Witam wszyscy mówią, że premiery odcinka 12 sezonu 2 Moje Szczęśliwe Małżeństwo na Netflix w polskim dubbingu nie mogło być z powodów problemów produkcyjnych tak? Akurat w to uwierzę, jakoś odcinki od 1 do 11 sezonu drogiego Moje Szczęśliwe Małżeństwo na Netflix w polskim dubbingu były od 1 do 11 co poniedziałek i jakoś problemów nie było. Nie robiłbym problemu gdybym nigdy nie trafił na tak doskonały dubbing bo normalnie każde inne anime oglądam z napisami, a to wyjątkowe anime jak było od sezonu 1 i 2 od odcinka 1 do 11 tak niech będzie do końca na Netflix w polskim dubbingu.
Nie mogłabym oglądać z dubbingiem, natomiast ogl odcinek jest niedostępny, czy to z napisami czy dubbingiem. Ktoś coś wie więcej?
W poniedziałek odcinek 12 sezonu 2 z polskimi napisami ogląałem na stronie oglądają Nike.
Sorry przejęzyczyłem się oglądałem odcinek 12 sezonu drogiego na stronie ogladajanime.pl pod japońską nazwą anime.
Faktycznie, jest, co prawda tłumaczony przez AI, ale jesli ktoś chce na już to można obejrzeć! Dzięki!
Myślę że Netflixowi skończyły się środki bo samo anime też miało poślizg więc Netflix może też ma poślizg z budżetem bo pamiętajmy że jak Netflix miał by bardzo duże pieniędzy to cały sezon dawno był by już na platformie a tak może skończyły im się środki i dopiero po zebraniu pieniędzy z płaceń użytkowników za miesiąc to może uda się opublikować na ostatnie odcinki z polskim dubbingiem