Serial jak serial, jak każdy inny. Tylko zastanawia mnie jedno. Wszyscy tak najerzdzają na
ten serial a co się okazuje, serial ten ma największą oglądalność w telewizji polskiej (nie
wspomnie o telewizji amerykańskiej bo tam to już oglądalność przerasta oczekiwania
producentów). Największy rekord oglądalności tego serialu w telewizji polskiej to 4 800 000
widzów (to nawet dziennik telewizyjny od 1958r nigdy nie miał takiej oglądalności), było to
kila lat temu. Nie oglądam tego serialu (chociaż czasami mi się zdarzy gdy jestem u babci) i
nic nie mam do tego serialu.
Część widzów serialu to zapewne znudzone emerytki (bez obrazy dla emerytek).
A reszta pewnie to ogląda bo to jest tak absurdalne, że ze śmiechu można umrzeć. P o prostu komedia!
Moim zdaniem serial jest do niczego, ale nie wiele gorszy od polskich M jak Miłość, Klan, czy Plebania, lub Na Wspólnej, Pierwsza miłość. Wszystkie te seriale są coraz nudniejsze i powinny już dawno się skończyć.
Na modzie można się chociaż pośmiać...a na m jak miłość albo klanie to umrzeć z nudów..
Tam się nic nie dzieje...w klanie w szczególności...wielki problem Bożenka pali ojej...albo Maciek się zakocha...wow..
Normalnie bardzo ciekawe...(ironia)
Na szczęście nie oglądam tego ...
klan może jest trochę nudny. Ale ,,Moda na sukces'' jest najgorszym serialem jaki znam. Brat żeni się z siostrą która zdradza do z ojecem a matka zakochała się w swoim synu. Wszyscy się tylko rozstają i znowu biora ślub.
Nie wiem jaki brat żeni się z siostrą?
Albo że matka zakochała się w swoim synu...
Bez przesady ...
Ale chociaż wszyscy po rozwodach nadal się "przyjaźnią" no i wszystko zostaje w rodzinie :D
Moda jest lepsza od tych polskich szmirów...
Moim zdaniem polskie seriale są bardziej prawdziwe i bardziej interesujące np. ,,Ranczo'',