PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28792
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

moda na sukces

użytkownik usunięty

oglądam ten film 0d 6 lat nie przerwanie i wumielbiam go

użytkownik usunięty

Jest to serial kultowy trzeba mieć do niego troche szacunku, a tak w ogóle to jest chyba najdłuszszy tasiemiec na całym świecie, a jaki jeszcze wciągający!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 1

lol, imo ten serial to jest badziew dla starych babci ... nie wiem co w nim takiego wspanialego, moze obsada ? :P.

użytkownik usunięty

oglądam go od samego poczęątku i gdyby nie życiowe sytuacje to bym znała wszystkie odcinki

użytkownik usunięty

Jesteś szczęściarzem, bo oglądasz go od 6 lat! Ja niestety "wciągnęłam" się w ten serial od 15-tego odcinka i to przez moją sąsiadkę, która to powiedziała: "wiesz, jaki fajny serial, zobaczysz, że się wciągniesz..." No i się wciągnęłam. Oglądam już nie pamiętam ile lat, ale nie żałuję. Lubię ten serial, mimo tego, że nie ma on większej wartości, ale podziwiam pomysły reżysera, no i oczywiście uwielbiam te niekończące się intrygi! Niesamowite!

ocenił(a) serial na 1

Żal mi cie.................

"ale podziwiam pomysły reżysera, no i oczywiście uwielbiam te niekończące się intrygi! Niesamowite!" - a co tu jest do podziwiania? Typowy tasiemiec. Strasznie się ciągnie. Ponad 4000 odcinków to naprawdę przesada. Oni nas tym wykończą.
A co do tych "niekończących się intryg" - tak, podniecające.
No sorry, ale nie lubię tego czegoś, co nazwę kompletną tandetą/badziewiem/kiczem, i nie rozumiem jak można się tym zachwycać.
Pomysły do bani.
Każdy z każdym.
Co w tym jest takiego super?...

Boże!!!! Ile mozna? Ten serial jest badziewny! Same nudy. wszystkie opcje zwiazkow juz byly. kazdy ma dzieci z kazdym i tak w kolko.... popieram ze to serial dla emerytek....