PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

Moja babcia oglądała ten zryty serial, zawsze kiedy wracałem z liceum czy ze studiów opowiadała mi niusy (całkiem podekscytowana). Śmiałem się z rodziną że jej jedyny cel w życiu to obejrzenie "mody" do końca... Nie udało się,zmarła w lutym. Nikt nie dożyje 200 lat do konca emisji:(

radeczekpa

Jak tak dalej pójdzie to pewnie będą ciągnąć ten serial do 15 tysięcy odcinków - dzieci Brooę będą miały prawnuki które będą kopulowały z kim popadnie na Jowiszu, kontaktować się będą przez specjalną telefonię, i od czasu do czasu teleportować na Ziemię, a duchy Eryka, Stephanie, Brooke, Taylor i Ridźa będą nawiedzać domy ich praprapra wnuków...
Chory serial

EM_DE_KE_AS

To co mówisz jest wysoce prawdopodobne xD xD
Założę się, że wkrótce okaże się, że Eric i Deacon to bracia, a Massimo jest ich ojcem, Bridget i Rick będą małżeństwem, a Ridż się hajtnie z Jacqueline xD

Bodysnatchers

Lepiej byłoby gdyby Ridź hajtnął się z Hope - po latach - czyli Ridź "na oko" miałby jakieś 60 lat Hope jakieś 18 - 20.

Sheila okazałaby się siostrą Ridźa juniora, a Massimo jej dziadkiem...
Czyli wtedy Sheila byłaby siostrą Erica i Deacona...

Tak samo niedorzeczne jak i niedorzeczny jest ten serial...xD

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

Sheila niestety już nie żyje

pawel45663335

eee...czekaj, to si.ę pogubiłam tyle razy zamykali ją w więzieniu że się pogubiłam. To teraz ją uśmiercili??

ocenił(a) serial na 10
EM_DE_KE_AS

W roku 2007. A dokładnie w Żarze młodości (inny serial). Lauren Fenmore ja zastrzeliła.

użytkownik usunięty
pawel45663335

Ludzie, ten post chyba czego innego dotyczył. Mimo wszystko ten serial kojarzy się z miłymi wspomnieniami o osobach, które kochaliśmy a odeszły i nie doczekały się zakończenia tego serialu.

ocenił(a) serial na 1
radeczekpa

http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=121505

radeczekpa

może i nikt, ale ma to pozytywne aspekty,przynajmniej jedna rzecz nigdy się
nie zmieni, tak na modę na sukces zawsze można liczyćxD zastanawia mnie
tylko co zrobią jak już Tylo,Moss i Lang umrą. Pewnie interwencja z kosmosu
sprawi że ich dusze znajdą nowe ciała i wszystko zacznie się od początku...

egilhart

za pomocą gwiezdnego pyłu;D

To by była katastrofa...