PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Wiec zaczne tak...dwa lata temu bedac na nudnych wakacjach smiertelnie sie w dzien nudzilam i zaczelam ogladac ten serial.Czasami i teraz zdarza mi sie luknac okiem zeby zobaczyc co sie dzieje w rodzinie Foresterów.No i mniej wiecej jestem w temacie.Wiem np ze teraz Brooke jest w ciąży z mężem swojej córki (hehe)a wczesniej była żoną ojca córki,pozniej jednego brata przyrodniego córki a pozniej jeszcze drugiego brata przyrodniego...i dla tych ktorzy nie oglądają niech nie myślą czasem że serial kręci sie wokol owej córki:)Jak widzicie sama tresc jest zajebista.Pomijajac jakies ataki węży i kosmitów (o kosmitach slyszalam wiec nie jestem pewna czy tak bylo).Polecam serial jest zajebisty!!!Obsada,niestarzejący sie starsi bohaterowie i szybko dojrzewające młode pokolenie (to jest wlasnie dziwne kiedy Brooke Taylor i cala ta reszta nic sie nie zmienia to ich dzieci z odcinka na odcinek są coraz wieksze).Dobra kogo ja chce nabrac!!!!Ten serial to katastrofa choc jak juz wspomnialam wiem co w trawie piszy i czasmi to ogladam, ale to jest najbardziej pojebany serial (za przeproszeniem)jaki widzialam!Pozdro