Potwory
powrót do forum 2 sezonu

Przecież to nie ma żadnego związku z poprzednim sezonem o Dahmerze

ocenił(a) serial na 7
celebes

Trochę ma bo sprawa kryminalna. Choć osobiście wolałbym jakiś sezon o kolejnym seryjnym mordercy. A twórcą się nie dziwie bo z historii Dahmera już się nic nie da wycisnąć

ocenił(a) serial na 9
wieszacz

American Horror Story to serial antologia i każdy sezon jest oddzielnym bytem na Filmwebie pomimo faktu, że tam sezony (niektóre) są powiązane fabularnie, więc tutaj tym bardziej powinno się to porozdzielać.

ocenił(a) serial na 7
celebes

Popieram, ale g**** to da :-(

ocenił(a) serial na 7
celebes

Taka sama sytuacja jest z prawie wszystkimi serialami sezonowymi antologiami, które powinny być rozdzielone na filmwebie jak AHS, ale nie są....prośby nic nie dadzą. AHS  i American Crime Story to jedne z nielicznych takich seriali na filmwebie które takowe rozdzielenie mają.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Czasami coś to narzekanie daje, bo Opowieści Jedi były na początku połączone z Opowieściami z Imperium i dopiero jak ludzie zaczęli narzekać to rozdzielili.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

filmwebowi chyba zależy żeby ludzie korzystali bardziej ze względnie nowej opcji oceniania pojedynczych odcinków i poszczególnych sezonów seriali. mi jednak też w przypadku antologii tak oddzielonych od siebie jak seriale murphy'ego o wiele bardziej pasuje model zastosowany przy ahs :(

ocenił(a) serial na 9
celebes

Popieram, bo nie można nawet oddzielnie ich ocenić :(

ocenił(a) serial na 9
marta7799

Jedyna opcja to oddzielnie oceniać poszczególne sezony.

celebes

Na samym początku AHS też były na FW razem, to się dopiero zmieniło po jakimś czasie.

celebes

Ja do dzisiaj smutam bo pierwszy sezon True Detective minimum powinien być w top 10 a jest traktowany jako jeden serial z sezonami 2-4...

ocenił(a) serial na 8
xBrytan

Zgadzam się. Pierwszy sezon zasługuje, by go traktować jako zupełnie odrębny miniserial. Pasuje do pozostałych jak kwiat do kożucha.

ocenił(a) serial na 8
celebes

cały filmweb......bałagan, nieróbstwo, bufonizm, i gównowiedza.....a i blokują jak się prawdę wygarnie....

ocenił(a) serial na 10
celebes

Otóż to. Właśnie jestem po seansie gdzie chciałam ocenić na 6-7 natomiast Dahmera oceniłam na 10. Tej histori nie dałabym więcej, szkoda że wrzucili w jedno.

ocenił(a) serial na 8
klaudiaa285

Popieram w 100%. A dodatkowo fakt ze Dahmer to był bardzo dobry serial a to „cos” po 6 odcinkach jestem bardzo rozczarowany.

celebes

Przeglądam swoje oceny, a tu zamiast Dahmera jacyś bracia Mendez. Oceniłam serial o Dahmerze i oglądanie serii o innych mordercach mnie nie interesuje. Co to ma być? To powinno być oddzielone.

ocenił(a) serial na 9
celebes

Dokładnie, nie oglądałem tego a mam ocenione za Dahmera, przecież to jest durne.

ocenił(a) serial na 6
celebes

Przy awatarze widnieje, że film o Menedezach oceniłem na 6 - a to moja ocena "Drahmera" :). Bez sensu.

ocenił(a) serial na 7
celebes

Zgadzam się. Dahmera oceniłam na 7. Tutaj po 2 odcinkach marna 5. Na imdb jest tak samo połączone więc może przewidzieli, że będzie to słaby serial i zarządzili wspólne oceny żeby trochę podciągnąć ;)

celebes

Serial istniał jako osobny byt, bo został mi zapisany link, który aktualnie przekierowuje gdzie indziej - wklejam poniżej. Absurdalna decyzja, że zostało to podłączone do serii o Dahmerze.

https://www.filmweb.pl/serial/Monsters%3A+The+Lyle+and+Erik+Menendez+Story-2024- 10035504

ocenił(a) serial na 9
celebes

Podpisuję się, zwłaszcza że serial o Dahmerze jest świetny, a o braciach to jakiś przeciągnięty i nudny gniot. Chcę wystawić dwie całkowicie różne oceny, tymczasem obecnie wygląda to, jakbym dała braciom wysoką.

celebes

Jeju tak! To jest tak wkurzające, bo nie mogę zobaczyć jak znajomi i krytycy ocenili dany serial

ocenił(a) serial na 1
celebes

Na związek. Seryjny morderca jest znowu gloryfikowany i wybielany .

ocenił(a) serial na 8
celebes

FW jest tak zacofany, że oni nie potrafią tak prostej czynności wykonać i jak się uprą to będzie tak jak jest xD

celebes

Można gdzieś to zgłosić lub do kogoś napisać? Może jak dużo ludzi się „poskarży” to sezony zostaną rozdzielone jak AHS... :-/

ocenił(a) serial na 9
Lilith_130

Temat się pojawiał w wielu miejscach, więc na pewno to widzieli, po prostu mają to w dupie.