ten serial to jedno wielkie dno dla starych babc bez urazy dla nich ofc ale jak mozna ogladac takie cos to trzeba byc strasznie naiwnym albo nie miec zycia swojego i byc lamusem sorry ale mnie zal dupe sciska jak widze jak to leci w telewizji
Dno... może nazwij tak "Guiding Light". W sumie to nudny, ale dałem mu dziesięć bo najdłuższy serial na świecie i respekt. Zaczynał jeszcze nim urodziła się część babć, która ogląda Modę :P
Briteka, gubisz sie w tym co piszesz. Uważasz, że to serial dla babć? W porządku, nie musisz więc go oglądać, niech więc babcie mają na starość swój serial a ty sie od tego odpierdol.
kulturalniej prosze serial dla ciot i tyle to moje zdanie mozesz je uszanowac lub nie ale takie seriale ogladaja ludzie przewaznie zakomplexieni bez zycia perspektyw niczego z masem wolnego czasu
briteka za madry/a to ty nie jestes .. za to osoba broniaca tu mode na sukces - popieram jak najbardziej.minpis ty to widze zdanie zmieniasz tak jak pasuje do czyjegos postu, bo tu piszesz ze 10 za to jak dlugo trwa a pzred chwilka gdzies czytalam ze lubisz ten serial.czasem mam wrazenie ze mijasz sie ze swoimi odpowiedziami..a spotykamy sie dosc czesto na tym forum hyh