PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622591}

Moja niania jest wampirem

My Babysitter's a Vampire
2011 - 2012
6,5 2,4 tys. ocen
6,5 10 1 2373
Moja niania jest wampirem
powrót do forum serialu Moja niania jest wampirem

od czasu do czasu :) Jeden z tych fajniejszych na Disney XD
Benny jest fajowy :D

użytkownik usunięty
wiki11

Rzeczywiście serial nawet fajny, a Benny najśmieszniejszy. ;D Ale premierowe odcinki serialu są emitowane na Disney Channel, na Disney XD są tylko później powtórki... ;)

Tak wiem, ale ja pierwszy raz zobaczyłam to dopiero na Disney XD :)
Można powiedzieć że nie jest taki głupkowaty, jest w nim coś oryginalnego :)

użytkownik usunięty
wiki11

Jak dla mnie to Rory i Benny są tacy trochę głupkowaci, ale przez to są zabawni. ;) Uwielbiam ten serial, chociaż nie przepadam za science fiction. ;]

No mam dokładnie jak ty :D Sama sie dziwię że serial tego typu mi się spodobał :) A jednak :D

użytkownik usunięty
wiki11

Ja już nie mogę się doczekać emisji drugiego sezonu w Polsce! ;D

O taaaaaaak ja też czekam :D

użytkownik usunięty
wiki11

Mam nadzieję, że to będzie jeszcze w tym roku. ;)

Też na to liczę :) Oglądałam po angielsku i odcinki są fajne więc czekam na dubbing :)

użytkownik usunięty
wiki11

Ja też. ;D

ocenił(a) serial na 9
wiki11

Witam,

Też jestem fanem tego serialu, oglądałem odcinki w wersji oryginalnej, czekam z niecierpliwością na emisję przez Disney Channel :)
Jak dla mnie drugi sezon lepszy od pierwszego, zapowiada się ciekawie po pierwszych odcinkach zobaczymy jak będzie dalej :D

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
aksus

Według mnie też drugi sezon jest trochę lepszy (sądząc po kilku pierwszych odcinkach), ale wielka szkoda, że nie ma w nim nowej czołówki, tylko jest ta stara, z pierwszego sezonu. ;)

ocenił(a) serial na 9

Faktycznie masz rację, chętnie też bym zobaczył w nowy sezonie nową czołówkę - nie mam pojęcia czemu producenci tak to zrobili :/ Za to czołówkę może zrekompensują ciekawe odcinki serialu ^^

użytkownik usunięty
aksus

Miejmy nadzieję. ;)

aksus

Zgadzam się z wami :) Czołówkę mogli zmienić ale ogólnie drugi sezon zapowiada się świetnie :) Benny więcej czaruje < mniej flirtuje xD> , więcej Rory'ego, a Sara i Erica takie jakby ładniejsze i Ethan jest sexy haha :D Na razie oglądałam 5 oryginalnych odcinków i bardzo mi się podobały :D

ocenił(a) serial na 9
wiki11

Nic dodać nic ująć ^^

ocenił(a) serial na 10
wiki11

okeyyy w sumie ja też się zastanawiałam czemu lubię takie gówno i dołączam sie do jednego komentarza serial jest oryginalny i wyśmiewa tą, że tak określę "mode" na wampiry. Co do tego czy Ethan jest sexy mam pewne wątpliwości, ale ja też oglądam odcinki drugiego sezonu na you tube dzisiaj powinien się już pojawić 7. Nie moge się doczekać aż wyjdzie na disneyu w polskiej wersji językowej. Po angielsku jest spoko, ale wkurza mnie, że niektórych słów nie rozumiem i jeszcze tak na koniec Sarah w drugim sezonie ma gorszą fryzurę.

gabosz381

Też prawda :D

ocenił(a) serial na 9
gabosz381

Co do drugiego sezonu w Polsce, na wikipedii pojawiła się informacja że ponoć odcinek "Welcome Back Dusker" ma zostać premierowo wyemitowany 5 października na DC. Ktoś może wie czy to już pewne? Wiemy chyba wszyscy jak to bywa z wikipedią, nieraz niektóre informacje wprowadzają ludzi w błąd, tak więc dlatego pytam. Jakby ktoś miał jakieś info to bardzo proszę żeby się podzielił tą wiedzą :D

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

nie 5 tylk 6 października w sobotę o 9.00 albo 10.00 ktoś tam pisał juuż do nich w tej sprawie. Raczej jest to pewne, ale uwierę jak zobaczę.

ocenił(a) serial na 9
gabosz381

Ja również :) Dzięki za odpowiedź!

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

Disney na swoim oficjalnym kanale na YouTube dodał wiadomość o planowanej dacie emisji pierwszego odcinka drugiego sezonu "Moja niania jest wampirem"

"DisneyChannelPL dodał(a) komentarz:

Dobra wiadomość dla wszystkich fanów serialu „Moja niania jest wampirem"! 6 października o godzinie 9:00 planujemy wyemitować odcinek z drugiego sezonu.(...)"

Czekamy z niecierpliwością :D

aksus

Przed chwilą dzwoniła koleżanka i piszczała mi do telefonu że reklamowali drugi sezon :) Dubbing zmienili Rory'emu, Sarze i Ethanowi :P Ponoć inaczej wymawiają też Ethan'a imię ;P
Mówili też że o 9.00 6 października :D Nie mogę się doczekać. :D

ocenił(a) serial na 9
wiki11

No nie jestem zachwycony tym, że pozmieniali dubbing - przyzwyczaiłem się do starego :) Promo odcinków na DC nie widziałem jeszcze, będę śledził :) Thx za informację ;)

użytkownik usunięty
aksus

Ja już obejrzałem ten odcinek z dubbingiem i okazuje się, że głos zmienili tylko Rory'emu, reszta ma taki sam jak w pierwszym sezonie. ;)

ocenił(a) serial na 9
wiki11

Szkoda że zmienili dubbing Sarze, Ethanowi i Rory'emu... A co z Ericą? Bo w jej przypadku to dubbingowały ją dwie osoby...

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Ważne, że Benniemu nie zmienili.

użytkownik usunięty
gabosz381

Zmienili tylko Rory'emu. ;)

ocenił(a) serial na 10

no właśnie wiem, bo oglądałam rano. Widziałam ten odcinek po angielsku i teraz tak się uśmiałam jakbym go w życiu nie widziała. Nie wszystko wtedy udało mi się zrozumieć(dla tych co oglądali to chodzi mi o tekst Benniego po tym jak przybili z Ethanem piątkę). :)

Lola140392

Erica nie występuje w reklamie więc nie wiem ;P Widziałam tę reklamę 2 razy hehe :P
Ethan zamiast EJTAN mówię ITYN ;P Kurczę już się przyzwyczaiłam ;P No i wydaje mi się że Ethana Dubbinguje Kuba Molęda ale głowy uciąć sobie nie dam, Sara brzmi jak jedna z wróżek winx, tak mi się kojarzy , ogólnie Sara dostała głupi głos. Dziecinny strasznie. Rory.. Rory nie wiem... nie wiem kto go dubbinguje ;) Dobrze że Benny ma głos jak w poprzedniej, pasuje mu :p
Może udałoby mi się wrzucić tu reklamę którą nagrała moja koleżanka xD

ocenił(a) serial na 9
wiki11

Widziałam ją już :D Właśnie przed sekundą leciała na DXD :) Głos Sary i Rory'ego mi się nie podoba. Ethan może być :)

użytkownik usunięty
Lola140392

Sara ma ten sam głos co w pierwszym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
wiki11

w oryginalnej wersji mówią ITEN więc już prawie się nauczyli wymawiać to imie ;)

użytkownik usunięty
gabosz381

Ja tam nie słyszałem żadnej różnicy. Obejrzałem dziś ten odcinek i jak dla mnie to wymawiają tak samo.

ocenił(a) serial na 9
wiki11

Jak serial ma 4 sezony to rozumiem, że w ostatnich no muszą zmienić ten dubbing - serial ciągnie się parę lat, osoby które dubbingują, albo mają inne głosy już albo za dużo roboty przy innych serialach i już nie podłożą - dobra zrozumiałe. Ale ten serial ma raptem 2 sezony i 2 sezon w miarę szybko pojawił się w Polsce więc po co taka zmiana ? I dlaczego aż u tylu osób ? Wydaje mi się że nie po to by głosy były lepsze, bardziej dopasowane bo szczerze dubbing jest gorszy niż w 1 sezonie :P
Trudno po zwiastunie ocenić co nam Disney zaserwował, zobaczy się tak naprawdę w serialu jak to faktycznie będzie wyglądać, ale głos Roryiego i Sarry jest nie do zniesienia nawet w zwiastunie :P Przynajmniej dla mnie. Wystarczy obejrzeć odcinki po angielsku i mieć w głowie dubbing z pierwszego sezonu - dużo nie trzeba, aby wiedzieć że do dubbingu z 2 serii będzie mi się trudno przyzwyczaić nie wiem jak wam ^^

PS. Jak by ktoś miał jakieś info kto dubbinguje faktycznie głównych bohaterów w 2 sezonie serialu to będę wdzięczny za podzielenie się tym :) Wiem, że gdzieś głos Sarry i Roriego słyszałem, tylko kurcze nie wiem gdzie... ale jakiś znajomy.

ocenił(a) serial na 9
aksus

Zgadzam się. 2 sezon i tyle zmian. Jeżeli już chcieli zmienić dubbing to mogli poczekać, zwłaszcza że Vanessa Morgan napisała na twitterze że serial doczeka się 4 sezonów i jeszcze jednego filmu, który będzie podsumowaniem przygód bohaterów serialu... Mam nadzieję że to prawda...

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

Vanessa napisała że będzie 4 sezony serialu dobrze zrozumiałem ? Przeglądam jej profil czasami, ale musiałem to przeoczyć jak coś więc dokładnie jeszcze raz przejrzę tylko proszę o potwierdzenie :) Było by super gdyby serial doczekał się tyle sezonów :D

użytkownik usunięty
aksus

No byłoby świetnie! Ja już myślałem, że serial zakończy się na dwóch sezonach, a tu taka niespodzianka! Fajnie, nie mogę się już doczekać. ;]

ocenił(a) serial na 9

To niepotwierdzona informacja jeszcze :)
Dziś pewnie będzie ostatni odcinek II sezonu miał premierę w USA to zobaczymy, czy zgodnie z fabułą będzie możliwość dalszej kontynuacji serii. Wszystko może być możliwe :P (mam tu na myśli no nie wiem, że Sarrah przestanie być wampirką itp)

użytkownik usunięty
aksus

Musi być 3 sezon. Bo 2 zakończył się najgorzej jak mógł:) Nie wiadomo co się stało z Ethanem, Sarą, Benym i jeszcze kimś ważnym :P Nie będę dokładnie zdradzał zakończenie 13 odcinka 2 sezonu :)

ocenił(a) serial na 9

Ja trochę niechcący "chlapnęłam" co nieco... Ale dokładnie nie napisałam w czym rzecz więc myślę że nie zepsułam nikomu oglądania... Ja w sumie nie wiem dokładnie, jak to się zakończyło, angielski znam ale zazwyczaj wiele wyciągam z kontekstu. Ten odcinek był trochę zagmatwany, więc się nie dało... Mógłby ktoś uczynny napisać mi na priv o co w tym chodziło? Koniec faktycznie najgorszy z możliwych, ale trzeba przyznać że odcinek do samego końca trzymał w napięciu... Mam tylko wątpliwości czy dla dzieci nie za straszny... :p

użytkownik usunięty
Lola140392

Na pewno nie będzie za straszny. ;D

użytkownik usunięty
aksus

Też tak myślałem, że na koniec serialu Sara przestanie być wampirem i będzie normalną dziewczyną. ;)

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

Przeglądałem i nie znalazłem ;P Masz może ten tweet to wrzuć go tutaj lub prześlij mi na priv jak możesz :) Nie uwierzę do puki nie zobaczę potwierdzenia ^^ Nie wiem czemu tak ten serial lubię, ale go lubię i mam gdzieś co inni o nim piszą jaki jest beznadziejny itp :) Wy też chyba tak macie - o gustach się nie dyskutuje ;D

ocenił(a) serial na 10
aksus

No dokładnie. MOje koleżanki twierdzą, że to najgorsze gówno. Wiem, ale skoro mi się to podoba to gównem nie jest i mogą mnie pocałować. Co do tych 4 sezonów i filmu mam nadzieję, że to prawda. Strasznie fajnie by było.

użytkownik usunięty
gabosz381

No dokładnie! ;D

ocenił(a) serial na 9
aksus

Zapomniałam napisać że Vanessa PODOBNO tak napisała... Znalazłam komentarz pewnej osoby która dodaje materiały na wiki serialu, że Vanessa Morgan napisała na twitterze że będą 4 sezony i jeszcze jeden film. Sorki za to że rozprzestrzeniam plotki ;p Jak znajdę coś więcej na ten temat, jakieś potwierdzenie czy coś to dam wam znać, gdyż jestem w miarę na bieżąco... :) Jeszcze raz przepraszam :)

ocenił(a) serial na 9
Lola140392

Nic się nie dzieje ;)

aksus

Super że tyle tu osób które lubią ten serial :) Szczerze mówiąc nie spodziewałam się :P
Ja i moje dwie przyjaciółki naprawdę go uwielbiamy :P Wiem że jak ktoś mówi "To taki serial na Disney Channel..." to od razu cię to zniechęca bo tam teraz same głupoty... ale jak widać warto się samemu przekonać! Ja wpadłam na serial przez młodszą siostrę i tak mi się spodobał że nie mogę się doczekać premiery pierwszego odcinka drugiego sezonu! ;D
Mi też się głosy Rory'ego i Sary kojarzą... tak jak pisałam. A Ethan to według mnie Jakub Molęda ale być może się mylę ;)
Pozdrawiam was wszystkich serdecznie! Naprawdę się cieszę że lubicie ten serial! :)

ocenił(a) serial na 10
wiki11

Wyobraź sobie, że też się cieszę, że lubię ten serial.

użytkownik usunięty
gabosz381

Po tym co widzę, to ,,Moja niania jest wampirem" jest jednym z najbardziej lubianych seriali na Disney Channel. ;)