałbym sie z Toba przespać

ocenił(a) serial na 5
Pedzacy_dyszel

To wg "ałtoreczki: tegoż jakże "mądrego" posta jeśli coś krytykujemy, to mamy kompleksy? Nie no, dziecko, ile ty masz lat? Bo z twojej wypowiedzi wynika, że nie więcej niż 15