piszę te słowa... a na ekranie wciąż unosi się duch Taylor... gada z jakimś staruchem a na dole Ridge płacze nad jej ciałem... łzy mi płyną po policzkach... chlip chlip... żegnaj Taylor...
...koniec odcinka... i co to niby ma znaczyć?!... żyje czy nie?!... ja chcę wiedzieć!...
...a na dole ktoś pisał, że umrze... myślałem, że to może dzisiaj...
albo teraz będą wkółko jej ducha pokazywać... to by było coś...
...nie, już nie płaczę... bo Taylor przeżyła... chyba...
mam taką nadzieję, że przeżyła bo nie oglądałem ostatnio...
niech mi ktoś powie, czy TAYLOR żyje!!!... to bardzo ważne!
Ona umrze, ale później wróci, bo jak w zeszlym roku bylem w usa, widzialem ze była z Ridgem wciąż.
Powinna powrocic za pare(set) odcinków :]
hahahahahah o mamusiu dawno sie tak nie uśmiałem - niezła relacja z oglądanego odcinka, Live jak sie patrzy. ubaw po pachy :)))))))
mam nadzieję że umrze czy umarła niewiem,nie interesuje mnie to,ale ja chce końca tej niekończącej się już durnej,i naciąganej serii 3000 odcinków,kto to tyle wymyślił?Co najgorsze zawsze najdłużej się ciągnie.
3000 powiadasz? W USA już sa odcinki po 5000 a Ridge i Taylor na pewno żyją .... i Stephanie RZECZ JASNA
...jednak żyje, bo właśnie oglądam "Modę na sukce"...
...Thorn coś kręci z Brooke... a Stephanie jest w szpitalu!... straciła przytomność...
Stephanie uda atak serca. Wyda się to dopiero w roku 2005 na wiosnę, kiedy Brooke to odkryje i zrobi aferę na slubie bridget.
Taylor umrze. Słowo. Ale wróci za kilkaset odcinków.
Taylor zginie w wypadku samochodowym. niewiem który rok, ale pamiętam że przedtem był odcinek(w niemieckiej telewizji albo szwedzkiej, oni są chyba 2000 odcinkó przed) jak Bridget miała chłopaka który zdradzał ją z .............................. .............................. .............................. .............................. ............... Brooke!!!!!!!! Więc może 100 odcinków po tym temacie bedzie ze zginie w wypadku. bliźniaczki bedą miały 7/8 lat.
Nienawidze tego serialu ale czytalem o tym w jakiejs gazecie. To będzie Deacon. Zakocha sięw Amber, weźmie ślub z Bridget, a z Brooke przeżyje mały (lecz brzemienny w skutkach) romasn... Tak... Brooke będzie miała dziecko z własnym zięciem...
To jest chore!!!! :/
Taylor nie umrze!!!! wejdzcie sobie na oficjalna stone serialu http://www.theboldandthebeautiful.com/main/index.jsp [www.theboldandthebeauti...] Taylor jest cały czas w aktualnej obsadzie caly czas grąjacej.
...może i jest tam w obsadzie... ale to w cale nie znaczy, że nie umrze :)...
...może zostanie uznana za martwą, ciała nie zidentyfikują itd. nie będzie jej kilkaset odcinków, a później wróci...
...medycyna zna takie przypadki...
Być może:)) kiedyś byłam na stronie jakiejs telewizji amerykanskiej i tm byly opisy wszystkich odcinkow... jak znajde linka to Ci dam:)
...opis wszystkich odcinków?!... to niemożliwe... nawet "Baśnie tysięca i jednej nocy" i "Rękopis znaleziony w Saragossie" razem, nie są tak rozległe i poplątane jak "Moda na sukces"...
...no ale jak znajdziesz link, to z chęcią i ciekawością tam zajrzę...
matko, taylor umrze, brook machnie sie z zieciem, a stephanie trwa i trwa tyle za wozku inwalidzkim. a tak w ogole to brook jest niezła, kiedy poznała ridga miała około 18 lat, po wielu perypetiach z ridgem, innymi facetami, stehanie i około 15 latach wyszła za erica i miała z nim dzieci (czyli miała jakies 33 lata) teraz dziecko z tego zwiazku Rick ma 18 lat a corka jakies 14 (czyli jego mamusia około 51 lat!) corka brook wyjdzie za mąz w wieku 20 lat podobno! czyli "za" 6 lat - brook bedzie miała zatem w chwili romansu ( i poczęcia dziecka) z zieciem ponad 57 lat!!, ale czemu sie tu dziwic sally spectra urodziła jak miała 60-tke, teraz jej syn ma 18 lat a wiec ona 78!! hahahaha niezły serial...
ooo tak, niezły serial, kiedys sie smiałyśmy z pnią od niemieckigo ze oni tam niedługo osiągną nieśmiertelność :D
na jakims niemieckim kanale tez pokazują mode. mowie wam bardziej zakrecic sie nie da. oczywiscie nie jestem dobra z niemieckiego ale co nieco zrozumialam. otórz: mejsi umrze. torn bedzie z sekretarką sali i bedą mieli dziecka, sali i stefani beda wielkimi przyjaciółkami, wróci marka brook i bedzie z jakim facetem powiązanym z foresterami, eric znowu zacznie myslec o matce brook, brook przez moment byla z ridzem ale zakochala sie w jakims dominiku i jest z nim w ciąży, aha no i ma juz zupelnie dlugie wlosy, rik bedzie na wózku inwalidzkim ale później wyzdrowieje i chyba bedzie caly czas z amber (tym razem w dlugich czarnych wlosach), taylor nie widzialam wiec chyba nie zyje, za to jest jakas mloda dziewczyna i mysle ze to jedna z jej córek, chyba to już wszystka.