PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28797
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Gniot!! Masakra!!!

ocenił(a) serial na 1

to jest tak głupie ze szok!!!! Jak to mozna lubić??:) haha zal mi tych fanów haha

topsix

No, a mi np. żal ciebie koleżko. Wcale nie twierdzę, że ten serial jest strasznie mądry, ale patrząc na całokształt to całkiem przyjemnie się to ogląda. Twój problem polega na tym, że po prostu powtarzasz to co mówią inni, chcesz być trendy... Też znam takich co nigdy nie oglądali, a twierdzą, że to takie gówno że aż strach. Pozazdrościć inteligencji. Zaznaczam, że wcale nie twierdze, że ten serial jest super bo często sam mówiłem pod nosem oglądając go "ale to głupie" :) Co nie zmienia faktu, że fajnie się to ogląda:) PZdr.

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

Dokładnie. Ludzie wyrabiają sobie opinie ,a potem oceniają nie na podstawie obejrzenia kilku odcinków tylko rozmów ,a raczej wyśmiewań kolegów. Najczęściej dlatego ,że trwa od ponad 20 lat lub też z powodu pokręconej fabuły.
Z tych 10 400 osob , myślę że 8k to właśnie tacy debile.

Ja ten serial postrzegam jako dobry kryminał, mam przy nim sporo rozrywki. Niektóre odcinki wzruszają ,niektóre bawią , niektóre wciągają. To ,że tam każdy z każdym kręci/kręcił mi nie przeszkadza. Sprawia przynajmniej ,że w serialu się coś dzieje. Podobają mi zdjęcia, montaż dźwięku i sceneria. Dla mnie to serial dobry tym bardziej w porównaniu z polskimi szmirami typu: Barwy szczęścia, M jak miłość, Klan itp.

bartekcz92

Ja do "Mody..." nic nie mam, ale zdecydowanie bardziej wolę "tę szmirę" "M jak miłość", dla mnie to się lepiej ogląda, ale ja szanuję zdanie innych. Ogólnie to nie rozumiem dlaczego jak ktoś nie lubi jakiegoś serialu, to od razu pisze, że to gniot, dziwactwo i za przeproszeniem GÓ*NO. Każdy może lubić i nie, ale kto normalny wyzywa fanój jakiegoś serialu od debili. na przykład:
- Ja lubię ten serial, jest bardzo fajny.
- Hahaha, ten serial to śmieć (blablabla) gówno i ty też masz coś z mózgiem że to oglądasz.
właśie takie rzeczy mnie wkurzają

ocenił(a) serial na 7
do_dzwonka

Szmira to rzeczywiście lekkie nadużycie z mojej strony :)
Znajdzie się tam kilka pozytywów chociażby Pyrkosz, muzyczka.

topsix

mi jest żal Cb, bo nie potrafisz uszanować zdanie innych. to, że Ty tego nie lubisz nie znaczy serial jest od razu do *upy.
Ja też tego nie oglądam uważasz że jest bez sensu, ale nie piszę że żal mi tych którzy to oglądają.