PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Jest może JEDNA JEDYNA OSÓBKA osoba oglądała KAŻDY odcinek mody na sukces ? Jak tak to bardzo chętnie bym poznał takiego hardcore'owca ^^

ocenił(a) serial na 1
idAmaru

pewnie ciekawe kto by to ogladał od pierwszego odcinka
ja oglądnełam 100 i stwierdzam że takich nudawych seriali nie powinni oglądać dawać do ramówki
bo można umrzeć

MjBks

ja oglądałam...około 1000 chyba. :) i wciąż oglądam, na tvp 1 i na ctv w amerykanskiej telewizji :)

MjBks

ale u nas to nie leci od pierwszego odcinka :)

idAmaru

moja babcia jest takim hardcorowcem:)))))))))))

karolcia16wisienka

no to mamy jednakowe babcie ;p nie wiem jak można oglądać takie coś przez 14(?)lat ;p

idAmaru

Moja sasiadka, ale juz jej nie poznaz bo dostala zawalu ogladajac jubileuszowy 3 000 odcinek.

idAmaru

Swoją drogą to nie jest najdłużej kręcony serial.. takie "days of our lives" (tak to to z przyjaciół:) )kręcą już kilkadziesiąt lat, tyle że w Polsce chyba nigdy nie było emisji.. Heh ale to trzeba kreatywności żeby pisać do tego scenariusz..

ocenił(a) serial na 2
sobie

Pewnie moja babcia. Może nie wszystkie, ale na pewno jakieś 85-90%

idAmaru

powtarzam po innych: moja babcia. no może nie dokładnie wszystkie, ale stara się oglądać

Skarlet16

No to pełen podziw bo np. dla mnie to nie wyobrażalny wyczyn oglądać ten jakże "porywający" serial ^^

użytkownik usunięty
idAmaru

znam osobę która oglądała 3/4 odcinków [tych co lecą na TVP 1] nie pytajcie o skutki :]

idAmaru

Wygląda to mniej więcej tak: babcia siedzi na kanapie i komentuje jaki to głupi serial. Już jej zadawałam pytanie, po co to ogląda, ale nie skutkuje xp

Skarlet16

Serial "Narkotyk" ^^

Skarlet16

moja babcia tak samo, ogląda każdy odcinek, i zawsze "boże jakie to głupie" :D

ocenił(a) serial na 1
idAmaru

Moja matka od pierwszego do obecnego może opuściła max 10 odcinków (jak nie miała dostępu do TV a ja odmówiłem nagrania na VHS) jak opuści jakiś popołudniowy pojedynczy odcinek to wstanie o 5 rano i obejrzy powtórkę :(
O skutki uboczne nie pytaj :(

ocenił(a) serial na 10
idAmaru

Moja babcia ogląda "Modę..." już parę lat , kiedy spędziłyśmy razem troche czasu , wciągneła mnie w to.. i powiem że razem z mamą teraz tez to czasem oglądamy;-)

idAmaru

Pewnie Janusz Szydłowski, który niestrudzenie czyta polskie tłumaczenie.

credens

Faktycznie ! ... Ten to ma dopiero długi kontrakt :)

idAmaru

Przynajmniej ma zajęcie na najbliższe kilkadziesiąt lat.

credens

hihi

Moja babcia ogląda, ale niestey kilka odcinków zdarzyło jej się opuścić, więc nawet ją przebiłaś:D

eternal_Itachi

Moja babcia również to oglądała, ale czy nadal to robi to nie wiem... :P

Janusz Szydłowski... naprawdę szkoda mi tego lektora, mógłby zająć się czymś innym.
A co! niech dadzą starym babcią same napisy! :DD

ocenił(a) serial na 3
kzabost

Heh, moja prababcia ogląda to chyba od początku(w tym roku kończy 99 lat :P)

ocenił(a) serial na 4
_Candy_

A Wy oglądacie to razem z Waszymi babciami, moze i ten serial jest troszke irytujacy, ale mimo wszystko wciagajacy i dlatego nadal jest emitowany w Stanach i w Polsce!:)

użytkownik usunięty
idAmaru

Zapytaj weteranów z USA. W Polsce co najwyżej tylko najwięksi z największych maniaków widzieli wszystkie odcinki, bo nie emitowano u nas pierwszych 215, więc musieli je zdobyć/obejrzeć gdzie indziej, niż u nas.

idAmaru

Słyszałem, że podobno Chuck Norris obejrzał każdy odcinek :)

Rafal_

Ten to dopiero twardziel.. <za krótki >

ocenił(a) serial na 10
idAmaru

Ja ogladam od jakiegos 2000 odcinka a babcia od poczatku oczywiscie

ocenił(a) serial na 10
Claudi7272

Mam 14 lat. Kilka lat temu jak to oglądały moja mama i babcia to ja tego nienawidziłe. Dla mnie ten serial był chory psychicznie. Kazdy z każdym w łózku i potem przy każdej ciąży (była 4 razy) Brooke nie wiedziała kto jest ojcem dziecka? albo Ridge, albo jego ojciec Erick lub p

ocenił(a) serial na 10
boldbeautifulfan

a mam taką serdeczną proś bę. cvzy ktos może nagrał odcinek przed 3100 (emitowanym w Polsce nie później niż w 2006 roku. bardzo mi zalęzy proszęc o odpowieź. M,ój e-mail to boldbeautifulfan@gmail.com

ocenił(a) serial na 10
boldbeautifulfan

<br/>źle podałem ogładam to od 3000 odcinka.<br/>

boldbeautifulfan

Który dokładnie chcesz? Najlepiej podaj w numeracji amerykanskiej.
Tak btw. ja oglądam amyrykańskie odcinki, to co teraz w polsce jest nudne, ale już za półtora miesiąca w polsce będzie jeden z najlepszych wątków w całym serialu!

IHeartDropDead

A zdradź o czym...

Rafal_

a opowie mi ktoś co było w odcinku 1548 oraz 3597 ^^?jestem wielkim fanem serialu i nie oglądałem tych odcinków :( :D

f430

A może mi ktoś w ogóle opowiedzieć oczywiście w skrócie ... O co w tym serialu w ogóle chodzi ? xD bo patrząc na ilość odcinków temat jest chyba nie do ogarnięcia dla żywego człowieka ;P

ocenił(a) serial na 10
IHeartDropDead

obojętnie jaki oczywiście po polsku najlepiej jak najstarszy. jak ktoś go ma ro prosze o wysłanie mi go na e-mail boldbeautifulfan@gmail.com lubwysłac go na rapidshare i dac mi link. bardzo zlezy mi na jakims starym odcinku po polsku.

ocenił(a) serial na 10
boldbeautifulfan

a ten watek to jaki : że taylor powróci czy że w wenecji morgan porwie ridga i amber go uratuje? czy może wycieczka niocja bridget brooke i ridga do bigbear

boldbeautifulfan

A to Taylor ma powrócić? Jako duch czy jej siostra bliźniaczka?

ocenił(a) serial na 10
Rafal_

taylor naprawde nie umarla tylko zqapadła w śpiączkę. Arabski książe Omar kupił jej cdiaóo odlekatzy i ją uleczył a do grobu została pochowana kukła.