Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28815
3,5 4 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

moja babcia jest wielka fanka mody na sukces i muwi zebym jej powiedzial co sie dzieje w najnowszych odcinkach a ameryce muglby ktos napisac co sie dziej z glownymi bohaterami np czy rich dalej jest z brooke

ocenił(a) serial na 4
Bombellito

sorry ze nie na temat ale az mnie to razi ...... "muwi" i "muglby" to sie troche inaczej pisze :)

użytkownik usunięty
white_chocolate

Może ja napiszę, co się dzieje, nim ktoś wklei tu całą stronę wikipedii...

No więc. Ostatnio w USA zastrzelił się Storm - brat Brooke. Przez niego doszło do postrzelenia jego siostry - Katie - kiedy szamotał się z nią o broń. Żeby Katie żyła, potrzebne było serce. No i serce już jest - bo Storm nie żyje. Wydaje mi się, że już wszczepili je Katie.

Stephanie, z tego co się orientuję, jakiś czas temu wyjechała z Los Angeles. I nie wiadomo czy wróci, aktorka może zrezygnowac z gry w serialu O_o

Brooke niby jest z Ridge'm, ale wiadomo jak to z nią jest. Ciągle ogląda się za kimś innym i mówi każdemu, że go kocha - szczególnie jeśli chodzi o odcinki z USA, które są bardziej zamotane, niż te na TVP. Ale na razie jest niby z Ridge'm, lol xD

Stary Eric jest z Donną (Donna), siostrą Brooke.

Taylor żyje już od 3 lat. Wdała się w romans z Rick'iem.

A aktorka, która gra Sally nie żyje już od ponad roku :-(

Tyle... może ktoś napisze ci więcej.

użytkownik usunięty
Bombellito

Aha. Z Brooke i Ridge'm to nie jest tak, że oni ciągle, nierozłącznie są ze sobą od tego momentu, który mamy na TVP, aż do teraz. Doszło między nimi do paru zerwań ze sobą.

ocenił(a) serial na 1

Taylor z Rickiem? Nie to mnie rozwaliło :) Widać pani Forrester idzie w ślady męża który romansował z Bridget. lol.... a tak liczyłem że Stephanie kogoś młodego poderwei, meżczyznę... lub kobietę. A tu proszę. Znikła.
Stawiam że niedługo Taylor będzie z Erickiem.

Pozdrawiam!

użytkownik usunięty
akira894

Może i znikła, ale raczej na krótko, bo widziałem ją w odcinku z 2 maja. Moja pomyłka.