Jeśli ktoś się orientuję, to proszę o odpowiedzi:
1) Kiedy się wszcscy dowiedzą, że Brooke przespała się z zięciem?
2) Kiedy Amber wreszcie zniknie?
3) Kiedy Ridge się dowie, że jest synem Massima?
4) Kiedy wraca Macy? Kiedy chajtnie się z Deaconem?
5) Kiedy wróci Taylor i gdzie będzie przez czas, w którym jej nie było? W ogóle jakim cudem zostanie porwana, jak Ridge będzie przy jej smierci?
1) Zapewne w kiedyś tam się dowiedzą.
2) Aktorka, która gra Amber zniknie z serialu w 2005 roku. My aktualnie mamy 2002 rok (coraz bliżej nam do 2003, ale jeszcze trochę), więc jeszcze trochę będzie jej twarz na naszych ekranach ;]
3) Pfff... nie wiem. Chyba się dowie. Maksymalnie do 2005/2006, bo w jednym z tych roków odszedł aktor, która gra Massimo.
4) Macy wraca niby w tym roku, co mamy, czyli 2002 :| Ale może jednak w 2003... bynajmniej, szybko odejdzie, bo w 2003. Z Deaconem chajtnie się (jeśli się chajtnie) w 2003 na pewno ;]
5) Taylor wróci w 2005 roku (oczywiście po operacjach plastycznych xD). Kiedy jej nie było, była niby u Księcia Omara. A tak w ogóle to Taylor niby nie umrze, tylko zapadnie w śpiączkę, czy coś innego i lekarze oczywiście tego nie wykryją xD W trumnie zamiast jej ciała będzie woskowa figura.
Ja tam nie znam wszystkich szczegółów, ktoś mógłby mi pomóc odpowiedziec na pytania xD
dziękuję ^^ ................................................................................ ........
Jeśli ktoś się orientuję, to proszę o odpowiedzi:
1) Kiedy się wszcscy dowiedzą, że Brooke przespała się z zięciem?
2) Kiedy Amber wreszcie zniknie?
3) Kiedy Ridge się dowie, że jest synem Massima?
4) Kiedy wraca Macy? Kiedy chajtnie się z Deaconem?
5) Kiedy wróci Taylor i gdzie będzie przez czas, w którym jej nie było? W ogóle jakim cudem zostanie porwana, jak Ridge będzie przy jej smierci?
1) Niebawem - Deacon za namowa Macy, ktora nienawidzi Brooke, bedzie walczyl o prawo do opieki nad Hope i nad malym Ericem, ktorego jest biologicznym ojcem. W zwiazku z tym na pewno wyjdzie publicznie na jaw, że to Deacon jest ojcem Hope, ale pewnie wszyscy dosc łatwo przebacza Brooke wiedzac, ze Bridget juz nie ma do niej zalu. Nawiasem mowiąc dziwne jest to, ze wszyscy wiedza, ze Brooke i Bridget sie poklocily, ale nikt nie wie o co i nie wpadnie, zeby to polaczyc z rozwodem Deacona i Bridget.
2) No w 2005, ale duzo szybciej rozstanie sie z Rickiem po tym, jak Deacon wywalczy prawo do opieki nad malym Ericem, a ona go porwie.
3) Bardzo szybko. Przezyje romans z... Bridget! (ohyda)
4) Wraca w odcinkach emitowanych u nas 26 lutego. Szkoda, ze bedzie tak krotko, bo jak pewnie wiecie zginie w przeciagu roku. Poczatkowo bedzie z Thornem, bo przed jej "smiercia" byli malzenstwem, ale ze on ja zdradzi z Darla i beda sie spodziewali dziecka, Macy im sie usunie. Wtedy tez zwiaze sie z Deaconem i z cala moca bedzie walczyc o prawo do opieki nad Hope i Ericem, by w ten sposob sie na niej odegrac.
5) To bedzie niby tak, ze Taylor nie umarla, a zapadla w spiaczke. A w odcinkach, ktore ogladamy teraz, jest juz porwana i w trumnie lezy jej woskowa kukla. Porwal ja ten caly Omar i uzdrowil. Ridge to odkryje i uniewazni malzenstwo z Brooke, z ktora oczywiscie wtedy bedzie, ale szybko sie okaze, ze Taylor to juz nie jest ta sama kochana przez otoczenie osoba, rozstana sie i Ridge wroci do Brooke. Taylor popadnie w alkoholizm i spowoduje wypadek, w ktorym zginie Darla. Teraz widzac Darle na jej pogrzebie uwazam, ze to zabawne.
Dziękuję bardzo. Reczywiście, mnie też zastanawaiło to, ze nikt nie pyta o powdód kłotni miedzy Bridget a Brooke.
A długo Taylor nie będzie? I czemu już niby nie będzie taka fajna i kochana? A kiedy pojawi się ten Nick, drugi syn Marona?
I czy w ogóle wydarzy się coś jesczez takiego zaskakującego w tym filmie? ;P
JA mam pytanko.
Z czyich rąk i jak zginie Macy i czy wywalczy prawo nad Hope??
Marta, pytasz o jeszcze coś zaskakującego ? A nie wiem. Trochę się wydarzy. A trochę się tam wydarzy. M.in. Stefa zostanie postrzelona...
Syn Massima, Nick, pojawia się w 2003, a my ogladamy teraz odcinki z ostatniego kwartalu 2002, wiec pewnie niedlugo sie wreszcie pojawi. Taylor nie bedzie juz taka fajna i kochana, bo popadnie w alkoholizm. Deacon i Macy wywalcza prawo do opieki nad malym Ericem, ale nie nad Hope. Jakby na to nie spojrzec, to biologicznymi rodzicami Erica sa niezyjaca Becky i Deacon, Amber byla tylko kuzynka Becky, a wiec ciocia malego, a Rick nie byl z nim w zaden sposob genetycznie zwiazany. Becky nie zyje, dlatego Deacon wygral, bo oczywiscie "sprytna" Amber i "madry" Rick nie zadbali o to, by prawnie adoptowac malego. Inaczej jest w przypadku Hope, ktorej biologiczna matka jest Brooke, oczywiscie zyjaca. W miedzyczasie wezmie ona slub z Ridgem, ktory adoptuje Hope jako swoja corke, dlatego Deacon nie wygra.
Jeszcze chcialem dodac, ze Taylor popadnie w alkoholizm, bo sie okaze, ze... biologiczna matka jej dziecka jest Brooke! Stanie sie tak, bo Taylor wyjdzie za maz za Nicka Marone, ktory byl przez jakis czas mezem Brooke i dlatego lekarze sie pomyla ze wzgledu na to, ze obie nosily nazwisko Marone. W ten sposob Taylor urodzi syna Brooke i Nicka. Obecnie Taylor i Nick sa w separacji, bo Nick wyznal, ze kocha Brooke. Ciagle ta sama spiewka, tylko Ridge jakos ma mniejsze wziecie...
czekaj... nie ogarniam... jeszcze raz poproszę Harry, w jaki sposób lekarze się pomylą? z czym? :P
No skoro ona bedzie zyla, a oni ja uznaja za zmarla, to to jest ich pomylka. Chyba ze ona zmarla naprawde, a Omar przywrocil ja ze swiata zywych do umarlych. Moze byc i tak bo to tylko bajka.
ej bo ja naprawde nie łapie. jak Brooke moze byc biologiczna matka dziecka Taylor? co to in vitro było czy co ??
a tak w ogole to moze mi ktos wytłumaczyc jak to si4e stało ze Taylor umarła/nie umarła, bo kurcze właczam ostatnio mode na sukces z przekonaniem ze połapie sie ze wszystkim a tutaj zonk - nie wiem o co chodzi, Ridge rzuca sie na Brooke, wiec doszłam do wniosku ze Taylor musiała umrzec, ale jak?
Z tymi dzieciakami, to też zbytnio nie czaję. Ale tu chyba chodzi o to, że one zostaną podmienione czy coś.
Taylor została postrzelona przez Sheilę. Ten szmaciarz Ridge pomimo śmierci żony już chce bzyknąć Brooke, ta zresztą mu się nie opiera. ;/
no ale ktos tam wyzej wyraznie napisał, ze Taylor urodzi dziecko Nicka i Brooke, a jak patrze to ta osoba dosyc sie orientuje, wiec nadal mam zagwozdke;]
co do Ridge to zawsze uwazałam go za meska prostytutke, za to Brooke ma wielkie serce i kocha wielu naraz, no to chyba jest normalne u kobiet ;]
Wypraszam sobie, ja też bardzo się oreitnuję od 17lat nie opuściłam ani jednego odcinka ;P;P;P
Ridge to szmaciarz, a Brooke to dziwka bez zasad. Oboje siebie warci.
Juz to tlumacze - Brooke i Nick byli malzenstwem i sie rozwiedli. Nick byl pacjentem Taylor i polaczylo ich uczucie. Zapragneli miec dziecko ale wtedy okazalo sie ze Taylor nie moze juz sama urodzic i zdecydowali sie na in vitro. Podczas zabiegu przypadkowo uzyto jajeczek podpisanych 'pani Marone' ktore nalezaly do Brooke. Nie wiem niestety skad one sie tam wziely. Dziecko przyszlo na swiat ale Taylor na wiesc o tym ze to Brooke jest biologiczna matka zaczela schizowac. Obecnie w USA Nick ja zostawil i chyba wrocil do Brooke a Taylor spotyka sie z Rickiem (!!!) i zapowiada sie walka o dziecko.
W 2002 roku, w wyniku fatalnego zbiegu okoliczności, Taylor zmarła raniona kulą z pistoletu Sheili Carter. Wtedy miłość Brooke i Ridge'a na nowo odżyła i po wielu latach przerwy na nowo mogli być razem. Doszło do ich kolejnego ślubu. W 2005 roku w jej życiu pojawiła się ... Taylor. To książę Omar po raz kolejny uzdrowił jej ciało, po tym jak amerykańscy lekarze rozkładali ręce z bezradności. Nastąpiło kolejne anulowanie małżeństwa, gdyż w świetle prawa Taylor i Ridge nadal byli małżeństwem. Jednak małżeństwo z Taylor nie przetrwało próby czasu. Ridge uświadomił sobie, że nadal kocha Brooke lecz ta postanowiła związać się z jego przyrodnim bratem - Nickiem Marone. Pod koniec 2006 roku Stephanie w wyniku wypadku, nieumyślnie zrzuciła z antresoli w jej własnym domu Jaqueline Marone. Syn Jackie - Dominick Marone postawił rodzinie Forresterów ultimatum. Albo zostanie jemu sprzedana firma Forrester Creations albo Stephanie pójdzie do więzienia za to, co zrobiła jego matce, która mimo tego, że została ranna - przeżyła. Forresterowie przyciśnięci do muru firmę sprzedali, jednocześnie zastanawiając się, jak firmę odzyskać. Równocześnie Taylor, która prowadziła terapię Nicka, w trakcie nagrywania notatki z terapii Nicka o tym, że jego matka wiele lat temu była prostytutką, została podsłuchana przez Stephanie. W trakcie pierwszego pokazu mody Forrester Creations pod nowym kierownictwem, Stephanie zaprasza na pokaz dobrego klienta Jackie kapitana Jerry`ego Kramera, jednocześnie publicznie ogłaszając, że Jackie była prostytutką. W wyniku skandalu Nick Marone traci stanowisko prezesa zarządu Marone Industries, równocześnie rada chce z powrotem sprzedać Forrester Creations Forresterom. Jednak Nick ich wyprzedza... Forresterowie w obliczu nieodwracalnej straty firmy zakładają nową - Forrester Originals. Nick nie chcąc dopuścić do udanego debiutu nowej firmy wykupuje głównych dystrybutorów konfekcji damskiej w kraju oraz w Europie i Azji. W odpowiedzi Forresterowie (w odcinku nr 5000) postanawiają stworzyć własną sieć butików.Tymczasem pijana Taylor potrąca żonę Thorna,Darlę.Z poczucia winy za śmierć Darli wiąże się z Thornem,ale później wszystko wychodzi na jaw i rozstają się. W roku 2007 Taylor Hayes zostaje żoną Nicka Marone. Brooke Logan zostaje zgwałcona przez Andy'ego Johnsona,który jakiś czas później ginie porażony prądem elektrycznym. Ridge Forrester wiąże się z Ashley Abbott - byłą kochanką Ricka Forrestera. Rick wraca z Europy do Los Angeles i wiąże się z Phoebe Forrester. Jednak gdy Phoebe dowiaduje się o romansie narzeczonego z Ashley - oboje rozstają się. Donna Logan chce zemścić się na Stephanie za to, że ta odebrała jej siostrze - Brooke dzieci i w tym celu wiąże się z młodszym synem Stephanie - Thorne'm. Do ślubu Thorne'a i Donny jednak nie dochodzi. Siostra Brooke i Donny - Katie dowiaduje się, że Donna nie kocha Thorne'a i tylko mści się na Stephanie. Mówi o wszystkim Thorne'owi, który zrywa z Donną. Tymczasem Ridge odkrywa, że Brooke została zgwałcona. Oddaje jej dzieci - R.J.'a i Hope. Jakiś czas później o gwałcie na Brooke dowiaduje się reszta rodziny Forresterów a wśród nich Stephanie, która próbowała połączyć Andy'ego Johnsona z Brooke. Boi się konfrontacji z Brooke i własną rodziną. Wyjeżdża z Los Angeles. Eric wiąże się z Donną. Co niepodoba się Thorne'owi, Katie i zazdrosnej o Erica Jackie. W październiku Nick oddaje Ericowi Forrester Creations, pod warunkiem, że do firmy nigdy już nie wróci Stephanie.Stephanie po ponad miesiącu nieobecności wraca do Los Angeles. Tam przeprasza za wszystko Brooke i dowiaduje się o romansie Erica i Donny. Chce jednak nadal być żoną Erica. Eric zamierza jednak nadal być z Donną. Stephanie dowiaduje się również, że oprócz męża i starszego syna straciła też firmę.Tymczasem zwolniony przez Erica z Forrester Creations Clarke Garrison, dowiaduje się od syna - C.J.'a, że przebywająca obecnie w Saint-Tropez Sally, pragnie "odrodzenia" swojej firmy - "Spectra Fashions". Nową właścicielką firmy miałaby zostać Jackie Marone.Taylor rodzi Nickowi syna - Jacka. Po krótkim czasie okazuje się, ze biologiczną matką dziecka jest Brooke, która nieświadomie była dawczynią jajeczek niezbędnych do zapłodnienia Taylor, której wiek nie pozwalał już na kolejne dziecko, metodą in vitro. Po odkryciu prawdy o dziecku, Brooke obiecuje jednak Nickowi i Taylor, że nie będzie im wchodzić w drogę i pozwala im wychowywać jej dziecko. Brooke nadal dąży do ponownego związania się z Ridge'm, co prowadzi do jej ciągłych starć z narzeczoną Ridge'a - Ashley Abbott. Ridge jednak ostatecznie postanawia, że resztę swojego życia spędzi z Brooke Logan. W listopadzie podczas pokazu mody "Forrester Creations", zostaje postrzelona Stephanie. Porucznik Baker i jego syn - Charlie poszukują zamachowca. Zamachowcem okazuje się brat Brooke - Storm. Obecnie jednak za dokonanie przestępstwa w więzieniu znajduje się Stephen - ojciec Storma, który w rzeczywistości nie popełnił zamachu na życie "głowy rodu" Forresterów, lecz został wrobiony przez własnego syna za odejście od rodziny w przeszłości. 2008 Eric rozstał się ze Stephanie i oświadczył się Donnie. Ta jednak odrzuciła jego propozycję, gdyż Stephanie po odkryciu prawdy o tym, że to Storm ją postrzelił postawiła Donnie warunek - jeżeli ta rozstanie się z Ericiem, wtedy ona powie policji, że to nie Stephen próbował ją zabić. Brooke porywa Jacka - dziecko Taylor, potym jak ta zobaczyła, że Taylor ma problem alkoholowy
Wikipedia...
Amber i Rick zakończą swój związek albo w tym roku, który mamy na TVP (2003), albo w 2004, ale bardziej w 2003. W 2004 chyba tylko będą ich próbowali ponownie połączyc ze soba, ale nic im nie wyjdzie.
A z jakiej przyczyny się rozstaną?
I kiedy ten pojeb Ricz dowie się, że jest synem Massima?
Nie wiem, dlaczego się rozstaną :P A Ridge dowie się tego pewnie w tym roku... kto tam wie xD
ostro, masz łeb :D mam pytanie - czemu Brooke zostana odebrane dzieci ?
a Rick miał romans z Ashley w trakcie swojego zwiazku z Phoebe?
Rick zaczal sie spotykac z Ashley 2 dni po zerwaniu z Phoebe. Wczesniej mial romans z Ashley w Paryzu ale to bylo zanim on i Phoebe zaczeli sie umawiac. Stephanie odbierze Brooke dzieci bo w wyniku nieporozumienia Brooke zostawia je bez opieki.
To postac, która przyszła z serialu Żar Młodości do Mody na sukces. W Modzie Ashley jest od 2007 roku do dziś. My mamy na TVP 2003 rok, więc jeszcze trochę, nim się pojawi.
Nie mam pojęcia, ale pewno nie. Bo najpierw Ricz musi dowiedzieć się, że Eryk nie jest jego ojcem, wtedy będzie pewno w szoku. A to zajmie pewno z 50 odcinków. Więc prwno jeszcze sobie poczekamy :O
to juz nie jest chore ale obrzydliwe. najbardziej Ridge bawił mnie w swojej wersji z posiwiała broda;/
ad.1 Już wiedzą.
ad.2 nigdy
ad.3 za 100 odcinków, w wakacje
ad.4 nie wiem
ad.5 to absurd. przeciez ją pochował
Caly film jest absurdalny, dlatego tez Taylor wroci. A co do Amber to tez slyszalam, ze kiefys ma zniknac.
Tak. Amber zniknie. Aktorka, która gra jej postac opuściła serial w 2005 roku. My aktualnie na TVP mamy 2003 rok.
A co do chorych związków, to oprócz Ridge'a i Bridget będą jeszcze inne związki, której przynajmniej większości wydadzą się obrzydliwe - Rick i Phoebe, oraz Rick i Taylor.
nie no Rick i Phoebe to jeszcze jakos ujdzie. niezle razem wygladali. ale Rick i Taylor to juz przesada ;/
ridge dowie się,że mass jest jego ojcem w Odcinek 3777 odcinku, czyli 9 kwietnia:) za 6 dni:) streszczenie na www.serialpmoda-na-sukces.blog.onet.pl z tamtąd wiem