JA KOCHAM TEN SERIAL!!! NIBY GŁUPI A JEDNAK...UWIELBIAM GO!!! JEST LEPSZY NIŻ TE NASZE NIEKTÓRE POLSKIE NIEZBYT UDANE SERIALE, NP "KLAN".
hihihi a ja kiedys nabijalam sie z tego ale sama sie wkrecilam czesciowo dlatego ze to jeden z seriali ktory pamietam z dziecinstwa a wiecie jak to jest z czyms co bylo od zawsze moze nie ogladam nalogowo ale kiedy tylko mam czas to i owszem zreszta czasem lepiej zrobic sobie pare odcinkow przerwy bo i tak wiele sie nie traci ale uwielbiam ten serial to najdluzszy tasiemiec na swiecie ;]
Z daytime drama to chyba najkrotszy tasiemiec. xD
Najdluzszy jest Guiding Light, ktory z edycja radiowa ma juz 70 lat.
Najkrótszy z daytime drama jest Passions, który leci ledwie 8 lat. Mieli go zdjąć z anteny... i zdejmą... ale pojawi się na innej antenie. Pojawi się na antenie jakiejś telewizji kablowej chyba i będzie lecieć 4 razy w tygodniu. Mowa oczywiście o Passions. I jeszcze jedno. Smutne jest to, że tyle ludzie uważa Modę za najdłuższy tasiemiec. No, ale cóż... jak ma się taką ubogą historię telewizji... nie zamydlajmy oczu, historia amerykańskiej telewizji jest znacznie dłuższa i tam jest sporo programów, które lecą 10 lat i więcej. Najdłuższym programem, który leci w TELEWIZJI jest "Meet The Prees". Ale się rozpisałem :-)
A przepraszam, zapomnialem o Passions. Rzeczywiscie, Passions maja zdjac w grudniu tego roku i teraz juz prowadza jakies rozmowy z telewizja kablowa. A szkoda by bylo, bo to po zdjeciu Port Charles jedyna soap opera z silnie zarysowanymi watkami paranormalnymi. ^^
W Świecie dyskryminacji aborcji seksu grzechu i wolnego wyboru jest to najlepszy serial zaraz po swiecie według bunych Bo gdzie indziej jak nie w Modzie na sukces matka ma dziecko z córką , syn z ojcem , babcia z wnukiem , Wuj spotyka sie potajemnie ze Szwagrem a córka z ksiedzem:) he he takimi intrygami nie moze sie pochwalic nawet sam Martin Scorsese:) pozdro 600:) Ja tez uwielbiam ten serial ogladam go od przedszkola a teraz drugi rok studiow>)
wybaczcie bezwolnie tylko powtorzylam slowa zaslyszane w reportazu na 20lecie mody ;D niewazne czy jest najdluzszym najkrotszym badz srednim tasiemcem - nie znam sie na tym wazne ze wciaz lci ;d btw chcialabym obejrzec 1 odcinek moze ktos widzial hihi
Ten reportaż to "Moda na Modę" ? Jeśli tak, to tam nie mówili, że jest najdłuższy na świecie. Nawet wspominali coś takiego "niektóre seriale są tutaj emitowane od ponad czterdziestu lat", ale pewnie nikt nie zwrócił na to wielkiej uwagi :-) Do Mikao : Passions mieli zdjąć chyba we wrześniu ale jakaś telewizja kablowa kupiła i od któregoś września Passions będzie emitowane w tej kablówce, cztery razy w tygodniu.
yyy... w takim razie cos zle uslyszalam ale na bank mowili ze bije jakis rekord dlugosci amerykanskiego tasiemca czy jakos tak nie pamietam juz ;d
yyy... w takim razie cos zle uslyszalam ale na bank mowili ze bije jakis rekord dlugosci amerykanskiego tasiemca czy jakos tak nie pamietam juz ;d