PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Mamy spore opóźnienie z odcinkami, więc by nie zamęczać polskich widzów tym dramatycznym (według mnie to on jest fantastyczny) serialem wymyślmy własne zakończenie. Może jakiś reżyser go zauważy i obsadzi naszych utalentowanych aktorów np. z "M jak...", aby go wreszcie skończyli.
A dla fanów "Mody na sukces" powstanie stacja, gdzie całodobowo będą "leciały" odcinki tego cuda (od samego początku).
Ja zacznę:
"Brooke przemęczona swoim życiem (nie wiem, co teraz się dzieje w tym serialu, więc improwizuję) wyjeżdża do Afryki, by stać się potrzebną. Tam pracuje jako nauczycielka "wychowania do życia w rodzinie". Po pół roku poznaje uroczego - rosyjskiego podróżnika i wkrótce biorą ślub (który to już w jej dorobku?). Niestety, po kilku tygodniach mężczyzna umiera.
Załamana wraca do Ameryki i opłakuje swój marny los w ramionach Taylor, która bardzo poruszona postanawia, że będzie przy niej w tych trudnych chwilach.
Mija jakiś czas. Brooke jest już na siłach, jednak wciąż czuje się przemęczona. "Przyjaciółka" Taylor radzi jej, by zrobiła kontrolne badania. Z ich wyników okazuje się, że kobieta ma w swoim organizmie nieznaną bakterię...
<teraz wasza kolej>

_Olinka_

wirus się roznosi, wszyscy giną i jest OK :D

sram na mode na sukces

Rax94

Mody na sukces nawet wirus nie zakończy. Wymyślcie coś mocniejszego, np.
wyginięcie jednej płci co powinno zakończyć ludzką historię.

Neithan138

No co wy nawet gdyby był wirus i umarliby wszyscy to potem i tak by ożyli ;D Jak np. cudownie ożyła Taylor ;) U nich wszytsko możliwe xD

ocenił(a) serial na 1
allicja10

Chciałam zauważyć, że Taylor powracała do żywych już kilka razy ^^

A co do zakończenia, to okaże się, że ta bakteria to wirus AH1N1 (świńska grypa) i przez taką jedną Brooke będzie pandemia na całym świecie... I z MNS zrobi się Armagedon xD

ocenił(a) serial na 2
julita_2611

Wiem że to raczej nie możliwe,ale czy nie można by zakończyć tego w realny dla nas sposób?

_Olinka_

Mija 50 lat. Wszyscy bohaterowie naszej opery mydlanej siedzą na ganku domu starców pod nazwą "moda na starczy sukces". W telewizji leci 7953256 odcinek mody na sukces. Kończy się on napisami "to był ostatni odcinek serialu". Brooke dostaje zawału! Na pomoc rzuca się jej Ridge, ale jego artretyzm umożliwia mu jedynie czołganie na podłodze. Stephanie, jak zawsze chcąca przeszkodzić ich związkowi nadciąga z balkonikiem

...mija godzina...

Po przebyciu 6 metrów, potyka się o kule Ridge'a. Wpada w ramiona Eryka i wreszcie wyznaje mu miłość. Massimo, pod kroplówką, poprzysięga zemstę, ale z wrażenia zapomina na kim i za co ma się mścić. Thorne cieszy się, ale niestety umiera uduszony, przez zaciśnięcie stojącej na jego rurce do oddychania Macy, która każe go za to, że kiedyś go zdradziła. Niestety jest to jej koniec. Ostatnim ruchem palca wciska guzik do pielęgniarek. Na jego wezwanie przybiega żabiousta Taylor, która widząc wszechobecną śmierć sama dostaje wylewu.

ocenił(a) serial na 1
michu1945

Hehehe dobre.
Wszycy umieraja a na koniec pojawia się napis THE END.
I w tym momenci świat oszalał.Takiej sytuacji nie było na Ziemi od sierpnia 1914.Ludzie w Rio,Nowym Jorku,Londynie,Berlinie,Wiedniu,Rzymie,Tokio,Moskwie,Paryżu wylegają na ulicę.Są balony,konfetii,fajerwerki,muzyka jednym słowem ogólno światowa fiesta.Cała ludzkość świątuje ściągnięcie z anteny największego ciemiężyciela w historii człowieka.Ludzie świetują a Mohery masowo popełniają samobójstwa,łącznie z ojcem Tadeuszem R. na czele.Świat nareszcie jest wolny!!!
Heh troche mnie mooże poniosło,ale nie mogłem się powstrzymać.

ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

Ale to nie będzie ostatni odcinek, bo Taylor znów zmartwychwstanie xD