Brakowało mi trochę informacji od bliskich jakimi osobami byli i o co się kłócili. Mam nadzieję, że rodzice Bryana zostali pociągnięci do odpowiedzialności za utrudnianie śledztwa. Gdyby od razu powiedzieli co wiedzą, Bryan zostałby aresztowany a wtedy prawda by wyszła na jaw.
Nie zostali pociągnięci do odpowiedzialności, w końcowych napisach była taka informacja.
No i źle. Od razu widać jacy to są ludzie i jak naznaczeni są. Chlopak chory jak i jego matka. Nie wiem jakie tam jest prawo, ale widać mozna popełniać najgorsze zbrodnie i nikogo nie pociągają do odpowiedzialności. Już mamy to samo w Eu za sprawą imigrantów.. ofiarą jest ofiarą a przemocowiec jest pod ochroną. Nienormalne.
To jest okropne, ale pozostaje kwestia dowodów. Tutaj z jednej strony ewidentnie widać, że rodzice aktywnie pomagali mu opracować plan, jak uniknąć odpowiedzialności za śmierć Gabby, ale z drugiej-poza bilingami i faktem, że odmówili składania wyjaśnień i kontaktu z synem (chociaż nie rozumiem jak tam funkcjonuje prawo, skoro policja i FBI nie mogli ich wszystkich po prostu zaciągnąć na przesłuchania) nie ma nic. To raczej nie są wystarczające przesłanki żeby im coś przypiąć, poza być może utrudnianiem śledztwa. Całą resztę na pewno ciężko udowodnić tylko na podstawie tak lichych dowodów. Niestety w takim świecie żyjemy :/
Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby zrównywać ofiarę z mordercą. Musi Ci być bardzo ciężko w życiu.
Czego ciężko? Ciężko miała ta idiotka gabby której nie chciało Die nic robić oprócz kręcenia debilnych filmów jak pseudocelebryci w Polsce,poza tym ona była związana z morderca nie JA,gdyby była inteligentna żyłaby dalej i musiała go nieźle wkurzyc skoro ja zabił ale mniej psycholi to lepiej i tak by musiał ją utrzymywać skoro do roboty modlą 2 lewe ręce i nogi
Wstydź się. Jesteś obrzydliwa. Obrzydliwa i zazdrosna, że ktoś żył takim życiem, o jakim ty ze swojego zapierdzianego fotela i ograniczoną wyobraźnią mogłaś tylko pomarzyć.
Inteligentni ludzie ciężko pracują i walczą o swe marzenia aż do utraty tchu,a nie jeżdżą z psychopatami i trzeba myśleć logicznie z kim się zadajesz takim.sie stajesz i sama prosiła Die by ja zabił bo ból był nie do zniesienia a mógł jej pomóc lekarz gdyby chciała walczyć i żyć dalej
Mam o wiele lepsze życie i nie siedzę w fotelu,jestem jedną na milion gdzie każdy marzy by mieć taką kobietę u boku jak ja a tylko debile mają Instagrama i kręcą debilne filmiki co to za życie że nic nie osiągnęła poza kręceniem filmów? Każdy ma to na co zasługuje najwidoczniej taki los był jej pisany