PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126720}

Moja rodzinka

My Family
2000 - 2011
7,5 7,2 tys. ocen
7,5 10 1 7240
8,0 2 krytyków
Moja rodzinka
powrót do forum serialu Moja rodzinka

Michael...

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie, bo nie oglądam tego zbyt pilnie (brak czasu) ale słyszałem, ze Michael okazał się GEJEM. Czy to prawda? Czy ktoś mnie robi w balona? Proszę o szczere wypowiedzi.

StatusQuo

na youtube znalazłam tylko fragmenty odcinków, które jeszcze nie były emitowane w Polsce. Wśród nich było wyznanie Michaela, który przyznał się ojcu że jest gejem. W późniejszym sezonie Michael będzie mieszkał z facetem.

ocenił(a) serial na 10
mini_one

WOW :P zatem nie mogę się doczekać :]

użytkownik usunięty
mini_one

Oglądałem ten serial i jakoś sobie nie przypominam tego wątku.
Mnie się raczej wydaje, że był odcinek że Michael tylko udawał geja (ale nie jestem pewien, szczerze mówiąc to nie pamiętam dokładnie).

użytkownik usunięty

Myślałem, że to pomyłka, ale sprawdziłem na YouTube i się zgadza, Michael jest gejem. W sumie to mi nawet pasowało do niego, szczególnie gdy przefarbował włosy na blond.

użytkownik usunięty

Tak na marginesie, świetnie wyglądał jako blondyn ;)

StatusQuo

Właśnie skończyłam oglądać premierowy 2 odcinek z 10 serii na BBC ENTERTAINMENT, w którym Michael po pijaku wyznaje ojcu że jest gejem, tak więc to pewne :)
(będąc już trzeźwym również to potwierdził)

ocenił(a) serial na 10
mini_one

W którym to odcinku ?

ocenił(a) serial na 9
TheLejdis

No przecież napisal, w którym...

ocenił(a) serial na 10
SweetEmmeline

Racje przepraszam za zawracanie głowy :)

ocenił(a) serial na 8
StatusQuo

Jejku jak ja lubię angielski humor zawsze myślalałam że nie cierpię , ale ten serial jest po prostu świetny.
Zawsze padam ze śmiechu , niestety straaaasznie wkurzam się że odcinki wciąż powtarzają...