PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28806
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Witam wszystkich, zanim będziecie się śmiać, sama oglądam to dla śmiechu i odmóżdżenia ;))
Miałam 2 letnią przerwę i okazało się, że zaszły tu zmiany :D Na TVN niestety nie mogę nadrobić wszystkich zaległości, bo az tak wstecz nie mogę się cofnąć.
Czy ktoś może mi uzupełnić te luki w akcji (jakąś tam jednak jest)? :D

1. Gdzie jest Hope? Nie mam jej nawet w czołówce.
2. Jakim trafem Steffy jest z Wyattem, a Liam zerwał jakieś zaręczyny (kiedy oni byli razem i jak? Gdzie tym wszystkim Hope) i zniknął, po czy stracił pamięć (?) i jest z Queen?
3. Coś kojarzę, że Hope była z kimś w ciąży jak ostatnio oglądałam :D
4.katie znowu ma jakieś pretensje do Brooke o Billa. Czy Katie nie była z Ridgem? :D

Będę wdzięczna, jak ktoś mi to streści. Z góry dziękuję :))

ocenił(a) serial na 10
Ling1983

I jeszcze jedno pytanie... Rick powiedział: "Maya jest transpłciowa". Czekaj, wróć...

Ling1983

Zależy które odcinki, chodzi ci o 13454 czy 14213 ?

ocenił(a) serial na 10
kaleenee

Sprawdziłam i po 2 latach przerwy, jestem na odcinkach 7317 - 7278. Z Katie już w miarę ogarnęłam temat ;-)

ocenił(a) serial na 10
Ling1983

1. Gdzie jest Hope? Nie mam jej nawet w czołówce.
Hope wyjechała do Francji odpuściła i liama i wayatta - ta aktorka już nie wróci z tego co wiem

2. Jakim trafem Steffy jest z Wyattem, a Liam zerwał jakieś zaręczyny (kiedy oni byli razem i jak? Gdzie tym wszystkim Hope) i zniknął, po czy stracił pamięć (?) i jest z Queen?

Steffy jest z Wayattem przez intrygę Queen. Liam wyszedł na chwilę za Ivy żeby jej nie deportowali do Australii i bodajże o to steffy się wściekła, okazało się, ze wcale jednak by jej nie deportowali bo papiery miała ok, rozwiodła się z tym liamem - Potem Ivy leciała do Australii i Liam ją odprowadzał i poślizgnął się w kiblu w samolocie i uderzył głową i stracił przytomność... i przez to poleciał też do tej australii z nią (w tym kiblu :p) Steffy nie mogła się z nim skontaktować i myślała ze od niej odszedł - przespała się z Wayattem bo ją wspierał (bez sexu) ale Liam wrócił i widział ich jak śpią. Wściekł się i na drugi dzień wyniósł się od forresterów - Steffy nie wiedziała dlaczego (nie wiedziała ze ich widział) i na parkingu zemdlał znowu od tego uderzenia w sedes... widziała to Queen i postanowiła go porwać i przetrzymywała w domku w górach - jak się ocknął to stracił pamięć. Queen wmówiła mu ze jest jego żoną "Ewą" a on jest "Adamem" pisała do Steffy z jego telefonu że z nią zrywa i Steffy uwierzyła i jest z Wayattem.

3. Coś kojarzę, że Hope była z kimś w ciąży jak ostatnio oglądałam :D

Była chyba z Wayattem ale straciła to dziecko bo ją Queen wystraszyła i spadła ze schodów w ogrodzie - po tym wszystkim wyjechała do tej francji

4.katie znowu ma jakieś pretensje do Brooke o Billa. Czy Katie nie była z Ridgem? :D

Była ale im przeszło. Ma pretensje ze brook się kreci obok billa a sama ich zeswatała

ocenił(a) serial na 10
mtek9

Dzięki Wielkie! :-) Wszystko mi się teraz dodaje :-) Liam w kiblu. To musiało być epickie, jak upadek Ridge'a z helikoptera xD

ocenił(a) serial na 10
Ling1983

Spoko - a co do Mayi to tak, okazało się, że jest transpłciowa - wcześniej była Mayronem. Jak to wszystko wyszło to Bill to opublikował w gazecie i dowiedział się o tym cały świat a jako ostatni Rick który siedział w domku w górach xd

ocenił(a) serial na 10
mtek9

Dzięki :-) Pewnie okazało się, że to dlatego była bezdomna, nie utrzymywała kontaktu z rodziną itp.
Ten ich cały słynny "domek w górach" to jest takie miejsce wyciszenia wszelakiego, gdzie nie miejsca na informacje ze świata zewnętrznego xD

ocenił(a) serial na 10
Ling1983

Najlepiej przejrzeć te 30 sekundowe zwiastuny, które chronologicznie porządkują akcję jak się coś przegapiło :)

https://www.youtube.com/c/MODANASUKCES/videos

ocenił(a) serial na 10
Germanotta

Dzięki wielkie :D