Moje szczęśliwe małżeństwo (2023)
Moje szczęśliwe małżeństwo: Sezon 2 Moje szczęśliwe małżeństwo sezon 2, odcinek 12

Moje szczęśliwe małżeństwo | Feelings Beyond Dreams

6,8 8  ocen
6,8 10 1 8
Moje szczęśliwe małżeństwo
powrót do forum s2e12

Witam wszyscy mówią, że premiery odcinka 12 sezonu 2 Moje Szczęśliwe Małżeństwo na Netflix w polskim dubbingu nie mogło być z powodów problemów produkcyjnych tak? Akurat w to uwierzę, jakoś odcinki od 1 do 11 sezonu drogiego Moje Szczęśliwe Małżeństwo na Netflix w polskim dubbingu były od 1 do 11 co poniedziałek i jakoś problemów nie było. Nie robiłbym problemu gdybym nigdy nie trafił na tak doskonały dubbing bo normalnie każde inne anime oglądam z napisami, a to wyjątkowe anime jak było od sezonu 1 i 2 od odcinka 1 do 11 tak niech będzie do końca na Netflix w polskim dubbingu.

DAWID25_1

Nie mogłabym oglądać z dubbingiem, natomiast ogl odcinek jest niedostępny, czy to z napisami czy dubbingiem. Ktoś coś wie więcej?

ocenił(a) serial na 10
MartaFor

W poniedziałek odcinek 12 sezonu 2 z polskimi napisami ogląałem na stronie oglądają Nike.

ocenił(a) serial na 10
DAWID25_1

Sorry przejęzyczyłem się oglądałem odcinek 12 sezonu drogiego na stronie ogladajanime.pl pod japońską nazwą anime.

DAWID25_1

Faktycznie, jest, co prawda tłumaczony przez AI, ale jesli ktoś chce na już to można obejrzeć! Dzięki!

DAWID25_1

Myślę że Netflixowi skończyły się środki bo samo anime też miało poślizg więc Netflix może też ma poślizg z budżetem bo pamiętajmy że jak Netflix miał by bardzo duże pieniędzy to cały sezon dawno był by już na platformie a tak może skończyły im się środki i dopiero po zebraniu pieniędzy z płaceń użytkowników za miesiąc to może uda się opublikować na ostatnie odcinki z polskim dubbingiem