PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28806
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Oglądam to od lat. Każdy ma subiektywne zdanie. Dla mnie "Moda na sukces" przy polskich serialach,to jest fajna sprawa. Absurdalne sytuacje,co dodaje elementu odprężenia i rozrywki. Jeśli Was tak rażą twarze tych aktorów,to nie patrzcie. Co do nich macie? Przykład dobrze wyglądającej babki,jak K.Kelly Lang? Przynajmniej ci aktorzy siedzą w jednym serialu i nie robią wokół siebie jakiegoś szumu, jak polskie gwiazdki.
Zanim zaczniecie rzucać się na moją odpowiedź,to zajrzyjcie na mój profil :) Nie oglądam cukierkowych rzeczy,ale "MnS" lubię. Ktoś, kto robi wywody,jak to nie nawidzi tego serialu jest zabawny,bo ma widocznie za dużo czasu:)
Razem z mężem jesteśmy wykształconymi ludźmi.Mamy luzackie podejście do świata,więc i możemy znaleźć coś miłego w tym filmie :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_Kumiko

Zajrzałam na twój blog i na zdięciach masz napisane jakies temay a na moim blogu tylko pisze ,,skasuj zdiecie,, jak to zrobic ????????

Lady_Kumiko

Daniela, podoba mi się Twoje podejście do całej sprawy."Moda..."to fajny,odprężający serial.Co do wyglądu bohaterów to moim zdaniem wyglądają naprawdę dobrze;są zadbani i sympatyczni,a K.Kelly Lang to piekna kobieta (chyba najładniejsza ze wszystkich aktorek z serialu).Pozdrawiam !