PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Od 2 marca ma sie zmienić godzina nadawani MNS teraz ma lecieć o 14.30;/;/;/ ci co pracują niestety nie będa mogli już jej oglądać. Każdy komu nie podoba sie ta nowa godzina może sie podpisać pod petycją:
http://proca.pl/pokaz/4176/sprzeciw_wobec_zmiany_godziny_emisji_mody_na_sukces

ocenił(a) serial na 10
noname2020

Kolejny strzał TVP we własne kolano. Czemu mnie to nie dziwi... ;/ Żeby było śmieszniej w miejsce Mody dali... Bonanze. :D Jestem przekonany, że w końcu zrezygnują z tego poronionego pomysłu.

Shape

...w wakacje, bo wtedy wejdzie nowa ramówka, lepsza dla MnS (jednej z niewielu rzeczy, która nie będzie powtarzana). A we wrześniu 2010 r. - zobaczy się ;)

Awdar

Nie naskakujcie na Bonanzę bo chyba więcej ludzi chce oglądać niż Modę co widać choćby po ocenach. To żaden poroniony pomysł tylko naturalna kolej rzeczy. A "Modę" sobie i tak można w necie legalnie obejrzeć na stronie TVP o dowolnej godzinie, "Bonanzy" już niestety nie.

ocenił(a) serial na 3
krevek

a ja mam problem bo jak klikne na tvp jakis odcinek mody na sukces to jest tylko kawalek niebieskiego paska <ładowanie> potem znika i jest czarne tło a na dole pisze zakoczono i jak ja mam poogladac ;p

ocenił(a) serial na 10
krevek

Skoro tak to niech dadzą w miejsce Plebani, albo jeszcze lepiej - Teleexpresu.

Shape

I bardzo dobrze że puszczają to gówno o 14:30.

ocenił(a) serial na 10
maxior

A Ty o której sie puszczasz?? <znaki znaki znaki>

ocenił(a) serial na 3
Shape

Shape to było dobre xD Nie no rozwalił mnie ten teks :P