PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28792
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Ten serial jest:
- za długi
- za słaby
- za głupi
- za(bity)
Jak wogóle można coś takiego oglądać? Wystarczy zobaczyć JEDEN odcinek i już się everything wie, a są ludzie, którzy to oglądają od wielu lat codziennie... Głupota ludzka nie zna granic...

Anubizz

kto jest glupi ten jest glupi
nie wystarczy zobaczyc jeden odcinek aby moc cos powiedziec o serialu tym bardziej ze trwa on niecale 20 min, a to ze ci sie nie podoba to wcale nie znacz ze jest glupi, a obrazanie ludzi ktorzy go ogladaja jest ponizej krytyki, trezba miec troche kultury zeby sie wypowiadac na forum

ocenił(a) serial na 1
Eos

Odcinek 7866 Jorge zamyka drzwi...
Nie twierdzę, że wszyscy oglądający są głupimi ludżmi, tylko to, że nie mają oni poczucia estetyki filmowej, jestem szczery i walę prosto z mostu. Nie widziałem tego jedynie raz - moja mamuśka to ogląda, więc mam z tym tworem styczność codziennie i zawsze będę twierdził, że to jest nędzne!!! Nie wnikam, czy tobie się toto podoba, albowiem o gustach się nie dyskutuje - ponoć...

Anubizz

odcinek 15666
Ridge wjeżdża na wózku inwalidzkim do pokoju Eryka i odłącza mu respirator, Eryk jednak nagle ożywa i nokautuje Ridga kaczką. Umierają obydwaj. Wchodzą statyści i ekipa techniczna,otwierają szampana, śpiewają Sto lat...

użytkownik usunięty
Anubizz

jak nie lubię to nie lubię , ale nie narzucam innym co mają oglądać