PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28792
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Kiedy wreszcie ten serialki sie skonczy??? Kto wie ile to ma odcinkow?? ciekaw jest czy to nadal kreca , a co dopiero jak zrobia reaktywacje za pare lati bedzie Moda na sukces 20lat poznej.Dla mnie ten film jest zbyt monotonny, chociaz ze widac ze mu fanek nie brakuje, ale kazdy watek powtarza sie po 100 razy!!!!!

użytkownik usunięty
kodi88lm

jak na razie nakrecono 4600 odc. i nadal powstaja nowe. u nas sa odeinki dopiero z 1997 roku wiec jeszcze mnooooostwo przed nami

użytkownik usunięty

spoko koles jak oni to nadal kręcą a w polsce lecą odcinki z 1997 to jescze jakies 10 lat i będziemy na tym etapie co teraz w stanach są
wydaje mi sie że sporo ludzi nie doczeka ostatniego odcinka ponieważ z oich obliczen cały serial jeżeli się skonćży i zostanie wyświetlony w polsce to może mieć to miejsce za jakies 20 -25 lat czyli istny gigant mega tasiemiec a aktorzy z młodych ludzi zamienią się w starych dziadków pamiętam jak oglądałem to za szczeniaka nawet moja babcia to oglądała było to jakies 10 -12 lat temu serial może i głupi ale na szcuneczek naprawde zasługuje ponieważ jest to najdłuższy serial jaki nakręcono (i jeszcze kręca ) na świecie naprawde zaczuneczek jeżeli zobacze ostatni odcinek w polsce to będe mógł stwierdzić że jest masta i że przezyłem wszystko