Moja kuzynka Meggie jest połowe Polką a połowe Amerykanką mieszka w Ameryce codziennie dzwoni do mnie co się dzieje w Amerykaniskich odcinkach mody na sukces bo nasza moda na sukces jest troche zacofana. Piszcie pytania co chcecie się dowiedziec co będzie w modzie na sukces za kilka lat w Polsce.
serio?? wiesz jest jedna rzecz ktora mnie ciekawi?!.........kiedy wyda sie to ze amber nie jest matka telego errica??
skoro tak to chciałbym wiedziec:
1] czy rick nadal bedzie z amber?
2] z kim obecnie jest brooke logan?
3] co stanie sie z małym ericiem? czy nadal bedzie z amber?
4] co stanie sie z kimberly?
prosze o odpowiedz. podaje moj mail ppgg4@wp.pl. pzr
1)W 2002 roku Kimberly wyjedzie ze swoim ojcem gdzieś daleko. W 2004 roku Amber zakocha się w narkomanie Rick będzie chciał ją przekonać żeby zostawiła tego narkomana i była z Riciem i małym Eryckiem. Amber zostawi narkomana i będzie musiała leczyć się w szpitalu psychiatrycznym.To znaczy że przez rok jej w serialu nie bedzie. jak wróci to rick i amber bedą razem.
2)Brook Logan jest z Niciem okaże się że Ridge i Torn mają jeszcze brata Nick i Brook jest z Nickiem.
3)Amber i Rick są z małym Eryckiem ta tajemnica się nie wydała ale moja kuzynka mówiła że Becky tęskni za Eryckiem i chce powiedziec tą tajemnice.Ale jeszcze nie powiedziała.
4)Kimberly w 2002 wyjedzie ze swoim ojcem bo kimberly chce zapomniećo Ricku.
No to mi ułatwiasz sprawę. Gdzies słyszalam ze pojawi się duch (?) Caroline tej co zmarła a była z Ridgem) Czy to prawda?? No i zasadnicze pytanie: czy wogóle skończy :D sie moda na sukces a jeśli tak to jak?? No i ostatnie pytanie: Czy ten Nick jest synem Eryka czy Stephanie? Z góry dziekuję
Nie będzie żadnego ducha niewiem może kiedyś będzie. Jeszcze bardzo długo będzie moda na sukces. Tak Nick jest synem Stephani I Erycka
mnie ciekawi czy Justin Torkildsen dalej gra Ricka, a jeśli nie to kto?? no bo proste że Jacob young był fajniejszy a Justin to wieśniaczek
yy masz jakies złe informacje;/ Amber nie bedzie z żadnym narkomanem;/ to bedzie tak:
teraz niedlugo w odcinkach w Wenecji przyjedzie Becky i razem z Amber powiedzą Foresterom o tym ze Erick nie jest dzieckiem Amber. Rick bedzie wteyd z Kimberly. Becky bedzie z Cj'em ale umrze na białaczke chyba. i Cj bedzie z Amber. Rick szybko zerwie z Kimbelry bo im sie nie bedzie układalo. i bedzie chcial odzyskać Amber. Weźmie do pomocy Deacona . Rickowi uda sie odzyskać Amber. Amber zajdzie w ciąże ale też poroni. A deacon okaże sie prawdziwym ojcem Ericka III. i zwiąże sie z Macy i sąd przyzna mu opieke nad synem. Wtedy Amber porwie dziecko i ucieknie. Rick z tego powodu z nią zerwie.
Co do duchów..pojawi sie duch Caroline , a nawet Macy :) po jej pierwszej śmierci. Zginie w wypadku samochodwym ale okaze sie ze Adam ją zabral . Potem Macy umrze drugi raz spadnie na nią żyrandol. jak ktos chce fimik z tym zdarzeniem to mówcie załaduje go :) Pojawi sie tez duch Tailor po jej śmierci..ale jak pewnie wiecie okaze sie ze porwał ją Omar. więc po co te duchy jak one i tak żyły (lol2)
A powiem wam jeszcze ze Amber bedzie z Thomasem jeszcze :] synem taylor...nie wiem jak to bedzie o jets od niego duuuzo starsza ale bedzie. Jak chcecie filmik lub jeszcze coś wiedziec to mówcie :)
Coś zmyślasz niewiem z kąt to wzięłaś po co moja kuzynka miałaby mnie kłamć to nie możliwe że Amber bendzie z Tomasem bo Amber jest od niego gdzies o 20 lat starsza.
Komu wierzycie Klaudii czy Olce 476@ bo ja wierze Klaudii bo ona ma racje bo ja co wakacje jade do mojej cioci która mieszka we włoszech i tam są odcinki które zostały nagrane w 2005 roku i teraz tam jest że Amber spotyka się z narkomanem. komu wierzycie Klaudii czy olce.
no wiadomo ze olka zmysla, nie widac przy jej wypowiedziach buziek???? i za duzo fantazji, az tak rezyserzy nie ida z fala wyobrazni....jesu ale wy jestescie latwowierne:D:D
pozdro!
Więc kto zmyśla??
Opdowiedż poniżej:
np
http://www.telemagazyn.com.pl/program/3410533462.html [www.telemagazyn.com.pl/...]
Zaś wszystkie odcinki od końca lat 90-tych:
http://www.cbs.com/daytime/bb/updates/daily/text/dt_bb_up_dly_lastweek.shtml [www.cbs.com/daytime/bb/...]
Olka wcale nie zmyśla
Jeżeli chcecie znać aktualną obsadę filmu, zachęcam do odwiedzenia stronki www.theboldandthebeautiful.com , tam znajdziecie informacje o aktorach, serialu i inne.
serio ta olka ma racje bedzie tak jak ona mowi becky umrze juz za niedlugo wiec jak amber po raz drugi zwiaze sie z rickiem to becky juz nie bedzie w mns
Czesc. Mogalbys mi wyslac na maila jazda3030@wp.pl ten filmik z Macy. Z gory dziekuje i pozdrawiam!!!!!!!
hejka spodobała mi sie twoja propozycja mam tylko jedno pytanie czy bEky odzyska synka bo wiem ze w daaaalszych odcinkach ona umrze :(
Widzicie ja nie zmyślam:P za pare dni będą odcinki w tvp 1 i Becky wraz z Amber powiedzą Forresterom prawde. Becy odzyska synka:) i bedzie go wychowywala (Amber bedzie jej pomagla). Ale niestety umrze :( Bardzo mi szkoda Becky bo ją polubilam. Potem dziecko bedzie wychowywal ojciec dziecka Deacon ktory odbierze je Amber w sądzie :(
Coś Twoja kuzynka okłamała:p Ja mowie już co sie bedzie dzialo w odcinkach w USA bo znalazlam fajne źródło. A żeby niektórym udowodnic ze nie kłamie zaraz dam wam link ze sceną jak na Macy spada żyrandol :) papa:)
A wiecie że Brooke spadnie z wieży Eifla?:P Ale sie złapie w ostatniej chwili:P i jeszcze śmieszne bedzie jak Morgan porwie Steffi albo Phobe i upozorruje ze rekin ją zjadł..a bedzie ją więzic..(lol2)
A brooke bedzie z narzeczonym Bridget- swojej córki!!!!
nie wiem kto to wymyśla :)
Ja nie lubie swojego imienia:P Lepsze Klaudia :D A w tym tygodniu na tvp1 juz odcinki z Wenecji jak Tawany bedzie goniła Becky..i Amber przyzna sie co do dziecka!! ale ja tego niestety nie obejrze bo ide do szkoly z internatem :( i mało osób bedzie ccialo oglądac mode;/ a pozatym przez jakies glupie kolarstwo leci o 15;15 wiec nie zdąze :(:(:(
Sorry że wam zle powiedziałam co będzie w modzie na sukces, zapytałam kuzynke i ona mi mówiła o innym serialu. A często się pytacie o dalsze losy Ricka i Amber będzie tak: skrócie: Amber przekona Becky aby nie zabierała im syna i pojechała do Paryża, Amber i Rick odnowią śłub,Amber będzie miała jeszcze starcia z Kimberley (małe bójki). Pojadą do Wenecji, gdy tam przyjedzie Becky i będzie jednak chciała dziecko -Amber zdecyduje się powiedziec Rickowi prawdę, potem z Becky powiedzą ją Forrestrom, dla wracającej do zdrowia po wylewie Stephanie to będzie szok, Rick rozstanie się z Amber, ona zamieszka z Becky i Erickiem III, po śmierci Becky zaopiekuje się z wdowcem CJem dzieckiem. zbiliżą się do siebie, nawet zostana wrobieni w posiadanie narkotyków, dojdzie do ich ślubu, który przerwie zazdrosny Rick z prawdziwym ojcem EricaIII, Amber będzie rozdarta pomiędzy CJem a Rickiem, Forresterowie będą vs. Spectra w walce o dziecko a Deacon załatwi ich wszystkich i zgarnie syna ze swoją wredną narzeczoną Carmen, zakocha się przy tym w zdesperowanej Amber, Carmen będzie tka zazdrosna że porwie na dach dziecko -Deacon je uratuje, ale dojdzie do ostrej bójki Amber i Carmen i Carmen spadnie z dachu i się zabije,Amber zamieszka z Deaconem, jeśli nie będzie chciała po jakimś czasie z nim zostac dostanie z Rickiem dziecko, przez ten czas jednak Deacon lekko się zmieni i trochę ją uwiedzie, Brooke tez załatwi Rickowi dwuznaczne zdjęcie z pocałunkiem z koleżanką podczas zabawy, dojdą jednak do porozumienia i wezmą śłub ponownie, Deacon w akcie zemsty uwiedzie Bridget...to może tyle na początek
Czwartek 31.08.2006
Thorn i Brooke nie mogą się doczekać, kiedy wreszcie znajdą się w Wenecji dopiero tam poczują się wolni. Thorne zapewnia Brooke, że kiedy wrócą, Stephanie zaakceptuje ich związek. Brooke w to wątpi. Rick i Amber również szykują się do wyjazdu. Wszyscy spotykają się na lotnisku. Obsługa samolotu jednak na kogoś czeka. Okazuje się, że do Wenecji lecą również Ridge i Taylor. Brooke zastanawia się, co to może znaczyć.
Piątek 01.09.2006
Becky trzyma w ręku bilet na pociąg i zastanawia się, czy ma jechać do Wenecji. Wie, że jeśli się tam zjawi, Amber będzie na nią wściekła. Tawny usiłuje przeprosić Kimberly za to, co jej zrobiła. Kimberly jednak nie chce przyjąć przeprosin. Pyta, czy tajemnica Amber ma coś wspólnego z małym Erykiem. Tawny zaprzecza. Samolot zaczyna lądować. Brooke i Thorne są już w pokoju hotelowym. Okazuje się, że ich bezpośrednimi sąsiadami są Ridge i Taylor. Ta jest niezadowolona z wyjazdu. Nie chciała zostawiać dzieci uważa, że jeszcze na to za wcześnie. Ridge proponuje, żeby spędzili miło czas, ale Taylor nie ma na to ochoty. Sally odwiedza Stephanie. Bardzo chce wiedzieć, dlaczego Thorne nie chciał się ożenić z Macy. Stephanie prosi, żeby dała mu więcej czasu. Sally pyta wprost, czy Thorne'a łączy coś z Brooke. Stephanie gwałtownie zaprzecza.
Sobota 02.09.2006
Brooke i Thorne są już w pokoju hotelowym. Okazuje się, że ich bezpośrednimi sąsiadami są Ridge i Taylor. Ta jest niezadowolona z wyjazdu. Nie chciała zostawiać dzieci uważa, że jeszcze na to za wcześnie. Ridge proponuje, żeby spędzili miło czas, ale Taylor nie ma na to ochoty. Sally odwiedza Stephanie. Bardzo chce wiedzieć, dlaczego Thorne nie chciał się ożenić z Macy. Stephanie prosi, żeby dała mu więcej czasu. Sally pyta wprost, czy Thorne'a łączy coś z Brooke. Stephanie gwałtownie zaprzecza.
Poniedziałek 04.09.2006
Becky pakuje się, gdy nagle ktoś puka do drzwi. Suzanne właśnie przyjechała do niej z synkiem. Becky chciałaby z nią porozmawiać, ale nie ma czasu. Ma zamiar jechać do Wenecji, do synka. Suzanne jest pewna, że jak tylko Becky go zobaczy, nie będzie chciała się z nim rozstać. Niebawem ta druga wsiada do pociągu, którym jedzie prosto do Wenecji. Tymczasem Amber niczego nie podejrzewa i spędza czas w towarzystwie Ricka. Tawny opiekuje się małym Erykiem.
Wtorek 06.09.2006
Becky pakuje się, gdy nagle ktoś puka do drzwi. Suzanne właśnie przyjechała do niej z synkiem. Becky chciałaby z nią porozmawiać, ale nie ma czasu. Ma zamiar jechać do Wenecji, do synka. Suzanne jest pewna, że jak tylko Becky go zobaczy, nie będzie chciała się z nim rozstać. Niebawem ta druga wsiada do pociągu, którym jedzie prosto do Wenecji. Tymczasem Amber niczego nie podejrzewa i spędza czas w towarzystwie Ricka. Tawny opiekuje się małym Erykiem.
Środa 06.09.2006
Brooke i Thorne są bardzo szczęśliwi. Wznoszą toast. Ridge nie może oderwać od nich wzroku. Taylor podejrzewa, że jej mąż jest zazdrosny o Brooke. Becky przyjeżdża do Wenecji i szuka drogi do hotelu. Tymczasem Amber i Rick cieszą się, że wraz z synkiem spędzają miło czas w Wenecji.
Czwartek 07.09.2006
Brooke i Thorne są bardzo szczęśliwi. Wznoszą toast. Ridge nie może oderwać od nich wzroku. Taylor podejrzewa, że jej mąż jest zazdrosny o Brooke. Becky przyjeżdża do Wenecji i szuka drogi do hotelu. Tymczasem Amber i Rick cieszą się, że wraz z synkiem spędzają miło czas w Wenecji.
Piątek 08.09.2006
Becky staje pod drzwiami pokoju Ricka i Amber. Amber początkowo ignoruje pukanie, ale Rick uważa, że powinni otworzyć. Becky ucieka na widok Tawny. Kiedy Amber otwiera drzwi, nikogo nie widzi. Tawny poznaje Becky i postanawia ją odszukać. W końcu dostrzega dziewczynę, ale ta przed nią ucieka. Rozpoczyna się pościg uliczkami Wenecji. Becky wbiega na wieżę. Tawny dogania ją i mówi, że Becky popełniła poważny błąd. Ridge informuje Brooke, że Taylor od niego odchodzi.
jasne jasne :) a w odcinku 1398363 okaze sie, ze Becky miala to dziecko z Rickiem i on dobrze o tym wiedzial a Amber z tego wszystkiego skoczy z dachu kosciola podczas 50 odnowy przysiegi malzenskiej a potem Brook zabije Erica seniora, Ridga i Thorna bo zaden z nich nie chcial miec z nią dzieci a ona bardzo chciala miec Erica Forrestera LXXIV. Pozniej zostaną ze Stephani przyjaciolkami bo tamta za to nienawidzila całej głownej trojki Forresterow..
no i tak bedzie!! xDxD
hahahahah extra temat zaczal sie od "koja kuzynka BLBLA BLA moda na sukces blblbl ' a potem okazalo sie ze TWOJA KUZYNKA mowi O zupelnie innej soap -operze buahahahhahaha
ps.olka -ma racje
w necie jest naprawde fajne i rzetelne FORUM MODY NA SUKCES http://www.mns.boo.pl/Forum/ [www.mns.boo.pl/Forum/]
http://www.mns.boo.pl/Forum/ [www.mns.boo.pl/Forum/]
ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Od Poniedziałku do piątku możecie oglądać mode na sukces ale w innych języjach w telewizji ale trzeba mieć cyfre plus:
Włochy kanał Canale 5 o godz 13:40 2006 rok
Luksemburg kanał RTL9 o godz 18:25 2005 rok
Niemcy kanał ZDF o godz 11:15 (2 odc. dziennie) 2004 rok
Rumunia kanał Prima TV o godz 16:05 1990 rok
Ja niestety nie mam tych kanałów:( i musze być zależna od tvp1 :( a pozatym teraz ide do szkoly z inetrnatem ..i nie wiem jak bede mode ogladala;/ powinna poźniej leciec..ehh
taaa... jeszcze by tego brakowało,żeby Eryk był z jedną z bliźniaczek Taylor xD
Chyba przestane oglądać ten serial, bo robi się coraz bardziej idiotyczny, z tego co tu wyczytałam :D