Ridge jedzie przez 6 odcinków do Brooke, a w 7 się okazuje, że jej nie ma w domu...
Stephanie trzyma broń przez 6 odcinków, a w 7 nie trafia w cel -.-
Brooke była już ze wszystkimi mężczyznami w serialu...Jeszcze niech się zwiąże z kobietą, lub zwierzęciem O_o Albo z meblem.
To jakaś nieudana prowokacja czy serio tak uważasz? To najlepszy serial jaki oglądałem, on jest całym moim życiem..
Nie, to nie jest prowokacja ;) Jeśli lubisz ten serial, to w porządku xD Ja nie obrażam tych którzy go lubią, tylko wyrażam swoje zdanie ;p
Hm, mam nadzieję że widzisz, jaką dałem ocenę ;D Ale, no, przyda sie jakieś poruszenie na tym forum :)
EDIT: A, i nie miej mi tego za złe ;)
Haha, przybij żółwia za tą ocenę jaką dałeś xD Myślałem, że na prawdę lubisz ten shit :D W tym serialu to jeszcze kazirodztwa (chyba było?), zoofilii, pedofilii i nekrofilii brakuje ;] I nie mam Ci nic za złe Xd
Nie, nie, po prostu, hm, nie wiem, jakoś tak mi sie napisało ;D Kazirodztwo chyba było, ale co do zoo-, pedo- i nekrofilii nie jestem pewien, ale to dopiero pierwszy sezon więc wszystko może być xD Choć jeśli patrzeć z prawnego punktu widzenia, to (zabij mnie, nie wiem dokładnie) Brooke była uznana za zmarłą, to chyba można podczepić pod nekrofilię xD Choć niestety nie jest na prawdę nieżywa ;c
Haha pierwszy sezon, dobre :D Musisz uważać, żeby nie stać się kolejną jej ofiarą :D I ja też O_o A to nie czasem Taylor uznana za zmarłą ? "Ożywił" ją Omar (czy jakoś tak) - książę z Maroka xD
Już się boję ;D Może Taylor, nie wiem dokładnie ;D z resztą, nie ma różnicy, i tak każdy z każdym tam już spał xD A co do tego że do 2050r, to by był chyba najdłuższy pierwszy sezon w historii ;D A potem 2 seria, 3 i do 9, gdzie będą pokazy zbroi Jedi a nie kostiumów kąpielowych ;D (Tak, wiem, SW działo sie już dawno, no ale nasza cywilizacja jest jeszcze zacofana, dla nas to odległa przyszłość)
2050 ? O_O Dobry żarcik hehe :d To będą musieli zmienic lektora, bo Olejniczak już będzie dead :D
Co Ty, on już pewnie odkąd leci Moda na Sukces powiedział wszystkie słowa w języku polskim, a nawet więcej, więc powycinają i będzie dalej Olejniczak lektorwał ;D
Ha ha :D:D Wszystkie słowa, a nawet więcej xdd Szkoda mi go xd 17 lat to samo czyta :D A ile jeszcze przed nim O_o (jesteśmy 4 lata za Stanami:D).Mogliby zmienić lektora na Szpakowskiego xD A dostałeś zaproszenie na 23 ślub Ridża i Bruk ? :D
No tak, Olejniczak marnuje się czytając jako lektor do Mody xD A Szpakowski... no cóż, nie wypowiadam się ;D Niestety nie ;c a to już był 23 ślub ? łaał, przestałem chodzić na ich śluby przy 16.. <lol2>
No był, był :) I niedługo pewnie 23 rozwód ;D Ja czekam aż będzie ślub zbiorowy.Ridż, Bruk, Torn, Tejlor, Erik i Stefani byli by pięknym SEXtetem :) Co ja piszę xD Mózg mi zlasowało od tego serialiku :D A jeszcze w 2001 roku był sensowny O_o
Wstyd się przyznać, ale kiedyś to oglądałem :D Ale to w wieku 6-12 lat ;) Czyli w sumie dawno xd
Czyli straciłeś na oglądaniu tego serialu około.... miesiąca ? Bo przecież zobaczysz jeden odcinak na tydzień i dobrze wiesz co sie dzieje, nie straciłeś wątku ;D
Haha, na to wychodzi ;d Szczerze, to jakbym obejrzał co tysięczny odcinek, to też bym nie stracił wątku :D Ciągle to samo się dzieje : kazirodztwa, śluby i rozwody, jeszcze nie było poligamii :D A co Cię tak najbardziej dobija w tym serialu ? Bo mnie 30-krotne branie ślubów -.- I to, że Tejlor ożyła
Mnie? Cały ten tasiemiec xD Ogółem, seriale max 64 odcinków na serię jeszcze w miarę można ogarnąć, ale i tak nudzą potem. Jak np zaczęło lecieć w tv 4400 to oglądałem co tydzień w czwartek, baardzo mi się podobało, ale skończyła sie 1 (a może 2?) seria, co była ta długa, chyba 2 albo 3 miesiące, to potem już było tak nudne, że skończyłem po kilku odcinkach :c A fajne było na początku