ta dziewczyna juz mnie denerwuje, święta paniusia. A Brook poprostu szkoda słów. Szkoda mi Amber naprawde jest zakochana w Ricku ale sama sie zrobiła ten cyrk.
Też tak uważam!! Kimberly jest straszną egoistką i *****!!! Szkoda mi Amber bo tyle wycierpiała (przecież straciła dziecko!) a Princess Kimberly dalej niszczy jej świat!! Małpa!!!!
Hiiihihihihihi-widzę, że są na świecie ludzie którzy nie ubóstwiają kimberly :) Miło słyszeć! W 100% się z wami zgadzam. Kimberly to typowy przykład "słodkiej-idiotki", która na dodatek wtyka swojego kinola tam gdzie nie trzeba. Mam nadzieję że ktoś jej tą twarzyczkę obije :)
Któż nie uwielbia opery mydlanej "Moda na sukces".
Kimberly do dziwka, fakt, Amber to intrygantka i ma troche krzywa wargę, Brooke to zwykła k***a.
A Amber to K***A która chce mieć tylko kasę i nazwisko...Gdyby ktoś dał jej tyle pieniędzy by została najbogatszym człowiekiem świata zabiłaby Ricka,Małego Erica,Tawny i wszystkich innych bohaterów MNS...
A Amber to K***A która chce mieć tylko kasę i nazwisko...Gdyby ktoś dał jej tyle pieniędzy by została najbogatszym człowiekiem świata zabiłaby Ricka,Małego Erica,Tawny i wszystkich innych bohaterów MNS...
jej, co Wy chcecie od tej Kim?? ja wolę ją zdecydowanie bardziej od tej pustej Amber, której tylko chodzi o to zeby miec dobre nazwisko i zyc w luksusie.......
wprawdzie zgadzam się, ze Kimberly trochę za bardzo wtyka nos w nieswoje sprawy, ale to wcale nie oznacza żeby ją nazywac zaraz dziwką...ona sie nie puszcza tak jak np. inna bohaterka tego filmu, minaowicie Brooke Logan która jakby na to nie patrzec spala juz prawie ze wszystkimi mozliwymi facetami w tym filmie......
Licz się ze słowami!!!Kimberli jest ładna,a Ambern po prostu katastrofa.Maluje sie jak ostatnie nieszczęście!!A te jej kłamstwa...Nie wiem czy wiesz ale ona nigdy nie była w Europie i jak sie dowie,że Kimberli jedzie do Wenecji ze swoim fotografem to od razu pojedzie tam z Rickiem i małym Erykiem.
Moim zdaniem najładniejsza jest Becky.Potem oczywiście Amber ale tylko wtedy kiedy ma naturalny makijaż.To mnie właśnie zadziwia - ze czasami ładnie i elegancko wyglada a czasami jak z jarmarku z tymi fioletowymi ustami i spineczkami hehe.A Kimberly wcale nie jest ładna ,a do tego wyniosła i ogolnie głupia :D Brok świetnie się trzyma i lepeij jej w krótkich włosach. a jeszcze co Kimberly..Jak ona bedzie sie dowiadywac o tajemnicy Amber ? wie moze ktos w jaki sposob ?
Zobaczycie za pare lat co Kimberly bedzie wyprawiala :] jak bedzie chciala uwieść Thorna..i będzie okłamywać wszystkich ze z nim spała...ja tez nie lubie Kimberly..tak mi dziala na nerwy..a Amber jest spoko:)
Tak ! Amber górą ! Kimberly też mnie denerwuje bo jest strasznie egoistyczna wścipska i szczerze mówiąc troche nienormalna bo moim zdaniem to ona ma jakąś obsesje na punkcie Ricka. Ja wogóle nie wiem co one w nim widzą ale ok ok ;) już niech tak będzie . Ja lubie Amber i jej supper pomysły ;) tylko ten makijaż blee.. ;P a Bardzo mi sie podobał wygląd Amber jak Becky ostatni raz sie żegnała z małym Eryckiem jak wtedy miała kucyczka i prawie wogóle nie była umalowana .. no poprostu super dziewczyna ;P a mnie denerwuje zawsze jak Kimberly ma usta wymalowane i jak gada to tak wykrzywia ta łype jakby jej silikon wstrzykneli blee..
Nie znoszę Kimberly. Twierdzi, że chce poznać tajemnicę Amber tylko i wyłącznie dla szczęścia Ricka, ale przecież widać, że robi to dla siebie, z czystego egoizmu. Myśli, że wszystko jej się należy, nie obchodzi ją, że zabiera dziecku rodzinę. Wielka księżniczka. Mam nadzieję, że prędko ją uśmiercą, bo nie mogę już patrzeć na jej pysk. Blah.