Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28856
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Ja się tylko zastanawiam kiedy skączą ten serial i nie nawidze jak mi Elif od 2014 do 2019 roku poruwnują do mody na sukces to całkiem inny gatunek opera mydlana a Elif to 1000% dramat i poza tym że elif często jest porywana i bita dzieje się aż za dużo a w modzie skaczą naprawde z jednego łużka na 2 każdy chce każdego zaliczyć od cała fabuła w blisko 10 tysięcy odcinkuw w Elif jest tylko 940 ani za dużo ani za mało mimo że 70% obsady zmienili myśle że będzie strasznie wciągający do finału z lektorem było opuźnienie dźwięku tylko dlatego pożuciłem serial i to na waszej słynnej stronie TVP VOD PL NIE SZŁO TEGO OGLĄDAĆ A PO 1 ODCINKU IRYTUJĄCO OGLĄDAĆ W TELEWIZJI A TERAZ ZAMIERZAM WSZYSTKIE OD 1 DO 940 OBEJŻEĆ BEZ STRATY ŻADNEJ SCENY I SAM SIĘ PRZEKONAM CZY OD ODCINKA 670 DA SIĘ OGLĄDAĆ CZY LEPIEJ POMINĄĆ SZCZEŻE IRYTUJE MNIE ZMIANA AKTORUW ALE OGLĄDAŁEM URYWKI I NAPRAWDE DOŚĆ DOBRE JAK W 1 ODCINKACH MORZE BYĆ TAK ŻE JAK POJAWIAJĄ SIĘ STARZY BOCHATEROWIE AKTORZY JEST ARCYDZIEŁO A JAK NOWE SŁABO ODNIOSŁEM TAKIE WRAŻENIE ALE MOŻE KWESTJA PRZYZWYCZAJENIA SIĘ DO NOWEJ OBSADY NIE ODRAZU LUBI SIĘ NOWĄ OBSADE TRZEBA CZASU

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa