PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Moda Na Sukces jest najlepszym serialem na świecie , wspaniali aktorzy w nim grali , grają i grać będą . Tylko wieśniaki krytykują ten serial , aktorów w nim grających i fanów . Anty fani B&B WALCIE SIĘ !!!

ocenił(a) serial na 1
sexycat

heh - czyli jest ktoś kto to ogląda. Sądząc po wypowiedzi wiem, że jest to serial dedykowany dla marginesu społecznego.

sexycat

Do 'sexycat':
Po twojej działalności na forum wnioskuję żeś zapalona fanka oper mydlanych.
Powiem ci że się mylisz, a dowodzą tego np. oceny tego serialu na tak renomowanych forach jak FW czy IMDB. Ciekawi mnie czy wszystko co oglądasz jest takim arcydziełem że wlepiasz 10/10, czy oceniasz jedynie skrajne (skrajne wg ciebie) przypadki.
Do reszty:
Bardziej doświadczeni odemnie na tym forum powiedzą że to jedynie prowokacja.
Moim zdaniem poziom zaawansowania w/w usera na to nie wskazuje, a piszę z ciekawości jaka będzie jej reakcja na odpowiedź na swój komentarz, gdyż nie miała jeszcze tej przyjemności.

P.S. Już ktoś mnie wyprzedził.

ocenił(a) serial na 10
sexycat

Popieram cię w 100% on jest niesamowity i inne seriale przy nim wymiatają !!!

ocenił(a) serial na 1
agnieszka5120

"Popieram cię w 100% on jest niesamowity i inne seriale przy nim wymiatają !!!" Ty też jesteś niesamowita!! Każdy specjalista Ci to powie :-)

ocenił(a) serial na 1
mirekwk

@Forest128 - chyba nie warto dyskutować z osobami które o dobry kinie nie mają pojęcia, są to puste masy. Najczęściej są to osoby z marginesu społecznego lub z bardzo niskim ilorazem inteligencji. Dzięki właśnie takim osobom TVP "karmi" swoich telewidzów niskobudżetową, tanią i pustą "karmą" jaką jest m.in. "Moda na sukces". Telewidzom "mody" życzę przede wszystkim powodzenia oraz wytrwałości, bo serial ten jeszcze przez długie lata zostanie z Wami... "Aż do .... śmierci".

ocenił(a) serial na 1
mirekwk

Hhaha dobre :D
Jestem bardzo emocjonalnie związana z tym serialem ponieważ towarzyszy mi przez całe moje życie odkąd się urodziłam czyli już 15 lat ^^
Powiem tak nie trzeba oglądać tego serialu żeby się pokapować o co w nim chodzi, ponieważ każdy z każdym ma w nim dziecko i każdy z każdym się juz przespał. P.S Gratuluję reżyserom wytrwałości ze jeszcze chce im się inwestować w ten kicz. Pozdro

sexycat

Hej, wszyscy wiemy, że to podpucha, nie musisz tego ukrywać poprzez wystawianie 10/10 - tylko zawyżasz średnia... ;/