PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28805
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Przecież skoro powstaje tyle odcinków, to oznacza, że ten tasiemiec musi mieć dużą oglądalność! W końcu nie zabija się kury, która znosi złote jaja ;P

____10

No wiesz, próbowałam nieudolnie naśladować Wojtka :D Ale nawet jemu zdarza się pomylić i czasem napisać coś dobrze ^^

Eee... Nie byłam xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

To szkoda, że nie byłaś :-(

Eeee... oooo... popiszmy o.... eeeee.... yyyy.... nie wiem o czym xD Mam nadzieję, że oglądalnośc ATWT i GL się podniesie...

____10

Podaj link, to wejdę ^^

Mnie jakoś oglądalność tych seriali nie bardzo interesuje, bo ich nie oglądam...;P A jak tam z oglądalnością Mody? ;]

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

www.loveandhate.blox.pl xD

Oglądalnośc Mody w Stanach wynosi ponad 3 miliony. General Hospital też ma ponad 3 miliony. Żar Młodości ma ponad 5 milionów. A reszta soapek to raczej tak po 2 miliony, lub balansuje na krawędzi między 2, a 3 milionami...

Zaraz dam wam zdjęcie z odcinka Mody, z 28 września.

http://img255.imageshack.us/img255/8382/51552b1oh5.jpg

Hahaha xD

____10

Odwiedziłam Miłość i Nienawiść :D Sam to wszystko piszesz?

A jak oglądalność w Polsce? ;)

<hahaha> fajna przeróbka Brooke :D

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Tak, sam to wszystko piszę. Dzięki, że odwiedziłaś :-)

Oglądalnośc w Polsce ? Eee... mikao, może ty odpowiesz. Oglądalnośc to tak chyba po 2, 3 miliony. Nie wiem xD

xD

____10

Ooo, widzę, że masz nowy obrazek <lol>

A właśnie, gdzie się ten mikao podziewa...;>

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Prawda, że ładny i uroczy obrazek ? xD

Mikao podziewa się na gg.

____10

Tak, śliczny i słodziutki ;P

Hm, a do starej dobrej dyskusyjki o Modzie to już mu się nie chce zaglądnąć...;P

Czy mi się wydaje, czy znowu brak tematów Modowych? ;]

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Zakończmy już ten temat, bo jest nudny. Nigdy nie dojdziemy do 1000 wypowiedzi xD

ocenił(a) serial na 10
____10

Owszem, u nas to jakies trzy miliony. Ale w naszym kraju mieszka jakies 38 milionow ludzi, a w Ameryce 300 milionow. Wiec jest co porownywac.

Ja Mody teraz nie ogladam, bo moj ojciec dopiero kombinuje jak doprowadzic kabel od anteny do drugiego pokoju. A amerykanskich odcinkow tez nie ogladam, bo nie mam kiedy sciagac. XD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX SSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ana_Vanessa

Taa, no trochę jakby brak tematów...

Ale ja się nie poddam! :D

Teraz X 2 xD

Ana_Vanessa

Taa, no trochę jakby brak tematów...

Ale ja się nie poddam! :D

Teraz X 2 xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Od jakiegoś czasu zastanawiam się, dlaczego kiwi jest owłosione...

Ana_Vanessa

A ja za to od jakiegoś czasu intensywnie rozmyślam, dlaczego gruszki nie rosną na wierzbach...;P

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Dlaczego małpy są takie owłosione ????????????????????????????

____10

A dlaczego kaczki kwaczą a kwachy piją kwachy? xD

A mam pytanko odnośnie Mody: co się stało Ridge'owi w rękę? Bo widziałam fragment jednego odcinka i Ridge był w szpitalu i nie mógł ruszać palcami...

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Kurcze, nie wiem. Miał jakiś wypadek xD

Mikao, chodź tu i odpowiedz na pytanie vanesy.

ocenił(a) serial na 10
____10

Ale jakiego odcinka? Bo ja osobiscie nie widzialem teraz Ridge'a chodzacego z reka w gipsie czy jakos... xD
A odcinkow z Polski nie ogladam.

Mikao6

No a to szło właśnie w "polskich" odcinkach... No cóż, jestem więc skazana na niewiedzę ;]

Mikao6

Ridge zwyzywał Amber od "śmieciów z przyczepy". Rzucił się na niego Rick, ale Ridge przycisnął go do ściany [albo czegoś innego] i zaczął dusić, więc do walki wpadł Deacon. Deacon popchnął Ridge'a na biurko, na którym stał wazon z kwiatami. Wazon się potłukł, a w ręce Ridge'a było szkło. Mniej więcej tak to było :)

violet_bunny

Dzięki za wyjaśnienie! Szkoda, że nie mogłam tego zobaczyć... To musiało ciekawie wyglądać :D Ale Ridge'owi się należało, strasznie go nie lubię ^^

violet_bunny

http://img208.imageshack.us/img208/4834/ridgeeevl9.png hehehe :D

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

O ludzie ! Ridge w swojej piosence ! xD xD xD

____10

Noo xD Haha, wygląda tam jak gej :D

Ana_Vanessa

Aż się nie chce uwierzyć, że w rzeczywistości on ma już 55 lat ;p

ocenił(a) serial na 3
violet_bunny

Miał jakiś czas temu lifting twarzy, farbuje sobie włosy, żeby nie zdąrzyły zbytnio posiwiec, no i wygląda w miarę młodo jak na swój wiek xD

____10

No faktycznie, jak na swój wiek to trzyma się naprawdę nieźle... Zresztą jak wszyscy w Modzie! ;P

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Bo wszyscy mieli pewnie jakieś operacje xD Che, che xD

Ale Susan Flannery na pewno dobrze się nie trzyma. Zresztą ona przeszła kilka lat temu przez poważną chorobę.

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Proszę wszystkich o wpisanie się do mojego ANTYfanklubu.

____10

Eee... Jakiego ANTYfanklubu? :|

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Już go nie ma.

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

____10

O, widzę nowy obrazek :D Jaki kolorowy ^^

____10

I co to za nick? :D Minpis już ci się znudziło? ;P

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Nick jak nick......................................

____10

Cóż za mądre i odkrywcze stwierdzenie :D

A propos Mody... Kim jest ten facet, z którym spotyka się teraz Brooke i który udaje ojca jej dziecka?

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

Whipple 'Whipp' Jones III. Facet 'ulitowal' sie nad biedna Bruka, ktora zostala osaczona przez dziennikarzy na konferencji prasowej podajac sie za ojca jej dziecka.
Bruka sie zgodzila, zeby udawali i nawet zeby wszystkich przekonac to o ile mi wiadomo wezma slub, ale to malzenstwo bedzie trwalo tylko pare miesiecy. Potem 'Whipp' wyjedzie, bo Ric Hearst wrocil do General Hospital i tam teraz gra.
A Whipp jest pracownikiem w dziale reklamy u Forresterow.

Mikao6

Aha... Dzięki za wyjaśnienie :)
Coś mi się zdaje, że Deacon jest o niego bardzo zazdrosny...:D

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

W koncu kocha swoja tesciowa, to ma powody. ;P
Swoja droga takie akcje sa chore... Bo cos takiego to sie zdarza chyba raz na milion, zeby tesciowa miala ze swoim zieciem dziecko, wyszla za faceta podajacego sie za ojca i potem zeby jej corka razem z wielokrotna tesciowa odbierala porod. XD

Mikao6

Coś takiego to się chyba w ogóle nie zdarza. Oczywiście z wyjątkiem Mody :D Ciekawe, co jeszcze ciekawego wymyślą ;]

Ana_Vanessa

Szkoda, że Brooke nie będzie z Whipem. Fajną parę by tworzyli, a Bridget miałaby nadal męża [i nie poznałaby okrutnej prawdy].

violet_bunny

No... Whip jest w sumie ok. Ale przecież Bridget musiała poznać prawdę, żeby w Modzie się coś działo :D

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

Whip mi jednak mimo wszystko przypomina Ricka z General Hospital. Oboje grani przez tego samego faceta i jednak podobni. A ja Ricka nie lubie, Whip dla mnie to podly cynik. I zdania swojego nie zmienie. Zreszta, i tak od pewnego czasu nie ogladam Mody, bo nie mam na to czasu. xD

Mikao6

Ja też nie mam czasu oglądać, ale widziałam urywek odcinka, w którym Whip, Brooke, Bridget i Deacon byli razem w restauracji... A dlaczego uważasz, że Whip to podły cynik? Co on takiego zrobił/zrobi?

Ana_Vanessa

Ajć, Whip może i podły cynik, ale i tak nie Deacon. Strasznie mi się nie podobało, że Brooke pieprzyła się z nim w swoim gabinecie - biedna Bridget... Najbardziej w tej całej historii żal mi jej.
Źle, że zmienili porę emisji z 16:05 na 15:35...

violet_bunny

No w sumie faktycznie najbardziej pokrzywdzona jest Bridget, ale to wszystko to też wina jej naiwności i ślepej miłości do Deacona...

A jak dla mnie pora emisji nie ma znaczenia - i tak jestem wtedy w szkole :/

Ana_Vanessa

Syn aktorki utopił się w basenie
19-letni syn aktorki Hunter Tylo, która swego czasu wygrała wielomilionowy pozew sądowy przeciwko Aaronowi Spellingowi (producent zwolnił ją, ponieważ zaszła w ciążę), utonął w basenie.
W pełni ubrane ciało 19-letniego Michaela Tylo Jr. zostało odnalezione w minioną środę w nocy w basenie za posiadłością aktorki w okolicach Las Vegas. Nastolatek przebywał w willi razem ze swoim bratem przyrodnim, 26-letnim Christopherem.

Podejrzewa się, iż po tym, jak wyszedł z domu, by zadzwonić z komórki, dostał ataku i wpadł do basenu. Koroner uznał zdarzenie za wypadek.

Hunter Tylo, którą Amerykanie mogą obecnie oglądać w serialu "Moda na sukces" w roli doktor Taylor Hayes Maroney, o śmierci syna dowiedziała się w swojej posiadłości w Los Angeles. Jest załamana. Chłopiec wcześniej stosował narkotyki.

Nieruchomość w Las Vegas była przygotowywana do wystawienia na sprzedaż.

W grudniu 1997 roku Spelling musiał zapłacić Tylo 5 milionów odszkodowania za to, że zwolnił ją z serialu "Melrose Place" z powodu ciąży.

Tylo poza synem Christopherem ma jeszcze dwie córki. Jedna z nich straciła oko, gdy zdiagnozowano u niej raka siatkówki.

Źródło: http://film.onet.pl/seriale/0,1627728,wiadomosc.html

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

Rozumiem, ze on dostal ataku padaczki? Bo w tekscie nie jest wyjasnione. xD

ocenił(a) serial na 10
Mikao6

Nieźle... Ale trzeba przyznać że Hunter jest niezłą aktorką:)