PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

jestem ciekawa, czy ktos podjął sie i udało mu sie obejrzeć i ocenić na filmwebie wszystkie
odcinki tego... nie ważne... Jesli tak to według mnie powinien być wpisany do Księgi
rekordów Guinessa! W sumie obejrzenie tego wszystkiego to jeszcze większy wyczyn!
Pomyślicie ile macie takich sąsiadek, które od lat to ogladają...?! Pomyślcie ile rekordzistek
Guinessowych macie np. w bloku.
Takiej sąsiadki to chyba nawet Turbodynomen nie ośmieszy, on chyba nie dał by rady...

Angela4b

jak myślicie?

użytkownik usunięty
Angela4b

Moja babcia oglądała od początku i "Dynastię" i "Modę na Sukces" XD W obu tych serialach przez tle odcinków nie wydarzyło się nic prócz przejść z jednego pokoju do drugiego...

A więc, szacunn dla Babuni...!

użytkownik usunięty
Angela4b

Pamiętam, że jak byłam młodsza, to mnie przymuszała do oglądania a ja nic nie rozumiałam xD

Angela4b

no wielki szacun

Angela4b

Ten "serial" powinien być podzielony na sezony. W jednym sezonie zawarta byłaby scena z jednej konwersacji. Później tylko czekać na rewolucję techniczną w Afryce i sprzedawać DVD 30$ za sezon :D.

serious667

Dobre:) Albo, jak by był mniej dostępny, to według mnie miał by jeszcze większą oglądalnośc. Stare babcie nie chciały by sobie zrobic wstydu, ze koleżanki oglądają, czy tam znalazły dostęp, a one nie... Pewnie jeszcze by se na płyty zgrywały/ kkupowały:)