PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28801
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Dobre, ale dla starszych babć i dziadków cierpiących na zatwardzenie. Dla reszty to dobry materiał na wszelkiego rodzaju przeróbki, od których aż się roi. Końskie rodzinki, końskie sprawy. Te intrygi i akcje, cóż, ja zawsze powtarzam, że jest dobry sposób na rodzinkę Forrester`ów - nacisnąć czerwony guzik na telewizorze i po sprawie. A kysz!

Tomasz_P

Bądź na pilocie, jak wygodniej.

Pozdrawiam!!!!!!!!

Tomasz_P

Masakra normalnie- W modzie Ridge 3 odcinki drzwi otwiera xD- Ale w sumie tam każdy każdego kocha i każdy z każdym już chyba brał ślub:DD Czy ktoś to jeszcze w ogóle ogląda?xD

Klaudia0807

Moim zdaniem to powinni np na poloni od początku "modę na shit" puścić xDD

Klaudia0807

Myślę, że dużo osób ogląda ten serial zważając na to, że bije on rekordy popularności w wielu krajach.

Tomasz_P

Musze przyznac ze ostatnio obejrzałam kilka odcinkow i szczerze mowiac dawno tak sie nie usmiałam. Doprawdy ten serial jest idealny jesli posłucha sie dialogow-mistrzowskie. Sek w tym ze powinni robic jakies wykresy grafy opisy bo trudno sie polapac kto z kim kiedy ile.

Ja się tak zastanawiam, czy ten serial jest nadal kręcony... Bo oprawa graficzna i jakość obrazu nadal wygląda jak w latach 1980... Ale serial jest dla osób, które siedzą w fotelu i czekają na śmierć... :P Pozdrawiam :)

Jedras992

Jest chyba.. choc warto zauwzyc ze my jestesmy "zacofani" o kilka lat. Ale naprawde polecam obejrzec raz na jakis czas (np pol roku zeby nie za czesto) odcinek i posluchac tekstów nie ogladajac wizji.

taaa- można obejrzeć jeden odcinek na rok a i tak będzie się wiedziało o co chodzi:PP

Klaudia0807

Tam zawsze chodzi o to samo- kazdy ma romans z kazdym