PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126720}

Moja rodzinka

My Family
2000 - 2011
7,5 7,2 tys. ocen
7,5 10 1 7240
8,0 2 krytyków
Moja rodzinka
powrót do forum serialu Moja rodzinka

Pytanie

ocenił(a) serial na 9

Obejrzałem 3 sezony tego serialu, ale taki 3 sezon był znacznie gorszy od 1 lub 2. Czy kolejne sezony są gorsze od tych początkowych? I czy Abi będzie w kolejnych sezonach, bo jakoś za nią nie przepadam?

AdamCFC

Początkowe sezony są najciekawsze (bardzo dużo zależy od scenariusza a jak wiadomo na początku dobór tematyki jest nieograniczony i z czasem się zawęża - poruszone tematy nie będą przecież dublowane). Późniejsze sezony są owszem nieco gorsze, ale w każdym można znaleźć świetne odcinki (wolę oceniać odcinki a nie całe sezony). Obejrzałeś już 3 pierwsze sezony. Z pozostałych najbardziej ciekawe to sezony: 4 i 9, z kolei najmniej udane są sezony: 6 i 8.

Jeśli chodzi o obsadę w poszczególnych sezonach:

Ben: 1-9
Susan: 1-9
Michael: 1-9

Janey: 1-3 oraz 5-9 (nie ma jej w 4-tym sezonie)
Nick: 1-4 + sporadycznie w 5-tym sezonie
Abi: 3-8 (nie ma jej w 9-tym sezonie)
Roger: 4-9
Alfie: 6-9

ocenił(a) serial na 9
nie_ma_mnie_i_nie_bedzie

Dzięki wielkie za dokładną odpowiedź. Przekonałeś mnie i będę kontynuował oglądanie, choć jak zabraknie Nicka, to zapewne będzie trochę inaczej (pewnie gorzej), bo jest najbardziej "pozytywnym" (według mnie oczywiście) bohaterem w tym serialu. Zastanawiam się - może znalazł już idealną pracę dla siebie i się wyprowadził... :P

Pozdrawiam!

AdamCFC

Nie ma sprawy! :)

Szczęściarz z Ciebie że jeszcze tyle odcinków przed Tobą.. mi już tylko pozostaje oczekiwanie na kolejny sezon.. lub zorganizowanie sobie seansu powtórkowego ;)

A co do Nicka - niezwykle komiczna postać i wiadomo.. szkoda że zrezygnował, ale zapewniam Cię że jest wiele świetnych odcinków bez jego udziału. Tak naprawdę trzon serialu stanowią państwo Harper - Ben i Susan i to właśnie tę parę należy uznać za niezastąpioną, bynajmniej takie jest moje osobiste zdanie :)

Pozdrawiam!