hej ludzie mam pytanie co sie stało z dzieciakami brook chodzi o ta małą Hope i tego co był zonatyz z amber
Zapewne chodzi Ci o to co z nimi będzie dalej?
Gdzieś kiedyś czytałam, że:
[SPOILER]
Hope będzie miała wypadek (to niedługo). W jacuzzi się będzie topić (czy coś w tym stylu). Bo Nick jej nie dopilnuje i Brooke wścieknie się na Nicka. tak w ogóle to Brooke znowy wróci do starego Eryka. Ridż z Taylor odnowią przysięgę małżeńską. Syn Ridża ożeni się z tą meksykanką. Wróci Felicia (córka Forresterów). Będzie miała dziecko z jakimś gostkiem, i będzie chora na raka i na łożu śmierci poprosi Bridget o opiekę nad tym dzieckiem. w ogóle to Bridget będzie miała dziecko z Nickiem które umrze przy porodzie.
Taylor potrąci Darlę samochodem. Darla umrze, a Taylor nie przyzna się że to ona. I wszystko wyjdzie po latach jak będzie miała brać ślub z Thornem.
A jesli chodzi o Ricka - czyli syna Brooke męża Amber. będzie po uszy zakochany w Phoebe (córce bliźniaczce - Taylor i Ridża). Ku zdumieniu jej rodziców. No i Ricka już inny aktor będzie grać.
O ten gościu:
http://www.filmweb.pl/o140448/Kyle+Lowder
dzieki za info generalnie ni oglądam tego serialu ale ostatnio oglądałam i niewidziałam tam własnie hope ani ricka dlatego chce wiedziec co z nimi jest teraz. ale naprawde dzieki za spijler. Jednak ten serial jest posrany
No dokładnie. Ja nie oglądłam odkąd niby zmarła Taylor. ale skoro teraz moja ulubiona aktorka cudownie wróciła to oglądnę od czasu do czasu. I jednak jest rzeczywiście posrane. Ten kto pisze dialogi ma nieźle narąbane w głowie. Jak można wałkować przez 3 odcinki te same słowa...zdania...
Bleeh. Ja myślę, że w Ameryce już chyba tego nie oglądają. Nie wiem po co w ogóle to kręcą, chyba tylko siłą rozpędu.
A propos. Stary Eryk będzie romansował z siostrą Brooke...to chyba było w najnowszysz odcinkach, tych co nakręcili niedawwno...Ręce opadają. Tam już naprawdę wszyscy ze wszystkimi...
naprawde z tymi dialogami to przesadzają a wogóle 10 odcinków i ciągle pierdziela o tym samym . szok wogóle to powinni juz zakazać tego bo to jest demoralizujące ble . nie ma to jak każdy z każdym. niedługo pewnie brook zakocha sie w ricku hehe
lepiej żeby to był rick, a nie Hope....
Albo ktoraś z córek Taylor.
Wiecie jak to wszystko się skończy (taka moja własna interpretacja)...
Brooke i Taylor wezmą ślub w Holandii..
Stara Stefa z Erykiem umrą (bo umrą też w rzeczywistości)
Ridż założy Harem w Arabii Saudyjskiej i razem z Omarem będą wspominać Taylor (przez jakieś 50 odcinków będą gadać o tym samym)...
A wszyscy którzy teraz mają przedział wiekowy od 18-28 lat założą na Marsie kolonię....
Ten serial jest porąbany....
Jeszcze bardziej porąbani są scenarzyści.
A jeszcze bardziej porąbani od nich Ci, którzy oglądają...
Jeeee...myślałam że jak Taylor wróci to sobie pooglądam, ale tego po prostu nie da się oglądać chociażby przez te chore dialogi, pierdzielenie o szopenie...