PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28804
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

ten serial to jedno wielkie dno dla starych babc bez urazy dla nich ofc ale jak mozna ogladac takie cos to trzeba byc strasznie naiwnym albo nie miec zycia swojego i byc lamusem sorry ale mnie zal dupe sciska jak widze jak to leci w telewizji

BriT

Dno... może nazwij tak "Guiding Light". W sumie to nudny, ale dałem mu dziesięć bo najdłuższy serial na świecie i respekt. Zaczynał jeszcze nim urodziła się część babć, która ogląda Modę :P

BriT

Briteka, gubisz sie w tym co piszesz. Uważasz, że to serial dla babć? W porządku, nie musisz więc go oglądać, niech więc babcie mają na starość swój serial a ty sie od tego odpierdol.

Sidious

kulturalniej prosze serial dla ciot i tyle to moje zdanie mozesz je uszanowac lub nie ale takie seriale ogladaja ludzie przewaznie zakomplexieni bez zycia perspektyw niczego z masem wolnego czasu

BriT

briteka za madry/a to ty nie jestes .. za to osoba broniaca tu mode na sukces - popieram jak najbardziej.minpis ty to widze zdanie zmieniasz tak jak pasuje do czyjegos postu, bo tu piszesz ze 10 za to jak dlugo trwa a pzred chwilka gdzies czytalam ze lubisz ten serial.czasem mam wrazenie ze mijasz sie ze swoimi odpowiedziami..a spotykamy sie dosc czesto na tym forum hyh

BriT

Nie. Dzięsięć dałem serialowi - GUIDING LIGHT - bo on jest najdłuższy na świecie. Moda nie jest najdłuższa. No co ty. Już Ulica sezamkowa leci dłużej od tego :P:P:P No ale ma mniej odcinków :-)