PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28795
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

uważam,że z tzw. tasiemców jest to jeden z lepszych i mimo, ze jestem wybredna, co do kina, to lubię ten film i mnie odpręża
a nasze zycie jakie jest? też miłość, zazdrość itd....;-)

Lady_Kumiko

a ja też lubię
Podobnie jak Ty jestem wybredny i nie wszystko mi się podoba.A ten serial również mnie odpręza.Może nie ma tam za wiele akcji,ale przyjemnie jest popatrzeć na pięknych ludzi :) Pozdrawiam.

Lady_Kumiko

nie sądzę
nie sądzę aby to było najlepsze odzwierciedlenie naszego życia , gdzie np. macocha może być póżniej żoną , syn bratem - śmiechu warte

użytkownik usunięty
Patt

hmm
nie jestem jaką wielbicielka seriali, po prostu to ogladam czasami dla odprężenia, poza tym czy wszystko musi byc w filmie realne :-)

re:
Nie musi !, ale Ty właśnie tak umotywowałaś ,że takie jest nasze życie - a ja twierdzę tylko że tam wszystko jest przejaskrawione i takie życie nie jest !! A napewno nie neguje tego że to cię odpręża (mnie przeciwnie)..i tak jest dobrze ! Pozdrawiam !

ocenił(a) serial na 1
Patt

Eeeeeeeee...... tam!!!!!

nie podoba mi się to i koniec, już któryś raz to piszę.........

Patt

A mnie zawsze bawią wszelkie super-teksty w stylu "Nie próbuj przypierać mnie do muru", "Próbowałam walczyć z uczuciem do ciebie, ale to było tak jakby próbować ugasić fajerwerki", "Przepraszam, ale nie będę wznosić z wami toastu za przyjaźń, bo po tym jak wiele razy nastawaliście na moją firmę, moją rodzinę i mnie samą, nie widzę najmniejszego powodu, abyśmy nazywali siebie nawzajem przyjaciółmi". Piękne ;P

ocenił(a) serial na 1
Gladka

a najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że ten tekst zostanie powtórzony jeszcze z milion razy, brzmiący tylko lekko inaczej, wbije się w łepetynę ta zabawa słowna.
Ale który normalny człowiek tak mówi?

<lol>

ocenił(a) serial na 3
Lady_Kumiko

Z tak zwanych tasiemców "As the world turns" jest jak na razie najlepsze :P (jak dla mnie)

ocenił(a) serial na 10
____10

Ja lubie Mode, aczkolwiek jakby tak wygladalo nasze zycie, to bym chyba nie wytrzymal. Moja matka mialaby dwunastu mezow, moj ojciec okazalby sie pewnie gejem, a ja sam mialbym trojke dzieci przed osiagnieciem pelnoletnosci. xDDDDDDDDDDD