Wiem, ten serial jest "głupawy" ale przyznam szczerze, że d czasu do czasu go oglądam. Niektóre wątki są zabawne wręcz idiotyczne, ale trzeba przyznać iż to właśnie dzięki temu fajnie się to ogląda, bo w czasach kiedy jest tyle różnych problemów to pozwala się oderwać od rzeczywistości ( przynajmniej ja tak mam ). Właśnie dlatego nie wyobrażam sobie telewizji bez Mody he he.
Ps. Wiecie może jak potoczą się losy Brooke i Thomasa ?? Jak to będzie z tym ich niby romansem :)
Jeżeli TVP kontynuowałaby emisję serialu, to za kilka tygodni mielibyśmy kolejny wątek z cyklu "idiotycznych", ale fajnych. Zgadzam się, że własnie te absurdalne wątki są nierzadko czymś co przyciaga i wyróżnia Modę spośród polskich soap-oper, w których się je zupę i myje rączki.
A wracając do romansu... Brooke i Thomas wybiorą się w kolejną podróż, aby promować kolekcję Taboo, jednakże samolot, którym polecą spadnie do oceanu (!) Jak to w Modzie, bohaterowie przeżyją, ale znajdą się na bezludnej wyspie ;) [sam się śmieję jak to piszę]
Brooke i Thomas na bezludnej wyspie i w dodatku halucynogenne jagody --> będzie się działo :D
Niestety prawdopodobnie nie zobaczymy już tego w TVP.
Zapraszam na www.facebook.com/modanasukces. Gdy będziemy mieli jakikolwiek informacje na temat emisji MNS w Polsce to od razu poinformujemy.