PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96988}

Moja piękna grubaska

Mi gorda bella
2002 - 2003
8,1 235  ocen
8,1 10 1 235
Moja piękna grubaska
powrót do forum serialu Moja piękna grubaska

Mi gorda bella:)

ocenił(a) serial na 10

widzieliscie ostatni odcinek?normalnie byl boski!!!Orestes prawie pocalowal Valentine tylko Chiqui wszystko zepsula;/ ale widze ze to juz niedlugo potrw3a i Ori zrozumie co czuje do Valentiny bo chyba w piatek dowie sie ze nie jest synem Olimpii... no ale nie wazne ogolnie to chcialam powiedziec ze Juan Pablo Raba (Ori) jest slodki i chcialabym zapytac czy ma ktos informacje na jego temat...byloby fajnie jakby ktos cos mial :)

ocenił(a) serial na 10
agae

A słodszy jest Aquiles :) Z tego co wiem to w najbliższych odcinkach zmieni swa orientacje:)

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

hehe no masz racje zmieni ale to bylo wiadomo od poczatku. wszystko przez to ze Olimpia zabrala aChillesa do burdelu jak był maly:D a jakbys tego jeszcze nie slyszala to powiem ci ze zakocha sie w jednej ze sluzacych:D chyba juz wiesz w ktorej....

A co do pieknosci i slodkosci Achillka to nie umywa sie nawet do Oriego chociaz tez ma swoj urok:P:P:P

cudnie jest patrzec jak Ori sie miota miedzy Valentinka a Chiqui:)

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

oj sorki ... zamiast jednej odpowiedzi zrobily sie trzy;/;/;/ moj blad

agae

Heh a mnie podoba się Franklinek :* :* :* :* Jest z nich wszystkih najprzystojniejszy :D :D :D Dżordi (nie wiem jak sie pisze a sprawdzać mi sie nie chce :P) też jest słodziutki taki facet romantyk to prawdziwy skarb - niewiele juz takich po tym świecie chodzi :P całe szczęście ja sie na Jednego załapałam :D Kubuś *****

ocenił(a) serial na 10
Kosmiczna_lasencja

widze ze masz pociag do policjantow:P a imie tego mlodszego pisze sie Jordi:) NAJPIEKNIEJSZY JEST JUAN PABLO RABA (ORESTES) mmmmmmmmmmm kocham!!!!! do niego wszyscy mezczyzni powinni sie upodabniac:D:D:D przystojny elegancki szarmancki a do tego zrobi wszystko dla milosci:P:P:P:P musze popracowac nad swoim:P