PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28810
4,8 5 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Przecież skoro powstaje tyle odcinków, to oznacza, że ten tasiemiec musi mieć dużą oglądalność! W końcu nie zabija się kury, która znosi złote jaja ;P

Ana_Vanessa

Jaka okropna!!! Obrzydliwa!!! Paskudna!!! xD Przed była naprawdę ładna a teraz... Co ona ze sobą zrobiła?! A podobno operacje plastyczne mają poprawiać urodę, a nie szpecić...

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

Minpis wlasnie ten opening. Swego czasu podobal mi sie jeszcze francuski "Amour, gloire et beaute", ten z nowej serii. Ale ten wloski jest fajny, muzyczka bardzo mi sie podoba.

W nowym openingu z marca tego roku Taylor juz wyglada przystepniej. Za to w starszych z tej nowej serii to naprawde ja zle zrobili. xD

ocenił(a) serial na 10
Mikao6

Przy czym patrzac na te zdjecia jestem mocno zdegustowany. Wyglada na to, ze Hunter bierze przyklad z Jacksona. xD

Mikao6

Tak, bo Jackson to doskonały wzór do naśladowania xD W takim razie może Hunter niedługo zacznie jeszcze molestować dzieci ;P

Ana_Vanessa

http://www.forummns.fora.pl/
Zapraszam na moje forum o Modzie na Sukces, nie które rzeczy są dostępne dopiero po zalogowaniu.
Bardzo miło mi będzie gościć Cię w moich skromnych progach.
Pozdrawiam Macy :wink:

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Najlepsze jest jej zdjęcie z zbliżeniem twarzy przed i po operacji :-) Po operacji wygląda na prawdę komicznie :-)

Ana_Vanessa

Noo... Teraz wygląda szkaradnie! I jeszcze jak jej te silikony wiszą... Blee... xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Ale te żabie usta nie są takie złe :-) Pewnie jest świetna w całowaniu :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

Ale patrzec sie na nia nie da nooooo... A co dopiero mowic o calowaniu. Ja bym sie przekonac nie chcial. ;P

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

To wolałbyś np. żeby stara, siwa Stefa cię pocałowała, niż Taylor ? :-) Stefa wygląda okropnie. Dam tu zaraz link do jednego, bardzo obleśnego zdjęcia. Tylko nie dostańcie zawału :-) http://i5.tinypic.com/4cubn9z.jpg to zdjęcie Stefy z 20 lecia serialu. Chyba nie miała na sobie makijażu :P

ocenił(a) serial na 10
____10

Ani Taylor, ani Stephanie. A Stefa przynajmniej naturalnie wyglada, wiek robi przeciez swoje i wiecznie mloda i pociagajaca nie bedzie. Dlatego az takiego wrazenia czerwone wykwity na policzkach Stefy na mnie nie zrobily. A przynajmniej mniejsze od zabich ust Taylor.

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Wow :-) Ja wolałbym być pocałowany przez Taylorcię, niż Stefcię :-) A ty przez adną. Ok :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

Oj no po prostu wedlug mnie Hunter sie oszpecila. A poza tym nie jestem gerontofilem czy jak to tam szlo, zeby czerpac przyjemnosc z pocalowania mnie przez Susan. xD
Ale dobra, jak juz tak robimy to rzeczywiscie wybralbym mniejsze zlo i dalbym sie Hunter pocalowac.

Ana_Vanessa

A ja przez żadną bym nie chciała być pocałowana, bo jestem hetero xD A nawet gdybym była facetem to od obu trzymałabym się z daleka ;P

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Acha :-) Dziękuję za wasze wypowiedzi :-) Tu nie chodzi o pociąg płciowy :-) Chodziło mi bardziej o buziaka :-) Heh :-) Źle zrozumieliście :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

Oj no buziak, buziak. Ja tam jestem zdania, ze z szacunku do wieku Susan powinno sie ja juz calowac tylko w policzek. xD

Minpis, ty kiedys podawales stronke z torrentami gdzie mozna sobie sciagac te odcinki Mody i innych soap oper. Podalbys ja jeszcze raz? Bo znalezc nie moge. A sie okazalo, ze moja Opera pobiera takie pliki od razu, nie jest potrzebny osobny program. ^^'

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

isohunt.com to największa na świecie. Wpisz tytuł amerykańskiej soapki i masz. Ale coś od jakiegoś czasu na zerotracker.com szybciej pojawiają się nowe odcinki oper, niż na isohunt.

ocenił(a) serial na 10
____10

Tylko ja sie boje, ze jak bede ogladal nowe odcinki dajmy na to General Hospital to watku nie zalapie, w koncu oni to kreca od lat szescdziesiatych kurcze. xD

Ale mimo wszystko dzieki wielkie.

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

A tam z wątkami. Ciągle pojawiają się jakieś nowe. Miłego oglądania i ściągania :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

Na razie sobie sciagam Van Helsinga, bo normalnie mi BearShare tego sciagnac za Chiny Ludowe nie chce. A potem to bede sciagal te soap opery. ^^

To teraz niech ktos wymysli jakis temat zwiazany z Moda..., bo cos zeszlismy normalnie... xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Tematu tutaj, czy na zewnątrz ? Taki długi i ładny temat. Szkoda go kończyć :-) Może napiszę, że w USA niedługo ma zginąć Shane, a Taylor zrobi coś, co sprawi, że Nick z nią zerwie i pewnie wróci do Brooke, która się poświęci czy coś. Tragedia :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

No tak... My to tak za bardzo zorientowani jeszcze nie jestesmy, w koncu 6 lat nas dzieli jesli chodzi o te odcinki Mody. Shane? Nie znam. A Nick to ten nowy facet Brooke, nie?

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Nick... Dominick Marone. Dojdzie do serialu w 2003 roku. Shane to taki gościu, co widział jak Taylor potrąciła Darlę. Romansował trochę z Fibi.

ocenił(a) serial na 10
____10

A wlasnie, co sie stanie z Ridgem i Taylor? Bo na razie sa razem w odcinkach emitowanych w Polsce. A slyszalem, ze mocno Taylor namiesza tam.

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Taylor mocne namiesza ? Kiedy ? Taylor umrze w 2002 roku i chyba wtedy Ridge i Brooke znów zaczną się sobą interesować.

Ana_Vanessa

Eee... Taylor potrąci Darlę? Shane? Fibi? Nick? Nic nie kapuję xD Niestety, jestem na etapie tych odcinków, które emitują w TV, ale chętnie dowiedziałabym się jak najwięcej co się dalej będzie działo... A przecież "miłość" Brooke i Thorna jest teraz pokazywana jak największy cud świata i co, nic z tego nie będzie? Dlaczego? Brooke znowu z Ridgem? :/ Btw Ridge jest okropny xD

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

Znaczy jak zmartwychwstanie to namiesza. Bedzie romansowala ze wszystkimi i takie tam... xD

Ana, no przeciez tutaj o to caly czas chodzi, ze Brooke ma byc z Ridgem, tylko ze ciagle ktos im w tym przeszkadza. ;P I to niewazne z kim wezma slub, i tak konczy sie na tym, ze laduja w lozku a potem na slubnym kobiercu. xD

Ana_Vanessa

No w sumie =] Aczkolwiek to nie zmienia faktu, że Ridge mnie irytuje xD A co z dzieciakami Ridga i Taylor - Brooke będzie je wychowywać?! No bo jak zabraknie Taylor, Ridge zapewne nie zechce się z nimi rozstać...

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Nie wiem co z dziećmi ;-) A z Mody to najbardziej wkurza mnie Brooke. Ciebie może Ridge. Muszę znowu obniżyć ocenę Brooke na filmwebie, bo mnie wkurza :P A Darla to ta od Spectry.

Ana_Vanessa

No co Ty, Brooke jest fajna! ;] Może czasami trochę przesadza, ale przynajmniej jest ciekawą postacią z charakterkiem xD A Ridge jest taki mdły i przewidywalny... Jeszcze Amber jest fajna :D I Deacon xD ;P Za to Eric, Macy, Rick, Taylor jakoś mnie nie przekonują...

ocenił(a) serial na 10
Ana_Vanessa

Ja tez Brooke lubie. Chociaz do Ridge'a tez nic nie mam. No teraz to mi sie Ronn nie podoba z ta broda i ogolnie siwy. Ale mniejsza z tym.

Amber lubie, moja mama tej sympatii nie rozumiala, chociaz teraz w sporze Brooke-Amber opowiada sie za ta druga. xD
Aktor obecnie grajacy Ricka mi wybitnie nie odpowiada, wolalem tego co gral ta postac wczesniej. Ten obecny to takie "cieple kluchy". ;P
Ja podziwiam Taylor za zdolnosci paranormalne. Zmartwychwstanie polaczone z powiekszeniem piersi i ust. Tez tak chce... xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Brooke mnie wkurza, bo ciągle tylko rozbija związki, obiecuje miłość do końca życia, a potem romansuje i rozbija następny związek, ewentualnie to partner ja zdradza :-) I tak w kółko. Teraz Taylor ma coś nie wyjść w USA, więc pewnie znowu będzie z Nickiem i będzie mu obiecywać miłość do końca życia, a potem i tak wróci do Ridge'a, coś zakłóci ich związek i ona rozbije kolejny, wróci do Ridge'a... powtarzam się ? Tak jest w serialu ! A aktualne odcinki z USA to już szczyt wszystkiego. Same zdrady :/

Ana_Vanessa

Ten aktor, co teraz gra Ricka, jest faktycznie beznadziejny! Ten poprzedni był o niebo lepszy (i przystojniejszy ;P)!

Brooke jest super i koniec kropka. :P A sporze Brooke - Amber w tym wypadku popieram Brooke: Rick jest zdecydowanie za młody na małżeństwo. Poza tym Amber pasuje do Deacona xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Ja już wolę Stefę, niż Brooke. A mówisz o tym aktorze - Kyle Lowder ? No, on niezbyt podobny do poprzednich. Ale w sumie fajnie gra i ma operowy głos :-) Heh.

ocenił(a) serial na 10
____10

Ja tak po glebszym namysle tez wole Stephanie od Brooke. Brooke przeleciala prawie wszystkich Forresterow plci meskiej, a Stefa biedna tylko Erica chciala. xD

Kyle wizualnie sie nie nadaje wedlug mnie, bo nie jest w ogole podobny do tych wczesniejszych aktorow, a zeby oceniac jego aktorstwo to musimy troche poczekac. ;P

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Nie trzeba czekać :-) Wystarczy ściągać z netu odcinki z USA. Oglądam go od pewnego czasu w roli Rick'a i nie jest w sumie aż taki zły :-)

Ana_Vanessa

Ja tam wolę Brooke od Stephanie ;] A do tego obecnego Ricka może się jeszcze przekonam :)

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

No, może i tak. A to obrzydliwe zdjęcie Brooke - http://boldandbeautiful.com/bb/getNewsImage?imageName=50391b.jpg

ocenił(a) serial na 10
____10

Ach, kiedy zobaczylem to zdjecie to mi sie przypomnial Straznik Krypty z tego serialu. Chyba to byly "Opowiesci z Krypty" czy cus takiego. xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Che, che :-) Dobre :-) No, cóż. Na tym zdjęciu Brooke nie wyszła zbyt ładnie...

ocenił(a) serial na 10
____10

Niezbyt ladnie to troche za lagodne okreslenie. Normalnie wyszla jak nie ona, nigdy bym sie nie spodziewal. No ale coz, make-up'u pewnie nie bylo pod reka. xD

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Che, che. Na planie serialu bez make-up'a. Niedobrze :/ :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

A, bo to na planie bylo? Oj, bardzo niedobrze. No na planie to nie mozna sobie pozwolic na takie wpadki. Bo potem efekty takie jak widac.

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

No, to zdjęcie prosto z serialu... tak myślę :-) Mam je z www.boldandbeautiful.com i jak był tam jakiś odcinek i zdjęcia, to było to m.in do jednego odcinka :-) heh...

ocenił(a) serial na 10
____10

http://www.youtube.com/watch?v=3YClGC6zvCA - widzicie? Nawet chorwaci maja "wlasna" wersje openingu z czerwonym boxem D&S. Co rodzi nadzieje, ze my tez bedziemy mieli z MnS. Tylko ze zanim to sie stanie to duzo wody uplynie, w koncu jestesmy do tylu, a nowy opening to chyba od 2004. Wiec jeszcze trzy lata. xD

Ana_Vanessa

No tak, Brooke wyszła tu raczej kiepsko, ale przecież nie ma osoby, która na każdym zdjęciu wyglądałaby idealnie... Jak na swoje lata to ona i tak świetnie się trzyma!

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

Nop, my jeszcze musimy trochę poczekać do aktualnego openingu z USA... niestety :/ A to już D&S chyba widziałem... ta, widziałem. I troche sztucznie wygląda... jakby było robione w movie maker. Teraz w ten link nie wchodziłem... ale kojarzy mi się to D&S i myślę, że kiedyś widziałem.

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

I jeszcze coś. W USA serial znowu chyba odzyskuje jakiś poziom. Piątkowe akcje z Ridgem, który schował Shane'a do pokrowca i pozbył się jego zwłok, były po prostu znakomite ! A Stefa go śledziła i zastanawiała się co robi :-) I jeszcze jedno. Ridge pozbył się tylko zwłok. Shane sam strzelił do siebie :-)

ocenił(a) serial na 10
____10

Pewnie mieli wtedy jakas tendencje spadkowa, ale sie zaczynaja wyrabiac.

Ja chce juz nowy openiiiiiiing. A co do D&S to sie zgodze, chociaz we wloskiej wersji to "B" tez sztucznie wyglada. Najlepiej wyszlo w oryginalnej B&B i w francuskiej AG&B.

ocenił(a) serial na 3
Ana_Vanessa

R&S też ładnie wygląda. Nie zauważyłem, żeby wyglądało jak wklejone :-) No, ja też chcę aktualną czołówkę(bo taka nowa to już ona nie jest). Ta co teraz mamy jest badziewnawa... draźni ta muzyka zmiksowana :/ niby tradycyjna, ale od jakiegoś czasu mamy ją z jakimś mixem :/