PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Cóż za tragedia nastąpiła w Polsce otóż nastąpił koniec emisji serialu Moda na sukces ;).
Normalnie się aż zmartwiłem tyle lat była emisja na kanale 1 a teraz patrzę w program a tam nie ma Forresterów ;(.I co teraz będzie ;) ,Nie no dobra tak naprawdę to zwisa mnie to i powiewa ale jednak Polska skończyła emisje tego serialu wreście po tylu latach .Ja tam nie wiem ale wielu polaków tragedia nie dowiedzą się jak się skończy życie rodziny Forresterów ;).Jestem ciekawy czy to tylko chwilowo jest czy jeszcze wznowią ten serial ? .Aż mnie szlag trafiał kiedyś to oglądałem od czasu do czasu ale nie codziennie bo by mnie poryło banie całkowicie ;).Ale tak to nie powiem żebym nie był zadowolony bo nie lubiałem tego serialu i dałbym mu nawet 0 bo 1 to za dużo jest .Moja rodzina też to przestała oglądać bo mieli dosyć tego ciągłego romansowania Brooke z Ridgem ;).No wreście sobie pan lektor odpocznie i myślę że nie ma co kupować z Usa kolejnych odcinków tego badziewia ,cóż to był za gniot i dno den :(.Normalnie jedno wielkie Kure***** ,nie chce wiedzieć na czym w Polsce zakończyli emisje jak niedawno miałem okazje zobaczyć to nic się nie zmieniło.No cóż lepiej niech nie wracają na Tvp 1 z tym badziewiem i głupotą do potęgi ętej ,szkoda mnie tych co nie dożyli tego serialu do końca .Myślę że w innych państwach też zawieszą emisje tego durnego serialu .Kiedyś czytałem nie wiem już gdzie że za jakiś czas zakończy Polska emisje tego dna u nas no i się stało wielkie brawa !!!!. Już M jak miłość czy Barwy Szczęścia z Na Wspólnej mają więcej sensu i realizmu niż to amerykańskie dno den .Szkoda mnie tych aktorów co tam grają w tym serialu tyle lat naprawdę już gorszego serialu nie ma chyba na świecie .
Nawet znam taki kawał o modzie Na świecie pewne są tylko trzy rzeczy : Śmierć ,Podatki i Moda na sukces :P.Tak więc w Polsce chyba zakończyli emisjami z roku 2009 bodajże początek 2010 .Ale jak widzę nadal to kręcą w Usa ecchhh i nie wiadomo kiedy skończą reżyser i scenarzyści chyba jeszcze nie mają dosyć tego wymyślania głupot .

Myślę, że po Euro będę nadawać dalej bo byłaby to ogromna strata dla mnie. Wszyscy narzekacie na Modę Na Sukces a każdy jest wbity w fotel i śledzi perypetie rodziny Forresterów.

wakacje sa więc nie puszczają.od wrzesnia jada dalej z koksem

ocenił(a) serial na 2
maciekb80

W ubiegłym roku, na okres wakacji również zawieszono emisję (prawdopodobnie była to 1. wakacyjna absencja rodziny Forresterów w tvp), co oczywiście wywołało gigantyczne poruszenie wśród zagorzałych fanów i "fanów" - dało to swój przejaw m.in. na naszym portalu. Cóż, stoimy w obliczu oszczędnego gospodarowania ostatnimi odcinkami...

Alpert

A mówią że w tym roku ma być koniec swiata.I chyba będzie jak wycofają z obiegu "Mode na sukces" serialu którego premiera miała miejsce za czasów Aleksandra Wielkiego

Ale ty jesteś głupi,przecież moda wraca po wakacjach..
Więc zanim coś napiszesz dowiedz się więcej....to nie boli.

użytkownik usunięty
Damx123

Tak już teraz to i ja wiem że wraca po wakacjach .Nie wiem po co robią przerwe wakacyjną jak wiadomo że w wakacje więcej ludzi by obejrzało niż w ciągu roku jak puszczają o takiej porze że większość osób jest w Szkole albo w pracy . Zresztą przecież u nas lecą odcinki z roku 2009 bodajże ,tyle że i tak nie zwięszą oglądalności czytałem że spadła już im oglądalność i nie poprawi się jak będą puszczać tak jak teraz po 10 ;).Ale zaraz trzeba pisać że głupi myślałem że zakończyli emisje bo jak nadmieniłem powyżej kiedyś gdzieś czytałem że mają zakończyć puszczanie u nas tego serialu.Wreście ile będą lat wykupywać odcinki zaległe od USA ?.

w wakacje więcej ludzi oglada zakatki innych krajów a nie siedzi przed "oknem naświat" to po primo po sekundo zawsze w wakacje była przerwa z serialem wiec nie wiem skąd ty sie urwałaś.Skąd????bo ciekawość mnie zżera

użytkownik usunięty
maciekb80

Co racja to racja i kto ogląda ten ogląda ;).Ale moda nie zawsze była przerywana w emisji podczas wakacji ,może dopiero tak od dwóch albo trzech lat nie leci w wakacje bo kiedyś leciała przez cały rok po dwa odcinki dziennie teraz znowu chyba leci tylko raz dzennie .