bo reszta ma te same łupkowate morały z naucką dla głównego bohatera na końcu.Wygląd to tak jakby mieli jeen scenariusz i do każdego serialu imiona zmieniali.
W ogóle reszta seriali, a przynajmniej większość to produkcje dla idiotów, a ,,Moja niania" to rzeczywiście coś innego. ;)
Co do głosów myślę, że się wszystko wyjaśniło: kolega w innym wątku napisał, że Disney potwierdził, że głosy zostają takie same jak w 1 sezonie. Wpis można nawet zobaczyć na oficjalnym kanale Disneya na YouTube. Głosy więc zostały zmienione tylko do zapowiedzi 2 sezonu.
A to co wiki11 napisałaś to szczera prawda - wiele osób tak właśnie seriale Disneya traktuje, idzie za ogólną modą że DISNEY = dzieciaki, dno, wstyd oglądać. Lecz fajnie, że jest też mnóstwo osób gdzie ma to tak naprawdę gdzieś daleko w tyle i ogląda to co się mu naprawdę podoba, a nie tak jak większość oglądam filmy na jakie jest teraz moda, leciał w kinie, moi znajomi go obejrzeli więc ja też itp. itd. nie ważne czy mnie interesuje, czy jest beznadziejny - ważne że idę za większością... To jest że tak ujmę głupie. TRZEBA MIEĆ WŁASNE ZDANIE I DECYDOWAĆ ZA SIEBIE, A NIE PATRZEĆ NA INNYCH.
Warto dodać że to nawet nie jest serial Disney'a :) Uwielbiam kanadyjskie produkcje, są lepsze niż te Disney'a. Moja niania jest wampirem, Dziwne przypadki w Blake Holsey High, Degrassi, Radiostacja Rescoe to tylko jedne z wielu... Macie racje, ludzie potrafią tylko krytykować. Założę się że większość tych pseudoznawców, obejrzało góra jeden odcinek albo nie obejrzeli wcale. Oceniają nisko bo serial emitowany jest na Disney Channel. Nienawidzę czegoś takiego...
Dokładnie. Po za tym nie jest wyświetlany tylko przez disney'a, ale i przez teletoon.