PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Ten serial wymaga od widza inteligencji, charyzmy i przede wszystkim umiejętności czytania myśli ze spojrzeń. Jeżeli uważasz, że MnS jest beznadziejna - oznacza to, że nie potrafisz tego wszystkiego po prostu ogarnąć.

użytkownik usunięty
GeamNicke

Trzeba sporo inteligencji i błyskotliwości, żeby połapać się w ich powiązaniach rodzinnych

haha xd Kiedyś w TV był wywiad z tą babką, która gra Brooke. I ona sama była nieźle skołowana xd
"Nie wiem kto na dzień dzisiejszy jest moim mężem, bo w aktualnych odcinkach, które nagrywamy jest nim na pewno ktoś inny niż w tych, które są w TV w USA, Włoszech czy też Niemczech"

użytkownik usunięty
GeamNicke

Zauważyłam, że scenarzyści sami wielokrotnie się pogubili.

użytkownik usunięty
GeamNicke

brooke do ri

użytkownik usunięty
GeamNicke

brooke do ridge'a: oł, rić, oł rić, może obejrzymy zdjęcia z naszego ślubu?
ridge: a z którego? z pierwszego ślubu, z czwartego, a może z dziesiątego?

Ridge: Brooke, odebrałaś dzieci ze szkoły?
Brooke: Te które mam z twoim ojcem, bratem, synem, czy tobą?

użytkownik usunięty
GeamNicke

Ridge: Chodziło mi o Jacka, syna Nicka, urodzonego przez Taylor, zapłodnioną in vitro twoim jajeczkiem, przez Bridget twoją córkę, obecną żonę Nicka, twojego zięcia i byłego męża, byłą żonę Deacona, ojca Hope.
Brooke: Jack? Kurcze, od miesiąca go w domu nie widziałam. A tak nawiasem mówiąc to on już chodzi do szkoły?

Warto przy okazji zaznaczyć, że to nie jest żaden żart xd

A propos tych dzieci to faktycznie... Przez jakiś czas są a to koleżanki, a to na obozie, a to z "katrin" na spacerze, aż tu nagle pewnego odcinka schodzą ze schodów jako pełnoletni, gotowi do rozpłodu i zdrad ludzie.

użytkownik usunięty
GeamNicke

Kiedy Rick był prawie pełnoletni to urodził się Thomas i bliźniaczki. Thomas i dziewczynki są dorośli, a niedługo dorośnie Hope i Alexandria. W takim razie ile ich rodziece mają lat? Ridge czy Brooke powinni od dawna gryźć ziemię od spodu. Oni tymczasem ciągle "układają sobie życie"

... Nie wspominając o Stephanie i jej matce xd Chociaż ta druga niedługo u nas umrze. Zaraz, zaraz... A może tak naprawdę nie umrze tylko popadnie w spiączkę?

użytkownik usunięty
GeamNicke

Ta niania Katrin wychowała pokolenia Forresterów.
Forresterowie mają w DNA gen nadaktywności seksualnej. Wytrzymały ten Ridge. Że też mu się jeszcze nie złamał. Eryk od dawna bierze Viagrę.

Eryk przeżywa zdecydowanie drugą młodość przy mysys Donnie. A ta nic, tylko go inspiruje na okrągło. Misiaaaaczek <3 Ale kurde, Katie drań nie zaliczył. Powinna sie czuć odtrącona, jako nie będąca stukniętą przez niedźwiadka tak jak jej siostry i mateczka.

Ale cóż... Co by nie mówić, Brooke przy Ridżu zawsze będzie 18-latką... Taylor musi w końcu przyjąć do wiadomości fakt, iż za jego sprawą przeobraziła się w konia.

użytkownik usunięty
GeamNicke

Dałaby mu ta Donna spokój. Chłop długo był w śpiączce, mało nie umarł. Jeszcze dostanie zawału.
Massimo po udarze był zdrowszy niż przed. Stephanie tez chyba miała udar, ale nie ma po nim śladu.
Felicia kilka dni po przeszczepie wątroby ćwiczyła. Deacon miał trochę uszkodzony kręgosłup i jeździł na wózku. Szybko się wyleczył i zupełnie zdrowy i sprawny kontynuował podrywanie kolejnych kobiet w rodzinie Forresterów (oni po tych chorobach są zdrowsi niż przed). Ożenił się z Macy, a po jej śmierci wziął się za Jackie. Massimo wtedy nie mógł się Jackie zajmować , bo miał udar. No a ile kobiecina mogła wytrzymać bez faceta? Teraz wyszła za młodego Owena.
Katie została odtrącona przez Eryka, ale na szczęście przez Nicka nie. On zadbał o to, aby żadna laska w rodzinie nie czuła się zaniedbana (Felicia, Brooke, Bridget, Taylor, Katie). Obecnie Nick jest po raz trzeci żonaty z Bridget.
Tam rozwody dają im na poczekaniu.
Ach, ta Moda na sukces. Toż to telewizyjna epopeja!. Można książki o tym serialu pisać.

Warto zauważyć, iż w USA Nick aktualnie dzieli łoże z Donną. Tym samym zamyka koło Loganek do przelecenia. Wsród żywych nie spał jeszce z Hope, która przez jakiś czas była jego córką.

użytkownik usunięty
GeamNicke

z Donną? Właśnie kiedyś zastanawiałam się czemu nie bierze się za będącą tuż pod nosem Donnę, a tu proszę.
Hope kocha jak córkę. Chętnie się nią zajmował, gdy była mała. Raz pod jego opieką mało się nie utopiła. Innym razem bawił się z nią i z Jackiem w piratów. Zostawił niechcący zapalniczkę, którą Hope i Jack omal domu nie spalili.
Nie spał jeszcze ze Steffy, jak mógł o niej zapomnieć?!
A co miałeś/aś na myśli pisząc:"Taylor musi przyjąć do wiadomości fakt, że za jego sprawą przeobraziła się w konia"? bo nie zaczaiłam

http://www.youtube.com/watch?v=H_dYnuCKga0 - Tak a propos konia xd (Tak w ogóle to ten odc był kilka dni temu na tvp1)

ocenił(a) serial na 1
GeamNicke

Oj tak tak. Mój ulubiony bzdet :)