Żeby pisało w internecie że Bridget urodziła się na ekranie w 1992 roku, a w 2001 roku miała 18 lat?
A poza tym Rick i Thomas też chyba urodzili się we wcześniejszym roku niż w 1987 (Rick to na pewno).
Wiek nie ma tu znaczenia w innym przypadku Stephani i Eric mieli by juz grubo ponad 100 lat jakby dodac poszczegolny wiek ich wnukow :PP
A Thomas jak na 7 latka (na ekranie ur. 1998 a teraz z TVP 1 u nich jest 2005 rok) wygląda całkiem dorośle, hehe :). A tak naprawdę to ma jakieś 19 lat, więc nie wiem co tu jest grane.
Bo on już teraz nie ma 7-miu lat. Tyle to on miał rok temu. Teraz rzeczywiście wygląda na 19...Ja...
Dobrze gdzieś przeczytałam, że gra The Sims była zainspirowana tym serialem. To chyba w nonsensopedii było. No i nie prawda to? Tam też można ożenić się kilka razy, brat z siostrą, z matką, zięć z matką, chłop z chłopem, baba z babą. Tam też można mieć romanów kilka i z tymi samymi osobami po kilka razy i tam też dzieci z noworodka stają się dziesięciolatkami - przynajmniej w starej wersji.
Deacon to był zabójczy. Mnie rozwaliło jak miał romans z żoną Massimo (ojca Ridge'a). No zrobiłem w Simach tak że poderwał, ale nie dziewczynę syna, tylko dziewczynę wnuka i zrobił jej dziecko i się z nią ożenił, też był młodszy od niego :D.
Hitek to Ty prawdziwy fan Mody na sukces, grałeś w The Sims 3? Albo ktos cos o 3 wie ;PP
Deacon był świetny z kim to on juz nie byl ;P
Nie jestem fanem Mody, bo fanką jest moja babcia, która od 15 lat ogląda bez przerwy :D. Czasami sobie oglądam.
Ten film jest glupi ale przy tym śmieszny :D tez dlatego czasem oglądne , nawet jak przegapie 7498724897987 odcinków i tak wiem o co chodzi :D
To zagraj. Lepsze od 2 części. Tylko upewnij się, że masz odpowiednio mocny komputer :P
Gram sobie obecnie, ale i tak wolę The Sims 2. Tam są lepiej rozwinięte intrygi i lepsza muzyczka (w dwójce).