PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28802
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

moja babcia jest wielka fanka mody na sukces i muwi zebym jej powiedzial co sie dzieje w najnowszych odcinkach a ameryce muglby ktos napisac co sie dziej z glownymi bohaterami np czy rich dalej jest z brooke

Bombellito

sorry ze nie na temat ale az mnie to razi ...... "muwi" i "muglby" to sie troche inaczej pisze :)

white_chocolate

Może ja napiszę, co się dzieje, nim ktoś wklei tu całą stronę wikipedii...

No więc. Ostatnio w USA zastrzelił się Storm - brat Brooke. Przez niego doszło do postrzelenia jego siostry - Katie - kiedy szamotał się z nią o broń. Żeby Katie żyła, potrzebne było serce. No i serce już jest - bo Storm nie żyje. Wydaje mi się, że już wszczepili je Katie.

Stephanie, z tego co się orientuję, jakiś czas temu wyjechała z Los Angeles. I nie wiadomo czy wróci, aktorka może zrezygnowac z gry w serialu O_o

Brooke niby jest z Ridge'm, ale wiadomo jak to z nią jest. Ciągle ogląda się za kimś innym i mówi każdemu, że go kocha - szczególnie jeśli chodzi o odcinki z USA, które są bardziej zamotane, niż te na TVP. Ale na razie jest niby z Ridge'm, lol xD

Stary Eric jest z Donną (Donna), siostrą Brooke.

Taylor żyje już od 3 lat. Wdała się w romans z Rick'iem.

A aktorka, która gra Sally nie żyje już od ponad roku :-(

Tyle... może ktoś napisze ci więcej.

Bombellito

Aha. Z Brooke i Ridge'm to nie jest tak, że oni ciągle, nierozłącznie są ze sobą od tego momentu, który mamy na TVP, aż do teraz. Doszło między nimi do paru zerwań ze sobą.

Taylor z Rickiem? Nie to mnie rozwaliło :) Widać pani Forrester idzie w ślady męża który romansował z Bridget. lol.... a tak liczyłem że Stephanie kogoś młodego poderwei, meżczyznę... lub kobietę. A tu proszę. Znikła.
Stawiam że niedługo Taylor będzie z Erickiem.

Pozdrawiam!

akira894

Może i znikła, ale raczej na krótko, bo widziałem ją w odcinku z 2 maja. Moja pomyłka.