Jest może JEDNA JEDYNA OSÓBKA osoba oglądała KAŻDY odcinek mody na sukces ? Jak tak to bardzo chętnie bym poznał takiego hardcore'owca ^^
pewnie ciekawe kto by to ogladał od pierwszego odcinka
ja oglądnełam 100 i stwierdzam że takich nudawych seriali nie powinni oglądać dawać do ramówki
bo można umrzeć
Swoją drogą to nie jest najdłużej kręcony serial.. takie "days of our lives" (tak to to z przyjaciół:) )kręcą już kilkadziesiąt lat, tyle że w Polsce chyba nigdy nie było emisji.. Heh ale to trzeba kreatywności żeby pisać do tego scenariusz..
No to pełen podziw bo np. dla mnie to nie wyobrażalny wyczyn oglądać ten jakże "porywający" serial ^^
znam osobę która oglądała 3/4 odcinków [tych co lecą na TVP 1] nie pytajcie o skutki :]
Wygląda to mniej więcej tak: babcia siedzi na kanapie i komentuje jaki to głupi serial. Już jej zadawałam pytanie, po co to ogląda, ale nie skutkuje xp
Moja matka od pierwszego do obecnego może opuściła max 10 odcinków (jak nie miała dostępu do TV a ja odmówiłem nagrania na VHS) jak opuści jakiś popołudniowy pojedynczy odcinek to wstanie o 5 rano i obejrzy powtórkę :(
O skutki uboczne nie pytaj :(
Moja babcia ogląda "Modę..." już parę lat , kiedy spędziłyśmy razem troche czasu , wciągneła mnie w to.. i powiem że razem z mamą teraz tez to czasem oglądamy;-)
hihi
Moja babcia ogląda, ale niestey kilka odcinków zdarzyło jej się opuścić, więc nawet ją przebiłaś:D
Moja babcia również to oglądała, ale czy nadal to robi to nie wiem... :P
Janusz Szydłowski... naprawdę szkoda mi tego lektora, mógłby zająć się czymś innym.
A co! niech dadzą starym babcią same napisy! :DD
A Wy oglądacie to razem z Waszymi babciami, moze i ten serial jest troszke irytujacy, ale mimo wszystko wciagajacy i dlatego nadal jest emitowany w Stanach i w Polsce!:)
Zapytaj weteranów z USA. W Polsce co najwyżej tylko najwięksi z największych maniaków widzieli wszystkie odcinki, bo nie emitowano u nas pierwszych 215, więc musieli je zdobyć/obejrzeć gdzie indziej, niż u nas.
Mam 14 lat. Kilka lat temu jak to oglądały moja mama i babcia to ja tego nienawidziłe. Dla mnie ten serial był chory psychicznie. Kazdy z każdym w łózku i potem przy każdej ciąży (była 4 razy) Brooke nie wiedziała kto jest ojcem dziecka? albo Ridge, albo jego ojciec Erick lub p
a mam taką serdeczną proś bę. cvzy ktos może nagrał odcinek przed 3100 (emitowanym w Polsce nie później niż w 2006 roku. bardzo mi zalęzy proszęc o odpowieź. M,ój e-mail to boldbeautifulfan@gmail.com
Który dokładnie chcesz? Najlepiej podaj w numeracji amerykanskiej.
Tak btw. ja oglądam amyrykańskie odcinki, to co teraz w polsce jest nudne, ale już za półtora miesiąca w polsce będzie jeden z najlepszych wątków w całym serialu!
a opowie mi ktoś co było w odcinku 1548 oraz 3597 ^^?jestem wielkim fanem serialu i nie oglądałem tych odcinków :( :D
A może mi ktoś w ogóle opowiedzieć oczywiście w skrócie ... O co w tym serialu w ogóle chodzi ? xD bo patrząc na ilość odcinków temat jest chyba nie do ogarnięcia dla żywego człowieka ;P
obojętnie jaki oczywiście po polsku najlepiej jak najstarszy. jak ktoś go ma ro prosze o wysłanie mi go na e-mail boldbeautifulfan@gmail.com lubwysłac go na rapidshare i dac mi link. bardzo zlezy mi na jakims starym odcinku po polsku.
a ten watek to jaki : że taylor powróci czy że w wenecji morgan porwie ridga i amber go uratuje? czy może wycieczka niocja bridget brooke i ridga do bigbear