PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28805
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

witam, nie ogladam mody na sukces za dlugo i chcialam sie dowiedziec czy brooke to zly czy dobry charakter ... napiszcie prosze

luiza_d

Hej;) Brooke wg mnie to zły charakter w serialu, jednak jej zachowanie jest po części uzasadnione. Jest przedstawiona jako kobieta, która od około 18 lat zakochuje się kolejno w każdym mężczyźnie z rodziny Forresterów (najpierw w "Ridżu", potem jego tatusku, a obecnie kocha się w jego bracie...:/ ) ale czy prawdziwa miłość to akurat ta, którą obecnie czuje..? (z dalszych odcinków wiemy, że nie:P) Miłość potrafi płatać różne figle... Dlatego Brooke ma po prostu... przerąbane:/

alusia_happy

Masz racje ale ja ją bardzo lubie i myśle ze nie jest taka zła)

amadeoaf

w tym serialu nie ma dobrych ani złych postaci...Np. na początku Stephanie była główna złą a Brooke(zaraz po Caroline która umarła) Była główną dobrą a teraz jest na zmianę...Są tylko wyjątki np. Amber zawsze była jest i będzie zła .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................; P Pozdro...

Goku

Nie oglądam tego regularnie, ale nie znoszę Amber i najchętniej bym ją z tamtąd wywaliła. Za Brook nigdy nie przepadałam