PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Nie oglądam tego za bardzo ale ostatnio obejrzałam parę odcinków a później znowu miałam przerwę i się okazało że becky nie zyje a ta jej kuzynka jest z jakimś innym Czy ktoś może mi wyjaśnić co się stało???????????????

Angel_2

Czy nikt naprawdę nie wie co sie stalo w tym czasie??????

ocenił(a) serial na 10
Angel_2

W skrócie: Becky była z CJ, ale umarła... Następnie CJ przejął opiekę nad jej dzieckiem... Potem CJ założył związek z Amber- jak się mogło wydawać zakochali się w sobie... Ale nagle okazuje się, że Rick też kocha Amber i dziecko Becky... Chce ich odzyskać... No i na razie to tyle...
PS. Ridż ponad wszystko!!!!

ocenił(a) serial na 10
michaleczek7

dalszy ciąg poprzedniej wypowiedzi xD:

C.J dostał prawną opiekę nad synem Becky,ale Rick nie może się z tym pogodzić i postanowił odszukać prawdziwego ojca małego Eryka,Deacona! Dał mu 100 tysięcy dolarów żeby zrzekł się praw rodzicielskich na korzyść ricka. W tym samym czasie miał się odbyć ślub Amber i C.J. Jednak Deacon i Rick przerwali ślub,mówiąc że Deacon jest prawdziwym ojcem małego Eryka. Sally pojechała potem z C.J do Deacona by dowiedzieć się czemu nagle zaczął interesować się synem. Kiedy wychodzi na jaw że Rick zaproponował Deaconowi 100 tysięcy dolarów,Salyy proponuje mu 2000 tysięcy dolarów. Deacon jest zaintrygowany. W końcu przyszedł czas aby podpisać dokumenty na korzyść Ricka.Deacon w ostatniej chwili mówi że chce 200 tysięcy.Steffanie wypisuje mu czek. W końcu Decaon rezygnuje z podpisania dokumentów. Steffanie spytała go dlaczego. W tym samym momencie weszła Sally i zaczęli rozmawiać.

Więcej streszczeń-mój blog www.serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl

ocenił(a) serial na 10
parmacki

sorki 200 tysięcy! www.serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl