Witam wszystkich, zanim będziecie się śmiać, sama oglądam to dla śmiechu i odmóżdżenia ;))
Miałam 2 letnią przerwę i okazało się, że zaszły tu zmiany :D Na TVN niestety nie mogę nadrobić wszystkich zaległości, bo az tak wstecz nie mogę się cofnąć.
Czy ktoś może mi uzupełnić te luki w akcji (jakąś tam jednak jest)? :D
1. Gdzie jest Hope? Nie mam jej nawet w czołówce.
2. Jakim trafem Steffy jest z Wyattem, a Liam zerwał jakieś zaręczyny (kiedy oni byli razem i jak? Gdzie tym wszystkim Hope) i zniknął, po czy stracił pamięć (?) i jest z Queen?
3. Coś kojarzę, że Hope była z kimś w ciąży jak ostatnio oglądałam :D
4.katie znowu ma jakieś pretensje do Brooke o Billa. Czy Katie nie była z Ridgem? :D
Będę wdzięczna, jak ktoś mi to streści. Z góry dziękuję :))
I jeszcze jedno pytanie... Rick powiedział: "Maya jest transpłciowa". Czekaj, wróć...
Sprawdziłam i po 2 latach przerwy, jestem na odcinkach 7317 - 7278. Z Katie już w miarę ogarnęłam temat ;-)
1. Gdzie jest Hope? Nie mam jej nawet w czołówce.
Hope wyjechała do Francji odpuściła i liama i wayatta - ta aktorka już nie wróci z tego co wiem
2. Jakim trafem Steffy jest z Wyattem, a Liam zerwał jakieś zaręczyny (kiedy oni byli razem i jak? Gdzie tym wszystkim Hope) i zniknął, po czy stracił pamięć (?) i jest z Queen?
Steffy jest z Wayattem przez intrygę Queen. Liam wyszedł na chwilę za Ivy żeby jej nie deportowali do Australii i bodajże o to steffy się wściekła, okazało się, ze wcale jednak by jej nie deportowali bo papiery miała ok, rozwiodła się z tym liamem - Potem Ivy leciała do Australii i Liam ją odprowadzał i poślizgnął się w kiblu w samolocie i uderzył głową i stracił przytomność... i przez to poleciał też do tej australii z nią (w tym kiblu :p) Steffy nie mogła się z nim skontaktować i myślała ze od niej odszedł - przespała się z Wayattem bo ją wspierał (bez sexu) ale Liam wrócił i widział ich jak śpią. Wściekł się i na drugi dzień wyniósł się od forresterów - Steffy nie wiedziała dlaczego (nie wiedziała ze ich widział) i na parkingu zemdlał znowu od tego uderzenia w sedes... widziała to Queen i postanowiła go porwać i przetrzymywała w domku w górach - jak się ocknął to stracił pamięć. Queen wmówiła mu ze jest jego żoną "Ewą" a on jest "Adamem" pisała do Steffy z jego telefonu że z nią zrywa i Steffy uwierzyła i jest z Wayattem.
3. Coś kojarzę, że Hope była z kimś w ciąży jak ostatnio oglądałam :D
Była chyba z Wayattem ale straciła to dziecko bo ją Queen wystraszyła i spadła ze schodów w ogrodzie - po tym wszystkim wyjechała do tej francji
4.katie znowu ma jakieś pretensje do Brooke o Billa. Czy Katie nie była z Ridgem? :D
Była ale im przeszło. Ma pretensje ze brook się kreci obok billa a sama ich zeswatała
Dzięki Wielkie! :-) Wszystko mi się teraz dodaje :-) Liam w kiblu. To musiało być epickie, jak upadek Ridge'a z helikoptera xD
Spoko - a co do Mayi to tak, okazało się, że jest transpłciowa - wcześniej była Mayronem. Jak to wszystko wyszło to Bill to opublikował w gazecie i dowiedział się o tym cały świat a jako ostatni Rick który siedział w domku w górach xd
Dzięki :-) Pewnie okazało się, że to dlatego była bezdomna, nie utrzymywała kontaktu z rodziną itp.
Ten ich cały słynny "domek w górach" to jest takie miejsce wyciszenia wszelakiego, gdzie nie miejsca na informacje ze świata zewnętrznego xD
Najlepiej przejrzeć te 30 sekundowe zwiastuny, które chronologicznie porządkują akcję jak się coś przegapiło :)
https://www.youtube.com/c/MODANASUKCES/videos