PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28801
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

od czego zacząć ..Brooke to skończona dziwka jakich malo niedosyc ze przemondrzała
,zarozumiała to nadodatek przeruchała cała męską dynastie forresterów wiec od kilkunastu
lat ciągnie sie ten sam ciąg wiec dla mnie serial to dno

A BROOKE TO DZIWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lopeziatko40

ciekawe z kim teraz jest BRooke

ocenił(a) serial na 1
lukasz16

A cholera ci wie z kim ta dziwka jest przeciez tego nie ogladm juz

ocenił(a) serial na 10
lopeziatko40

Ostatnio miała romans z Thomasem - synem Ridge`a i Taylor

bane4

haha przypadkiem włączyłam ostatnio i chyba Taylor też miała romans z jakimś młodszym? Chyba synem Brook xD

użytkownik usunięty
lopeziatko40

Nie tylko Brooke. To samo można powiedzieć o każdej kobiecie w tym serialu

Tam nie ma innych ludzi tylko tak między sobą się żenią i rozwodzą. To jest rodzina patologiczna

ja pierdycze, może warto serial poszerzyć o wątki z UFO, bo zdrady, romanse i miłości już się każdemu obyły, to jakieś takie pospolite....

lopeziatko40

ostatnio w Lewiatanie widziałem Brooke z moim sąsiadem - playboyem, kupowali chyba coś na wieczór

lopeziatko40

największą DZIWKĄ w serialu to chyba jest ta KATE czy jak jej tam, sam wyraz jej twarzy mówi za nią - "ah, poczekajcie tylko to was oskubię do ostatniego grosza, a wszystkich waszych facetów tak wyrucham że im pały odpadną, a mi nie będzie dosyć"

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Kate jak na razie spała tylko z Nickiem i Spencerem, więc absolutnie nie jest największą dziwką.

widzę że jesteście zorientowani, to może zna ktoś temat nerwicy u Brooke ? Coś podobno kiedyś, kiedyś jakiś atak lęku miała czy coś ?? Jak to było ? heheh

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale przechodziła załamanie nerwowe po tym jak została zgwałcona (ciekawe jak można zgwałcić Brooke)
Miała wyjść na koniec pokazu mody w skąpym stroju, ale się przeraziła biedaczka. Ridge zaprowadził ją do psychologa.
Martwiła się kobiecina czy nie będzie się bała mężczyzn i ich dotyku, ale po sesjach terapeutycznych jej minęło

I przypomniało mi się jeszcze, że kiedyś, kilka lat temu Brooke załamała się po tym jak Ridge ją rzucił. Straciła pamięć i pojechała na jakąś wyspę. Przerażony Ridge pojechał za nią. Gdy go ujrzała, odzyskała pamięć. Padli sobie w objęcia, a on obiecał, że więcej jej nie zostawi (do następnego razu :P)

Ta terapia Brooke, to nawet domyślam się jak wyglądała. Proszę , pani się rozbierze, ... tzn, proszę bardziej, bardziej - majteczki też.. o właśnie tak. No to zaczynamy - ja teraz usiądę sobie wygodnie a pani wejdzie mi pod biurko... no proszę - i pierwsze koty za płoty :)

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

He,he Tylko, że tym psychologiem była kobieta

...a to ta laska była Ridge'a ? Ta co dawno dawno temu niby zginęła w katastrofie lotniczej ? Jeśli tak to w LA zatrważający deficyt psychologów !

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Wyobraź sobie, ze wyjątkowo to nie była Taylor, ale inna kobieta psycholog. Cud po prostu, bo przecież w LA jest jeden psycholog, jeden pub, jeden policjant i jeden szpital

i jedna tylko rodzina Forresterów którzy stanowią IKONĘ świata :)

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

W gabinecie Erica zawsze za oknem jest ciemno, nieważne jaka pora dnia.
No chyba, że oni pracują w nocy

to jest tak dla klimatu, specjalnie, wiesz żeby było jacy to oni nie są aktywni.. Podobnie było w Batmanie.. O właśnie może zaraz się okazać że stary to batman !

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

A Brooke to kobieta-kot

koleżanka zagorzała fanka ? Teraz w wakacje chyba jakaś przerwa , prawda? A jak się nazywała ta taka młoda blondyneczka , oj jakaż ona ślicznaaaa była, oj ładniejsze dziewczę od lalki, a tak się bała, oj jak się ona bała / wiesz czego /,dopiero ją któraś z tych nadwornych ladacznic uświadomiła " żeby się nie bała, bo nie ma czego, żeby korzystała z tego", to później tak jej dziękowała, tak ją w tej wdzięczności obściskiwała, że z wrażenia chyba dostała / wiesz czego :-/ ...

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

W treści Mody na sukces orientuję się nieżle, ale od kilku miesięcy tego nie oglądałam, tylko czytałam streszczenia.
Niestety nie wiem, o którą ładną blondynkę Ci chodzi. Może o Bridget - córkę Brooke?
A może nieżyjącą Phoebe - córka Ridge'a i Taylor? Kilka razy przymierzała się do przespania się z Rickiem, ale za kazdym razem tchórzyła

to ani jedna ani druga. Biorąc po uwagę iż dzieci w tym filmie zapewne karmione są najlepiej na świecie, a w tych cudownych pokarmach z pewnością nie brak i sterydów , ciężko mi powiedzieć czyja to była 8 mio letnia córka o wyglądzie 22 latki :) Wydaje mi się że ta dziewczyna - chciała wkroczyć do rodziny, widziałem kilka odcinków z nią, co mi się rzuciło w oczy to właśnie ta jej nienaganna skromność no i dziewictwo ! Zapewne później się rozkręciła ...

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

To może Kimberly? Z wzajemnością kochała się w Ricku, ale on był z Amber. Potem gdy w końcu zostawił Amber i związał się z Kimberly to ona nie "chciała mu się oddać". Rick się wkurzył i się rozstali.
Potem nachalnie podrywała Thorne'a, gdy był z Brooke.

TAK ! To ona. O nią mi chodziło. W odróżnieniu od reszty wydmuszek w tym serialu to niby chciała a bała się, to ją jeszcze gorzej klasyfikuje..Ciekawe jak skończyła.. Słuchaj, a była może pośród tej zawiłej fabuły taka scena że Erick zdradził / nie wiem którą kochankę / z Kate ? Od niej bije jakimś takim seksapilem że chyba by takiej nie przepuścił ? Był może kiedyś taki motyw, że "przypadkowo" zostali sami gdzieś sam na sam, a biedna Stefanii wydzwaniała za mężem który akurat był zajęty inną ? Coś mi przez myśl przeszło czy tylko mi się śniło ? eheh

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Jak dotąd Eric nie spał z Kate.
Ale pożyjemy, zobaczymy

no, póki co z tego co wiem, to zbiera ochłapy po synusiu...

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

A Taylor to 3 razy zmarła
1- niby w katastrofie
2- śmierć kliniczna po urodzeniu bliźniaczek
3- niby serce jej stanęło po postrzeleniu przez Sheilę, która ciągle ucieka z więzienia

lopeziatko40

Taylor wcale lepsza nie jest...

użytkownik usunięty
Damx123

One wszystkie dobre w tym serialu

Nie,Brooke jest dziewicą...

użytkownik usunięty
Damx123

a Ridge prawiczkiem

No dokładnie :)

Damx123

i toooo dopiero sensacja !! A moja babcia to ogląda, ja pieertole

Bawidamek_filmaniak

a moim zdaniem, ten serial to fenomen! zero fabuly, najgorsze z mozliwych dialogi, kompletny brak akcji i stuprocentowa przewidywalnosc, a kreca go juz od ponad 20 lat i ogladaja to miliony ludzi na calym swiecie. jak to mozliwe?

sagrada_g

inaczej mówiąc paradoks. Dziadostwo do potęgi które przynosi miliony. Inni tracą zdrowie za 1200. Niestety.