PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94193}

Moda na sukces

The Bold and the Beautiful
1987 -
2,5 29 tys. ocen
2,5 10 1 28794
1,3 3 krytyków
Moda na sukces
powrót do forum serialu Moda na sukces

dziś przeczytałam że podobno Macy rozwiedzie się z tym swoim włochem i wyjdzie za maż za Deacona ale po niedługim czasie znów "zginie tragicznie", poza tym to amber opuści serial ale u nas to będzie za dłuższy czas ze wzgeldu na to że odcinki są z opóźnieniem w Polsce nadawane, prawdopodobnie także Susan Flannery (filmowa stephanie) opuści serial bo przechodzi na emeryturę.

użytkownik usunięty
puma

Ten włoch to zbyt długo w serialu nie zabawił, podobno całkiem niedługo zniknie z odcinków, które są emitowane na TVP i już nie wróci. Macy też zginie stosunkowo niedługo, bo w roku, który emituje TVP (2003). Amber (czyli Adrianne Frantz) opuściła Modę w 2005 roku, a z tym, że Stephanie opuszcza B&B, to tylko plotki, ona tylko o tym myśli (myślała).

a z jakiego powodu zginie Macy? i czy znów zmartwychstanie?? :P

użytkownik usunięty
puma

Zginie, bo spadnie na nią żyrandol. I już nie zmartwychwstanie...

a kiedys zginie i jak to się stanie że żyrandol na nią zleci?

użytkownik usunięty
puma

Zginie w 2003, jak już pisałem, nie wiem dokładnie, w którym miesiącu. Hmmm... pewnie w drugiej połowie 2003, a z tego co się orientuję, to teraz na TVP lecą odcinki z lutego 2003. Oglądałem video, jak spadł na nią żyrandol, teraz nie mogę go znaleźc, na nim jakiś opryszek kombinował coś z żyrandolem i dlatego na nią spadł. Widocznie ktoś chciał jej śmierci...

http://pl.youtube.com/watch?v=jrrGOsvYgLQ tutaj jest ten filmik co żyrandol spada na Macy , tyle że po niemiecku ;]]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
LegallyBrunette

W ten piątek Thorne i Darla wylądują w łóżku więc nie sądzę, że oni się zejdą, bo Darla zajdzie w ciąże a Macy będzie z Deaconem!!

użytkownik usunięty
misia1411

I po jakimś czasie wezmą ślub, a w 2006 roku Darla zginie.

ocenił(a) serial na 1

o ja pie... Na serio spadł jej na łeb żyrandol . hoohohooho . Ten serial jest tak denny jak nic na tym swiecie .

puma

Tak właśnie będzie :) Tyle że do tego czy Susan opuści serial nie jestem pewna .
Pozdrawiam :)))))