PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28798
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Serial jak serial

ocenił(a) serial na 5

Serial jak serial, jak każdy inny. Tylko zastanawia mnie jedno. Wszyscy tak najerzdzają na
ten serial a co się okazuje, serial ten ma największą oglądalność w telewizji polskiej (nie
wspomnie o telewizji amerykańskiej bo tam to już oglądalność przerasta oczekiwania
producentów). Największy rekord oglądalności tego serialu w telewizji polskiej to 4 800 000
widzów (to nawet dziennik telewizyjny od 1958r nigdy nie miał takiej oglądalności), było to
kila lat temu. Nie oglądam tego serialu (chociaż czasami mi się zdarzy gdy jestem u babci) i
nic nie mam do tego serialu.

ocenił(a) serial na 3
Oxygene

Popu też słuchają... miliardy, co nie oznacza, że jest zajebisty :)

ocenił(a) serial na 3
Oxygene

Część widzów serialu to zapewne znudzone emerytki (bez obrazy dla emerytek).
A reszta pewnie to ogląda bo to jest tak absurdalne, że ze śmiechu można umrzeć. P o prostu komedia!

agawa87

albo po prostu mają włączony telewizor a robią co innego ja tak mam często :D:D

ocenił(a) serial na 3
zuza75_95

Tak też można.

użytkownik usunięty
Oxygene

Moim zdaniem serial jest do niczego, ale nie wiele gorszy od polskich M jak Miłość, Klan, czy Plebania, lub Na Wspólnej, Pierwsza miłość. Wszystkie te seriale są coraz nudniejsze i powinny już dawno się skończyć.

Na modzie można się chociaż pośmiać...a na m jak miłość albo klanie to umrzeć z nudów..
Tam się nic nie dzieje...w klanie w szczególności...wielki problem Bożenka pali ojej...albo Maciek się zakocha...wow..
Normalnie bardzo ciekawe...(ironia)
Na szczęście nie oglądam tego ...

ocenił(a) serial na 1
Damx123

klan może jest trochę nudny. Ale ,,Moda na sukces'' jest najgorszym serialem jaki znam. Brat żeni się z siostrą która zdradza do z ojecem a matka zakochała się w swoim synu. Wszyscy się tylko rozstają i znowu biora ślub.

zoriia

Nie wiem jaki brat żeni się z siostrą?
Albo że matka zakochała się w swoim synu...
Bez przesady ...
Ale chociaż wszyscy po rozwodach nadal się "przyjaźnią" no i wszystko zostaje w rodzinie :D
Moda jest lepsza od tych polskich szmirów...

ocenił(a) serial na 1
Damx123

Moim zdaniem polskie seriale są bardziej prawdziwe i bardziej interesujące np. ,,Ranczo'',

zoriia

Ranczo to co innego :)
Chodziło mi o takie coś typu klan...czy na wspólnej albo m jak miłość