PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=329343}
3,8 164  oceny
3,8 10 1 164
Monster Warriors
powrót do forum serialu Monster Warriors

Co jest lepsze?

ocenił(a) serial na 1

Piszcie co jest lepsze te Monster Warriors czy serie Power Rangers. Dla mnie Power Rangers jest lepsze(gra aktorów lepsza niż w tym czymś, efekty i inne).

tibowiec

dla mnie lepsze jest Power Rangers Hity Morphin, bo te co wlasnie nadaja sa wymuszone, sztuczne i widac, ze sa to tzw. ''odgrzewane kotlety''... jak to powiedzial moj kochany braciszek, siedzacy teraz kolo mnie i dyktujacy mi te notke '' widac ze te odcinki sa na sile, ze musza juz to robic, bo nie maja na czym zarabiac... a tam wogole to wygrywa Monster Warriors... moj brat tez tak twierdzi:)) pozdrawiam:))

Daggulka_Preity

I jedno i drugie to badziewie.Jedno i drugie tak samo sztuczne(makiety terenu,"iskry"po każdym kopnieciu w Power Rangers) w obu jest zasada HEA(zawsze szczęśliwy koniec)-jak nie siła przyjażni,to nagły przypływ mocy bla bla bla.I obie są inebezpieczne dla grupy wiekowej od 0-3 lat a ta ta właśnie grupa najczęściej staje się odbiorca bo w tych godzinach już nie spi.Zaś w MW wszystko tworzone za pomocą komputera.Maniakalny stary dziadek wywołuje jakieś "potwory"bardziej śmieszne niż przerażające a póżniej banda dzieciaków lata za nimi po mieście z laserami.ŻAL.PL1/10