Dobre, ale dla starszych babć i dziadków cierpiących na zatwardzenie. Dla reszty to dobry materiał na wszelkiego rodzaju przeróbki, od których aż się roi. Końskie rodzinki, końskie sprawy. Te intrygi i akcje, cóż, ja zawsze powtarzam, że jest dobry sposób na rodzinkę Forrester`ów - nacisnąć czerwony guzik na telewizorze i po sprawie. A kysz!
Masakra normalnie- W modzie Ridge 3 odcinki drzwi otwiera xD- Ale w sumie tam każdy każdego kocha i każdy z każdym już chyba brał ślub:DD Czy ktoś to jeszcze w ogóle ogląda?xD
Myślę, że dużo osób ogląda ten serial zważając na to, że bije on rekordy popularności w wielu krajach.
Musze przyznac ze ostatnio obejrzałam kilka odcinkow i szczerze mowiac dawno tak sie nie usmiałam. Doprawdy ten serial jest idealny jesli posłucha sie dialogow-mistrzowskie. Sek w tym ze powinni robic jakies wykresy grafy opisy bo trudno sie polapac kto z kim kiedy ile.
Ja się tak zastanawiam, czy ten serial jest nadal kręcony... Bo oprawa graficzna i jakość obrazu nadal wygląda jak w latach 1980... Ale serial jest dla osób, które siedzą w fotelu i czekają na śmierć... :P Pozdrawiam :)
Jest chyba.. choc warto zauwzyc ze my jestesmy "zacofani" o kilka lat. Ale naprawde polecam obejrzec raz na jakis czas (np pol roku zeby nie za czesto) odcinek i posluchac tekstów nie ogladajac wizji.
taaa- można obejrzeć jeden odcinek na rok a i tak będzie się wiedziało o co chodzi:PP