czy mogolby mi ktos opowiedziec tzn napisac po krotce przynajmniej co sie dzieje dalej w tym serialu moja rodzinka to oglada do obiadu a ja prawde mowiac czekam tylko az kogos tam szlag trafi ale chcialabym wiedziec co sie wydarzy dalej :)
z gory dzieki
aha jakby co to moj e-mail aga1765@wp.pl
Wiem tylko narazie że Macy nie umarła. Co znaczy że powróci, ale dopiero w 2002 roku potem spadnie na nią żyrandol, i wtedy myślę umrze na dobre, ale nigdy nic nie wiadomo. Amber weźmie ślub z C.J a potem znowu z Rickiem. Wróci ojciec małego Eryka, który wda się w romans z Amber i z Bridget i jeszcze na dokładkę z Brooke.
Morgan która obecnie jest w ciąży z Ridgem poroni, będzie chciała zabić też Taylor i Stephanie, ale wszystko się dobrze zakończy i pójdzie siedzieć. Brooke weźmie ślub z Thornem ale po 4 miesiącach się rozwiodoą. Będzie w ciąży z mężem swojej córki (urodzi córke Hope). Potem "umrze" Taylor, ale powróci. Pojawi się też prawdziwy ojciec Ridga. W wielkim stylu wróci Shila (właśnie ona zabije Taylor). Ridge też przez chwilkę będzie martwy. Będzie miał jeszcze syna z Brooke.
To tyle z ważnych informacji bez szczegółów, ogólnie to dziać się będzie jeszcze więcej ale sama tego nie rozumiem i plącze się we wszystkim.
hehe:D szczerze powiedziawszy ten serial im starszy tym glupszy:D ktos moze uwazac za pogmatwane i skomplikowane latynoskie telenowele ale to co dzieje sie w "Modzie..." to juz przerasta ludzkie pojecie:D niezlą masz pamiec ze to wszystko pamietasz:)jak przeczytalam Twoja odpowiedz to zadzwonilam do babci i jej wszystko przeczytalam zeby pozbawic ja przyjemnosci ogladania:D:D