Ten serial jest:
- za długi
- za słaby
- za głupi
- za(bity)
Jak wogóle można coś takiego oglądać? Wystarczy zobaczyć JEDEN odcinek i już się everything wie, a są ludzie, którzy to oglądają od wielu lat codziennie... Głupota ludzka nie zna granic...
kto jest glupi ten jest glupi
nie wystarczy zobaczyc jeden odcinek aby moc cos powiedziec o serialu tym bardziej ze trwa on niecale 20 min, a to ze ci sie nie podoba to wcale nie znacz ze jest glupi, a obrazanie ludzi ktorzy go ogladaja jest ponizej krytyki, trezba miec troche kultury zeby sie wypowiadac na forum
Odcinek 7866 Jorge zamyka drzwi...
Nie twierdzę, że wszyscy oglądający są głupimi ludżmi, tylko to, że nie mają oni poczucia estetyki filmowej, jestem szczery i walę prosto z mostu. Nie widziałem tego jedynie raz - moja mamuśka to ogląda, więc mam z tym tworem styczność codziennie i zawsze będę twierdził, że to jest nędzne!!! Nie wnikam, czy tobie się toto podoba, albowiem o gustach się nie dyskutuje - ponoć...
odcinek 15666
Ridge wjeżdża na wózku inwalidzkim do pokoju Eryka i odłącza mu respirator, Eryk jednak nagle ożywa i nokautuje Ridga kaczką. Umierają obydwaj. Wchodzą statyści i ekipa techniczna,otwierają szampana, śpiewają Sto lat...