Przecież skoro powstaje tyle odcinków, to oznacza, że ten tasiemiec musi mieć dużą oglądalność! W końcu nie zabija się kury, która znosi złote jaja ;P
Jaka okropna!!! Obrzydliwa!!! Paskudna!!! xD Przed była naprawdę ładna a teraz... Co ona ze sobą zrobiła?! A podobno operacje plastyczne mają poprawiać urodę, a nie szpecić...
Minpis wlasnie ten opening. Swego czasu podobal mi sie jeszcze francuski "Amour, gloire et beaute", ten z nowej serii. Ale ten wloski jest fajny, muzyczka bardzo mi sie podoba.
W nowym openingu z marca tego roku Taylor juz wyglada przystepniej. Za to w starszych z tej nowej serii to naprawde ja zle zrobili. xD
Przy czym patrzac na te zdjecia jestem mocno zdegustowany. Wyglada na to, ze Hunter bierze przyklad z Jacksona. xD
Tak, bo Jackson to doskonały wzór do naśladowania xD W takim razie może Hunter niedługo zacznie jeszcze molestować dzieci ;P
http://www.forummns.fora.pl/
Zapraszam na moje forum o Modzie na Sukces, nie które rzeczy są dostępne dopiero po zalogowaniu.
Bardzo miło mi będzie gościć Cię w moich skromnych progach.
Pozdrawiam Macy :wink:
Najlepsze jest jej zdjęcie z zbliżeniem twarzy przed i po operacji :-) Po operacji wygląda na prawdę komicznie :-)
Ale patrzec sie na nia nie da nooooo... A co dopiero mowic o calowaniu. Ja bym sie przekonac nie chcial. ;P
To wolałbyś np. żeby stara, siwa Stefa cię pocałowała, niż Taylor ? :-) Stefa wygląda okropnie. Dam tu zaraz link do jednego, bardzo obleśnego zdjęcia. Tylko nie dostańcie zawału :-) http://i5.tinypic.com/4cubn9z.jpg to zdjęcie Stefy z 20 lecia serialu. Chyba nie miała na sobie makijażu :P
Ani Taylor, ani Stephanie. A Stefa przynajmniej naturalnie wyglada, wiek robi przeciez swoje i wiecznie mloda i pociagajaca nie bedzie. Dlatego az takiego wrazenia czerwone wykwity na policzkach Stefy na mnie nie zrobily. A przynajmniej mniejsze od zabich ust Taylor.
Wow :-) Ja wolałbym być pocałowany przez Taylorcię, niż Stefcię :-) A ty przez adną. Ok :-)
Oj no po prostu wedlug mnie Hunter sie oszpecila. A poza tym nie jestem gerontofilem czy jak to tam szlo, zeby czerpac przyjemnosc z pocalowania mnie przez Susan. xD
Ale dobra, jak juz tak robimy to rzeczywiscie wybralbym mniejsze zlo i dalbym sie Hunter pocalowac.
A ja przez żadną bym nie chciała być pocałowana, bo jestem hetero xD A nawet gdybym była facetem to od obu trzymałabym się z daleka ;P
Acha :-) Dziękuję za wasze wypowiedzi :-) Tu nie chodzi o pociąg płciowy :-) Chodziło mi bardziej o buziaka :-) Heh :-) Źle zrozumieliście :-)
Oj no buziak, buziak. Ja tam jestem zdania, ze z szacunku do wieku Susan powinno sie ja juz calowac tylko w policzek. xD
Minpis, ty kiedys podawales stronke z torrentami gdzie mozna sobie sciagac te odcinki Mody i innych soap oper. Podalbys ja jeszcze raz? Bo znalezc nie moge. A sie okazalo, ze moja Opera pobiera takie pliki od razu, nie jest potrzebny osobny program. ^^'
isohunt.com to największa na świecie. Wpisz tytuł amerykańskiej soapki i masz. Ale coś od jakiegoś czasu na zerotracker.com szybciej pojawiają się nowe odcinki oper, niż na isohunt.
Tylko ja sie boje, ze jak bede ogladal nowe odcinki dajmy na to General Hospital to watku nie zalapie, w koncu oni to kreca od lat szescdziesiatych kurcze. xD
Ale mimo wszystko dzieki wielkie.
A tam z wątkami. Ciągle pojawiają się jakieś nowe. Miłego oglądania i ściągania :-)
Na razie sobie sciagam Van Helsinga, bo normalnie mi BearShare tego sciagnac za Chiny Ludowe nie chce. A potem to bede sciagal te soap opery. ^^
To teraz niech ktos wymysli jakis temat zwiazany z Moda..., bo cos zeszlismy normalnie... xD
Tematu tutaj, czy na zewnątrz ? Taki długi i ładny temat. Szkoda go kończyć :-) Może napiszę, że w USA niedługo ma zginąć Shane, a Taylor zrobi coś, co sprawi, że Nick z nią zerwie i pewnie wróci do Brooke, która się poświęci czy coś. Tragedia :-)
No tak... My to tak za bardzo zorientowani jeszcze nie jestesmy, w koncu 6 lat nas dzieli jesli chodzi o te odcinki Mody. Shane? Nie znam. A Nick to ten nowy facet Brooke, nie?
Nick... Dominick Marone. Dojdzie do serialu w 2003 roku. Shane to taki gościu, co widział jak Taylor potrąciła Darlę. Romansował trochę z Fibi.
A wlasnie, co sie stanie z Ridgem i Taylor? Bo na razie sa razem w odcinkach emitowanych w Polsce. A slyszalem, ze mocno Taylor namiesza tam.
Taylor mocne namiesza ? Kiedy ? Taylor umrze w 2002 roku i chyba wtedy Ridge i Brooke znów zaczną się sobą interesować.
Eee... Taylor potrąci Darlę? Shane? Fibi? Nick? Nic nie kapuję xD Niestety, jestem na etapie tych odcinków, które emitują w TV, ale chętnie dowiedziałabym się jak najwięcej co się dalej będzie działo... A przecież "miłość" Brooke i Thorna jest teraz pokazywana jak największy cud świata i co, nic z tego nie będzie? Dlaczego? Brooke znowu z Ridgem? :/ Btw Ridge jest okropny xD
Znaczy jak zmartwychwstanie to namiesza. Bedzie romansowala ze wszystkimi i takie tam... xD
Ana, no przeciez tutaj o to caly czas chodzi, ze Brooke ma byc z Ridgem, tylko ze ciagle ktos im w tym przeszkadza. ;P I to niewazne z kim wezma slub, i tak konczy sie na tym, ze laduja w lozku a potem na slubnym kobiercu. xD
No w sumie =] Aczkolwiek to nie zmienia faktu, że Ridge mnie irytuje xD A co z dzieciakami Ridga i Taylor - Brooke będzie je wychowywać?! No bo jak zabraknie Taylor, Ridge zapewne nie zechce się z nimi rozstać...
Nie wiem co z dziećmi ;-) A z Mody to najbardziej wkurza mnie Brooke. Ciebie może Ridge. Muszę znowu obniżyć ocenę Brooke na filmwebie, bo mnie wkurza :P A Darla to ta od Spectry.
No co Ty, Brooke jest fajna! ;] Może czasami trochę przesadza, ale przynajmniej jest ciekawą postacią z charakterkiem xD A Ridge jest taki mdły i przewidywalny... Jeszcze Amber jest fajna :D I Deacon xD ;P Za to Eric, Macy, Rick, Taylor jakoś mnie nie przekonują...
Ja tez Brooke lubie. Chociaz do Ridge'a tez nic nie mam. No teraz to mi sie Ronn nie podoba z ta broda i ogolnie siwy. Ale mniejsza z tym.
Amber lubie, moja mama tej sympatii nie rozumiala, chociaz teraz w sporze Brooke-Amber opowiada sie za ta druga. xD
Aktor obecnie grajacy Ricka mi wybitnie nie odpowiada, wolalem tego co gral ta postac wczesniej. Ten obecny to takie "cieple kluchy". ;P
Ja podziwiam Taylor za zdolnosci paranormalne. Zmartwychwstanie polaczone z powiekszeniem piersi i ust. Tez tak chce... xD
Brooke mnie wkurza, bo ciągle tylko rozbija związki, obiecuje miłość do końca życia, a potem romansuje i rozbija następny związek, ewentualnie to partner ja zdradza :-) I tak w kółko. Teraz Taylor ma coś nie wyjść w USA, więc pewnie znowu będzie z Nickiem i będzie mu obiecywać miłość do końca życia, a potem i tak wróci do Ridge'a, coś zakłóci ich związek i ona rozbije kolejny, wróci do Ridge'a... powtarzam się ? Tak jest w serialu ! A aktualne odcinki z USA to już szczyt wszystkiego. Same zdrady :/
Ten aktor, co teraz gra Ricka, jest faktycznie beznadziejny! Ten poprzedni był o niebo lepszy (i przystojniejszy ;P)!
Brooke jest super i koniec kropka. :P A sporze Brooke - Amber w tym wypadku popieram Brooke: Rick jest zdecydowanie za młody na małżeństwo. Poza tym Amber pasuje do Deacona xD
Ja już wolę Stefę, niż Brooke. A mówisz o tym aktorze - Kyle Lowder ? No, on niezbyt podobny do poprzednich. Ale w sumie fajnie gra i ma operowy głos :-) Heh.
Ja tak po glebszym namysle tez wole Stephanie od Brooke. Brooke przeleciala prawie wszystkich Forresterow plci meskiej, a Stefa biedna tylko Erica chciala. xD
Kyle wizualnie sie nie nadaje wedlug mnie, bo nie jest w ogole podobny do tych wczesniejszych aktorow, a zeby oceniac jego aktorstwo to musimy troche poczekac. ;P
Nie trzeba czekać :-) Wystarczy ściągać z netu odcinki z USA. Oglądam go od pewnego czasu w roli Rick'a i nie jest w sumie aż taki zły :-)
No, może i tak. A to obrzydliwe zdjęcie Brooke - http://boldandbeautiful.com/bb/getNewsImage?imageName=50391b.jpg
Ach, kiedy zobaczylem to zdjecie to mi sie przypomnial Straznik Krypty z tego serialu. Chyba to byly "Opowiesci z Krypty" czy cus takiego. xD
Che, che :-) Dobre :-) No, cóż. Na tym zdjęciu Brooke nie wyszła zbyt ładnie...
Niezbyt ladnie to troche za lagodne okreslenie. Normalnie wyszla jak nie ona, nigdy bym sie nie spodziewal. No ale coz, make-up'u pewnie nie bylo pod reka. xD
A, bo to na planie bylo? Oj, bardzo niedobrze. No na planie to nie mozna sobie pozwolic na takie wpadki. Bo potem efekty takie jak widac.
No, to zdjęcie prosto z serialu... tak myślę :-) Mam je z www.boldandbeautiful.com i jak był tam jakiś odcinek i zdjęcia, to było to m.in do jednego odcinka :-) heh...
http://www.youtube.com/watch?v=3YClGC6zvCA - widzicie? Nawet chorwaci maja "wlasna" wersje openingu z czerwonym boxem D&S. Co rodzi nadzieje, ze my tez bedziemy mieli z MnS. Tylko ze zanim to sie stanie to duzo wody uplynie, w koncu jestesmy do tylu, a nowy opening to chyba od 2004. Wiec jeszcze trzy lata. xD
No tak, Brooke wyszła tu raczej kiepsko, ale przecież nie ma osoby, która na każdym zdjęciu wyglądałaby idealnie... Jak na swoje lata to ona i tak świetnie się trzyma!
Nop, my jeszcze musimy trochę poczekać do aktualnego openingu z USA... niestety :/ A to już D&S chyba widziałem... ta, widziałem. I troche sztucznie wygląda... jakby było robione w movie maker. Teraz w ten link nie wchodziłem... ale kojarzy mi się to D&S i myślę, że kiedyś widziałem.
I jeszcze coś. W USA serial znowu chyba odzyskuje jakiś poziom. Piątkowe akcje z Ridgem, który schował Shane'a do pokrowca i pozbył się jego zwłok, były po prostu znakomite ! A Stefa go śledziła i zastanawiała się co robi :-) I jeszcze jedno. Ridge pozbył się tylko zwłok. Shane sam strzelił do siebie :-)
Pewnie mieli wtedy jakas tendencje spadkowa, ale sie zaczynaja wyrabiac.
Ja chce juz nowy openiiiiiiing. A co do D&S to sie zgodze, chociaz we wloskiej wersji to "B" tez sztucznie wyglada. Najlepiej wyszlo w oryginalnej B&B i w francuskiej AG&B.